Захващам се с Дюканско дело и талия ще меря смело - 258

• 45 735
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
(не)Обикновена, къде си мериш талията? В тази част, тоято е най-тясна или на нивото на пъпа? 
Питам щото аз съм 63 кг, и при ханш 96 см талията ми е 71 newsm78  Аз меря на най-тясното място.
Не мога да си намеря сантиметъра ooooh!, сигур котката го е затрила нейде. Thinking
Ама мисля, че го меря на най-тясното място, все пак едва ли ще се мина! Mr. Green

# 46
Здравейте!
Аз да се оплача нямам минуси и се чудя защо newsm78.Дойде ми МЦ дали от това ще да е?
Спазвам режима пия вода,кажете нещо да променя ли?

# 47
  • Бургас
Добър ден и от мен!
Скарлет да е жива и здрава майка ти! Много години да сте заедно и да се подкрепяте.
Относно мерките, точно след намирането на сантиметъра и измерването, реших да не гоня 60 те кг, не вярвах на половинката, че вече съм много кльощава.
Талия- 72 Ханш-89,5 и бедро 50см, мисля че повече не ми трябва да се смалявам, все пак съм висока 171, не искам да ставам тояга.
Натали Никол, много, много ти се радвам, гушкай си седмицата и само към 6 ца да вървиш, никакви повишения. Вярна ти е теорията и аз винаги съм мислела като теб, никога не съм драматизирала и не съм се плашила от това което ми предстои.
Да  ви кажа, че вчера за първи път от 2 години изпих 50гр. ракия, много хубаво спах после. От понеделник вкарвам и кашкавала, плод не ми се яде, ама ще видя и него да вмъкна. Чудя се хляба дали да си купувам или да си правя Дюкански хляб с 6 лъжици трици и така да ям и трици и хляб, ще го измисля. Галите ги знам там ми е най- лесно Mr. Green, хич не се тормозя какво можело и не тогава.

# 48
  • Русе
АААА то формулата я е измислил Дюкан,ама аз просто не я бях открила.До тази седмица менюто ми беше само печени бутчета,2 кисели млека,триците и зеленчици.Сега понамалих зеленчуците,наблегнах малко на рибата и месото ....
В една рецепта открих това което търсех аз .Мисля че беше нещо от рода" Филенца на Лео" нещо на Лео беше, та
Вземам си кога бутчета цели,но тази седмица пържолки, цяло пиле, но се убедих че точно когато е пържолка ми действа най-отслабващо на мен  Laughing Та намазвам си месото каквото и да е то с кисело мляко и сол и го оставям да престои така 1-2 часа.След това наливам малко вода,слагам го под фолио и пека незнам колко 20 мин даречем.След това махам фолиото обръщам ги и малко преди да го извадя разбивам 2-3 яйца и ги заливам.ММММММ толкова ми е вкусно това на мен поне .Самото мляко прави месото страшно крехко и меко.И Така тази седмица изкарах един ден на риба и другите само на такова месо и по една кофичка мляко и резултата е почти -3кг. Днес има още почти 1кг.Дали пък кантара не е наред  newsm78 незнам , но важното е че ме радва хахахаха
Абе да питам който яде мляко култура, не знае ли, нещо не мога да го намеря никъде.Да не са го спрели от производство.Не ми харесват другите  Sad

# 49
Абе да питам който яде мляко култура, не знае ли, нещо не мога да го намеря никъде.Да не са го спрели от производство.Не ми харесват другите  Sad
Аз го намирам във Фантастико и някои квартални магазини. Не са го спряли, вчера купих.  Peace

Похвал: днес бях на събитие с кетъринг (обикновено омитам всичко) и бях само на кафе с мляко и вода  Sunglasses
Утре ми е  голямото изпитание - отново вкусен рожден ден, но ме крепи мисълта после да дойда в темата и да се похваля, че съм устояла. Това май ми е най-силната мотивация, т.к никой друг не ми влиза в положението и не би ме разбрал какви усилия се изискват ... Rolling Eyes

# 50
  Такааа , вижте какво , писна ми да съм ужасна ... щете ме или не аз идвам и утре започвам първа фаза 5 дни П !!!
  Целувки и лекинка !  Hug

# 51
  • Русе
mamashu щем те разбира се.Добре дошла
 Хм  newsm78 Фантастико нищо не ми говори, но утре мисля да обиколя града и ако намеря ще си купя поне 10бр, защото никакви други не са ми повкуса.Тази седмица опита 3 други вида или много кисели, или направо бият на нишесте.Искам си Културата,хм дали пък от нея , че не я консумира имам повече минуси, това сега ми светна  newsm78 Именно защото не е и от мляко.Абе както и да е ще си купя че така или инъче трябва да се приема и мляко

# 52
  Такааа , вижте какво , писна ми да съм ужасна ... щете ме или не аз идвам и утре започвам първа фаза 5 дни П !!!
  Целувки и лекинка !  Hug

Шушоноооу....не можа да издържиш до след Нова Година,а?! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 53
  Целувки и лекинка !  Hug

Шушоноооу....не можа да издържиш до след Нова Година,а?! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз ще издържа до Новата година, но след това - задължително трябва да се върна  Embarassed Привет, момичета!

# 54
  Целувки и лекинка !  Hug

е как да издържа Мастърче , то не се търпи .... нея телеса !!!
 Ха добро утро от мен , моя сладур ме събуди в 5.20 и аз съм първа писта ...
 Хубав ден желая и бъдете режимни!!! Hug Heart Eyes

# 55
Добро утро , как я карате ?? Laughing Laughing  Рядко се качвам на кантара , но днес се престраших и ето го и резултата ... поредният минус . Дайте ми идея какви правите от червено цвекло , ако го хапвате често (просто го сварих и овкусих с оцет и сол , но не ми е вкусно ) Хайде лек и отслабващ ден и умната !! Simple Smile Simple Smile

mamashu добре дошла !!

# 56
  • София
Добро утро.И при мен кантара не мърда.Ще стискам зъби.То си е в реда на нещата Crossing ArmsМного съм горда от себе си.Бяхме на гости и устисках на всички нережимности LaughingАз червеното цвекло го правя в сурово състояние на салата с малко морков.Но сега не съм правила по време на режима,щото май не можеше много от него newsm78Желая ви приятен и отслабващ ден  bouquetИ по едно кафе за вкус

# 57
Цвеклото и аз го правя на салата - настъргано с морков и целина, като най-хубавия дресинг по принцип се прави с лим.сок, зехтин и мед, сега режимно - само с лимонов сок  Peace

И на мен кантара не ми е мръднал откакто съм във 2-ра фаза, т.е от вторник  Sad
Още колко да чакам преди да го обявя за застой?

# 58
Добро утро!

Ех и днес съм на работа с пиле в ръка Laughing

# 59
  • NICE,FRANCE
Добро утро , как я карате ?? Laughing Laughing........ Дайте ми идея какви правите от червено цвекло , ако го хапвате често (просто го сварих и овкусих с оцет и сол , но не ми е вкусно )
Здравейте,
Използвай този дресинг ако искаш,много вкусно става
1сл оцет
2сл парафиново олио
2сл газирана вода(може и минерална)
1чл режимна горчица
сол и черен пипер
Разбъркваш много добре всичко и става идеален сос за салата.  bouquet

пп.Разрешено е цвеклото за режима,даже е по-бедно на въглехидрати от моркова.

Общи условия

Активация на акаунт