Захващам се с Дюканско дело и талия ще меря смело - 258

• 45 735
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Здрасти Вещи, здравейте девойки прекрасни,
 След близо 4 години ще се завръщам пак тук. В началото на 2008 исках от 68 кг да стана 61, бързичко преизпълних плана, спрях свалянето някъде на 58 кг. Четвърта фаза? Тва пък кво беше? Килата си тръгнаха нагоре бавно и полека, сега съм 75 и малко ми се плаче.

Та, кажете добре дошла на старата заблудена овца.

Поздрави,

# 61
  • Лутаща се
Килата си тръгнаха нагоре бавно и полека, сега съм 75 и малко ми се плаче.

Здравей! Добре си дошла отново!
Може ли да те помоля нещо? Да споделиш, за нас, които от скоро сме в четвърта фаза.
Какво стана? Усетила си, че напълняваш. Особено когато са малко килограмите още при първите 2 отгоре веднага си проличава. Защо не взе мерки? Какво ти попречи? Кое е "препъни камъчето" в четвърта, което допуска така трудно свалените килограми да се качат отново, че и отгоре?

# 62
Скарлет,
Тогава свалих повече килограми от нужното, калкулатора на Дюкан ми даваше нормално тегло 63, аз на 58 приличах на кука. Така, че завръщането на първите две-три кила не ме притесни. И така не взех мерки при първото покачване. Още повече, че като видех овесени трици и ми ставаше лошо. Върнах си бързо старите навици на хранене /веднъж през деня - вечер/, забравях да пия вода, а като върл любител на бирата, през летата изпивах/м/ индустриални количества. И като цяло си предпочитам тестени храни... та много са нещата и грешките при мен  Rolling Eyes

# 63
  • Пловдив
Здравей Куки и успех  Hug Hug Hug

# 64
  • Лутаща се
Благодаря ти за отговора Куки! Успех, втория път!

Аз пак съм от късметлийките явно. Обичам триците, хапвам си ги всяка сутрин за закуска под формата на хлебче, джоб, принцеса или палачинка. Виеги съм пиела по много вода. И до толкова свикнах да ям по 4 пъти дневно, че като ми наближи часа и стомаха ме алармира  Mr. Green

# 65
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала и сега ме провокирахте с въпросите за 4та... Въпреки, че съм във втора и се очертава още 2 месеца да стоя в нея, вече имам ясна представа за 4та Simple Smile Имах доста килограми за преборване сега ми остават 13кг. при свалени 40кг. Та според мен, ако във втора и трета не си превъзпитал прасчо, т.е. не си осъзнал, че не може да се тъпчеш безобразно и да стоиш цял ден поседнал, и да се заблуждаваш, че с един протеинов ден ще изчистиш трупане през другите 6 дни... изобщо не си разбрал идеята на този режим! Както казват някои мацки тук... един миг щастие в устата, трайно заобляне на бедрата, нещо такова беше  Simple Smile Ако не е сериозно отношението на всеки към този режим не виждам защо изобщо е започнал. Колкото и странно да звучи на някой, аз лично рових из интернет и четох за този режим над година докато се реша да започна. Трябваше да съм абсолютно сигурна, че щом започна ще стигна до самия край! След 3тия месец започнах да съзнавам, че не променя ли начина си на живот и отношението си към храната ще си стоя вечно дебела и сдухана от факта, че не мога да облека дрехи които харесвам, да не говорим за проблеми със здравето съпътстващи дебелия човек... В крайна сметка в моите представи се виждам 4та да е моят нов начин на хранене, а именно - 3 хранения на ден задължително, всичко позволено в режима и разбира се всички забранени изкушения в умерени количества и възможно най-рядко... Стимул да не изтървам положението ще ми е усилията, които съм положила за да стигна до мечтаната фигура, стари снимки от които се ужасявам, стари дрехи които ми стоят като торби... НЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕ НАЛАГА ДА ОБЛИЧАМ НЯКОГА ПАК ТАКИВА ДРЕХИ!НЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕ КРИЯ ОТ ОБЩИТЕ СНИМКИ С ПРИЯТЕЛИ И СЕМЕЙСТВО! Искам да изглеждам и да се чувствам прекрасно без излишната сланина, която толкова пречи и тежи.... Извинявам се, може за някой да звуча малко грубо, но според мен трябва да гледаме истината право в очите и да си дадем сметка, че някой е измислил начин да ни помогне, от нас се иска само да спазваме правилата, които не са драконовски в крайна сметка.
Трябва да сме благодарни на всички пишещи и споделящи тук, на Зла Вещица, че поддържа темата, на всички преборили се успешно, че ни помагат и отговарят, дори и понякога с по- груб тон... за наше добро е. Благодаря на всички Вас за съветите и подкрепата, за похвалите и мъмренията, за чудесните рецепти   bouquet

# 66
Съгласна съм с теб, Гала. При мен първите три фази минаха за норматив, нямах много кг за сваляне и изобщо не успях да се превъзпитам. Навих се да постигна нещо и го направих, но колко по-лесно е да го постигнеш, отколкото да го задържиш... А 4-та фаза не съм спазвала, да се доуточня.
Е, бешело... старт наново с повече акъл.

Успехи!  Hug

# 67
heeey zdraveite na vsichki Simple Smile ot 4 dena sum i az s vas.. imam kum 10-tina kilograma da svalq.. dai boje da imam i az kato vashite rezultati Hug ... mnogo shte se radvam ako mi kajete kakvi sa rezultatite vi do momenta.. da mi razqsnite kak ste se dvijili s kilogramite vuobshte  Simple Smile
Kuki, a na teb dnes koi den ti e? kolko dni mislish da ti e udarnata faza.. : ))

# 68
  • Пловдив
heeey zdraveite na vsichki Simple Smile ot 4 dena sum i az s vas.. imam kum 10-tina kilograma da svalq.. dai boje da imam i az kato vashite rezultati Hug ... mnogo shte se radvam ako mi kajete kakvi sa rezultatite vi do momenta.. da mi razqsnite kak ste se dvijili s kilogramite vuobshte  Simple Smile
Kuki, a na teb dnes koi den ti e? kolko dni mislish da ti e udarnata faza.. : ))
Здрвей,
Първо искам да помоля да пишеш на кирилица - такива са првилата на форума.
Второ ще кажа, че режимът не е за деца и подрастващи. Просто намали сладкото ,пърженото, тестените изделия и спортувай.

# 69
сладко не ям.. да не говоря за пържено и тестено. пробвала съм многоо видове диети.. но за година поради проблеми си качих килограмите и ми писна вече да скачам от диети на диети и все да си ходя гладна и дебела Sad така че спорт и ограничаване при мен не действа : ))

# 70
Представи се по-подробно-години,ръст, килограми,резултат от калкулатора,раждала ли си.Добре дошла ,ако това е твоя режим и успех.Дюкан не е просто поредната диетка ,а режим за цял живот-начин на хранене.Помисли си добре преди да започнеш.

# 71
  • Пловдив
Как ще е раждала, набор 96 е Simple Smile

# 72
не, не съм 96 , на 19 съм.. профила е на сестра ми  Laughing
буб.ка , на 19 съм  161 и съм 64/65 кг Sad  а преди година бяг 48 .. УЖАС! толкова съм се отчаяла.. по цял ден си седя вкъщи.. не искам да излизам никъде, не искам никой да ме гледа Sad идва ми да заплача направо  Laughing

# 73
  • Пловдив
Значи 16-годишното момиченце днес се регистрира в бг-мама и веднага от неговия профил прописа 19-годишната му кака  Laughing

# 74
  • Лутаща се
Значи 16-годишното момиченце днес се регистрира в бг-мама и веднага от неговия профил прописа 19-годишната му кака  Laughing
И също така веднага си скрива годините в профила  Thinking  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт