Теглене на ипотечен кредит – неща, които трябва да знаем!-2

• 505 016
  • 4 590
  •   1
Отговори
# 1 995
Marinеla 2014, aко си беше направила труда да прочетеш темата назад щеше да разбереш, че Пощенска банка не е читава .. , банката се съди с доста кредитополучатели, банката вдига такси на поразия ..

За потребителски кредит с 500 лв доход - 25 хил лв няма да и дадат, защото максималния срок е 7-10 год, а максималната вноска, която ще и позволят е 200лв и сметката не се връзва. Отделно, че на тази малка заплата няма да и предложат лихва под 8-9%.

ДСК не е Ок,ама въобще..

# 1 996
И коя банка всъщност е ОК за ипотечни кредити?

# 1 997
  • софия
Ти изобщо четеш ли или само опитваш да пишеш? В цялата тема са обсъждани различни банки и казуси. Ако прочетеш дори 10 страници ще можеш спокойно да се ориентираш. Стига, разбира се, да можеш да възприемаш написан текст. ooooh!

# 1 998

Със сигурност - Пощенска банка НЕ!!!!!   Laughing

# 1 999
И аз така мисля ,но късно го разбрах!

# 2 000
Ако някой има опит, би ли споделил за колко време е получил договора за кредит от Райфайзен и Уникредит, алед като са предоставени всички необходими документи?
Благодаря!

# 2 001
  • софия
Ако някой има опит, би ли споделил за колко време е получил договора за кредит от Райфайзен и Уникредит, алед като са предоставени всички необходими документи?
Благодаря!
Райфайзен - около 3 седмици.

# 2 002
  • Перник
Уникредит - за ок. 10 дни (но говоря за потребителски кредит, и ползвах консултант)  Peace

# 2 003
  • Sofiq
В Уникредит получих  одобрен договора за около месец, но всичко зависи от това дали са ти ок допълнителните документи и за колко време ще се извядат. Спомням си, че списъка за ипотрчен кредит никак не беше малък.

# 2 004
  • София
Ако Гърция излезе от Еврозоната, дали това ще се отрази на наши банки с гръцко участие? Не би трябвало, нали?

Днес не можах да слушам по ТВ. Говориха на тази тема.

Не би трябвало да се променят условията по кредитите. Поне се надявам.

# 2 005
И мен ме вълнува, но... нищо не се знае май  Rolling Eyes

# 2 006
  • софия
Сутринта много сънено и невнимателно слушах при М.Цветков Красен Станчев. Каза, че гръцките банки тук не са "истински" гръцки. Имат ~25% гръцко участие. Не са филиали. И, ако се случи нещо, няма как да се отрази. НО вероятността Гърция да излезела от еврозоната и ЕС била около 0%.  Peace
Това най-общо и съвсем неангажиращо.

# 2 007
  • София
zvanche,

благодаря за обобщението! Дано не го казват само за успокоение и после друго да излезе.  fingerscrossed

# 2 008
  • софия
Дано правилно го преразказвам, но ако бях чула нещо обезпокоително щях да се заслушам.

# 2 009
  • София
Дано правилно го преразказвам, но ако бях чула нещо обезпокоително щях да се заслушам.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт