Съпруги на военнослужещи 4

• 69 511
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде там и аз незнам
Благодаря ви момичета.Точно на 189-ят ден се прибра:).Попитах го дали се чува нещо за мисията дали щ=е я удължават и той каза че е само някакъв слух за момента и не е много сигурен............така че не мога да ви съдействам на 100% със тази информация Sad

# 451
Честито на съпругите, които вече са дочакали половинките си.
Кураж на всички нови чакащи и бързо и безпроблемно завръщане на всички.
Някой да е чувал нещо за удължаване на сегашната кабулска група /които тръгнаха през януари/?
ммм да , аз ,ама ще стане ясно през май,че тогава има ли среща , в Канада,май беше,и зависело от тази среща,така знам  Whistling Whistling

# 452
Аз пак с тези карти, ама....))))
Чувало се нещо от сорта на това, че щяло да има списък с чакащи, когато ги пуснат за "свободна" продажба. ))))
Вярно ли е това, или са поредните простотии? Или в София са решили да се правят на интересни за поредна година. )

# 453
Честито на съпругите, които вече са дочакали половинките си.
Кураж на всички нови чакащи и бързо и безпроблемно завръщане на всички.
Някой да е чувал нещо за удължаване на сегашната кабулска група /които тръгнаха през януари/?
ммм да , аз ,ама ще стане ясно през май,че тогава има ли среща , в Канада,май беше,и зависело от тази среща,така знам  Whistling Whistling
20 дни ще им удължат мисията, сега научих,някъде през юли ще  си връщат

# 454
Хей,момичета дръжте се.Важно е всичките ни момчета се приберат живи и здрави.И аз раждах сама.Свеки и майки ми не ме оставиха на мира.Но честно казано доста си поревах.За посрещането тръпката е неописуема.Пред портала на поделението,пълно с деца .Като пуснаха момчетата всички деца търчат и викаха тате,тате.А тези последни секунди на очакване да прегърнеш ,твоето момче са неописуеми.А пътят Пловдив ,Карлово ми се струваше толкова дълъг.Тук времето минава по-бързо,от колкото там.Важно е да сме спокойни,всичко да е наред.Така и те ще са спокойни.Аз работя,малкият е на градина.Иначе бих се побъркала от притеснение,ако не работих и  не си намирах занимания.

# 455
Хей,момичета дръжте се.Важно е всичките ни момчета се приберат живи и здрави.И аз раждах сама.Свеки и майки ми не ме оставиха на мира.Но честно казано доста си поревах.За посрещането тръпката е неописуема.Пред портала на поделението,пълно с деца .Като пуснаха момчетата всички деца търчат и викаха тате,тате.А тези последни секунди на очакване да прегърнеш ,твоето момче са неописуеми.А пътят Пловдив ,Карлово ми се струваше толкова дълъг.Тук времето минава по-бързо,от колкото там.Важно е да сме спокойни,всичко да е наред.Така и те ще са спокойни.Аз работя,малкият е на градина.Иначе бих се побъркала от притеснение,ако не работих и  не си намирах занимания.

Направо се просълзих,като четох това  Simple Smile Много време още остава,докато ми се върне момчето...Но и аз като теб,работя,намирам си занимания и броя часовете до вечерната среща в скайп. Каквото и да съм мислила през деня,всички притеснения ги оставям на заден план,за да ме види спокойна и усмихната. Защото това е важно и за неговото спокойствие.

# 456
На 10.05.2012 г. от 09.00 часа в сградата на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело” – Централен военен клуб – гр. София, бул. „Цар Освободител” № 7 стартира свободната продажба на неусвоени карти за почивка за сезон „ЛЯТО 2012”. Резервации ще бъдат приемани лично и по телефона. За контакти – отдел „Управление, координация и контрол на военно-почивно дело” – телефони: 02 /92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.

# 457
 Момичета, коя мацка беше ходила на Обзор да ме светне кой от трите вида бунгала е хубав? Много искам да се вредя за карта за там за средата на юли  Praynig

Тъй като ние нямаме брак, ще има ли някакъв проблем при настаняването?

# 458
simpatiuh4e, ами вероятно ще те накарат ти да си плащаш като външно лице.
Но пък до сега не сте ли били във военните бази, как са процедирали?

# 459
  • Велико Търново
simpatiuh4e, трябва да сте с еднакъв адрес по лични карти, тогава няма проблем.

# 460
simpatiuh4e, трябва да сте с еднакъв адрес по лични карти, тогава няма проблем.

За какъв дявол тогава на нас миналата година ни искаха и акт за граждански брак.
То така всеки може да си се регистрира на 1адрес и да си ходи по почивки.

# 461
 Ние последно сме взимали карта през 2010г. и тогава никой нищо не ни е проверявал, но си спомням, че миналата година точо Мирама писа, че са им искали акта за граждански брак и затова се замислих ние какво ще правим.

Прочетох Наредбата за военно-почивно дело и е точно така както казва Тонита- трябва личните ни карти да са на еднакъв постоянен адрес. А нашите естествено не са....Чудя с дали ще стане номера с адресна регистрация и да я покажа ако някъде ни я искат. Ние няма мбрек и сме на квартира - няма как личните ни карти да са с постоянен адрес квартирата- все пак тя е временна....

Иначе сме ходили на Фрегата ина Рибарица и не са ни искли нищо ....Но това бее 2009 и 2010....

# 462
  • Велико Търново

За какъв дявол тогава на нас миналата година ни искаха и акт за граждански брак.
То така всеки може да си се регистрира на 1адрес и да си ходи по почивки.

То не всеки би тръгнал да сменя документи само за едната почивка на ВПД. 

simpatiuh4e, не може да се разчита на 100 % само на адресната регистрация. В наредбата изрично си пише, че се удостоверява с лични карти. Ако при настаняването попаднеш на някой "крив" служител, може да ви накара да доплащате на място за теб по редовните цени. Мои познати са присъствали на подобна разправия с рецепционистка миналата година.

# 463
  • Стара Загора
Nie sme hodili v Nesebar Sozopol 2011,Pamporovo fevruari 2012 nikade ne sa ni iskali nichto drugo osven kartata,platejnoto i sapruga mi si pokazva slujebnata karta zachtoto beche zabravil da si vzeme sluj.belejka

# 464
Нашите лични карти не са с еднакъв постоянен адрес, аз не съм сменяла имена и съответно лична карта.
Ходим със служебна бележка, а мин. година както писах и с акта за брак.

Общи условия

Активация на акаунт