Косопад - 3 тема

• 91 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти  Peace, пак нещо не съм дочела, прочетох, че стига за 3- месечен курс, ама това за всяка вечер съм пропуснала  Embarassed

# 361
Здравей alena,

Какво мислиш за тези капсули -  http://www.vitafocus.net/bg/prod18_hair_vit.html
Струват 22 лева? Косопада отново ми се засили и мисля да направя нов курс с капсули. Преди бях на Ревалид и после на Пантовигар. За съжаление от аптеката нямат отзиви за Hair Vit ?

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 22:55 от sapfira_101

# 362
  • в 1001-та нощ
хубави съставки, но повечето според мен е хубаво да се приемат орално, за да участвт в метаболизма на косъма - да се формира здрав косъм, по-скоро ми изглеждат, като за стимулиране на растежа на здрава коса

все пак - вземи ги, но не подценявай и оралния прием на добавки за коса   Peace действай на двата фронта, защото то тези не се знае какво ще се усвои през кожата  Peace

# 363
Не са ли орални добавки за коса? Странно ми се вижда, че пише само по 1 капсула по време на закуска. На другите фирми капсулите се приемаха 3 х 1.

Иначе започнах отново Виши шампоан + ампули, имах останали и ще ги свърша.
Отонсно черната къна, да ти кажа, че толкова дълбоко се е наслоила в косъма и вече 10 месеца почти неможе да се махне  #Crazy Но съм супер доволна от боята - вече съм минала на един тон преди черният цвят  Simple Smile.

# 364
  • в 1001-та нощ
ооо, извинявай Wink до преди малко коментирахме с една съфорумка няколко вид ампули и съм на такава вълна

значи всичо си е наред  Blush бях много учудена на такъв състав "на ампули"  Blush

хубав състав, като "асортимент", като количества не толкова, но е добре, като старт  Peace

# 365
Анакапса вече бил по 30 капсули в опаковка, и се пиел по 1 на ден, не както преди по 2  newsm78

# 366
  • в 1001-та нощ
в сайта на фрамар  имаше опаковка от 60 бр, които се пият по 2 на ден, ако тези са 30 и се пият по 1 на ден - изглежда същото, като стойност, стига и съдържанието на 1 капсула да е 1:2  Blush

а това "вече бил" ..... малко ме озадачава, защото аз преди повече от година бях взела такива дражета, които се пиеха по 1 на ден ... по-скоро предполагам, че новите са направени да се пият по 2 пъти  newsm78 , а старите са по 1 на ден  Peace

# 367
по-скоро предполагам, че новите са направени да се пият по 2 пъти  newsm78 , а старите са по 1 на ден  Peace

Ами опаковката стигала също за 1 месец- по 1 на ден, вместо старите 2 на ден.

# 368
Благодаря ти, alena   bouquet

# 369
"
Здравейте!Аз понеже привършвам Макси-то(благодарности на Алена, още веднъж),искам вашия съвет с какво бих могла да продължа, по възможност от Бг пазар, обаче.Мерси, момичета предварително! Hug
"

Самоцитирам се , за да попитам пак Hug

# 370
Здравейте момичета ,

някоя от вас ползвала ли е билката чемерика ( преди време писах за нея -аз съм много доволна )  Надявам се да съм ви била полезна  Simple Smile

# 371
Здравейте момичета ,

някоя от вас ползвала ли е билката чемерика ( преди време писах за нея -аз съм много доволна )  Надявам се да съм ви била полезна  Simple Smile

Какво точно се прави, знам че е доста отровна тази билка  Rolling Eyes

# 372
Здравейте момичета ,

Какво точно се прави, знам че е доста отровна тази билка  Rolling Eyes

Това е лосион с извлек от билката чемерика. Втрива се в скалпа , може и по дължина на косъма след измиване на косата и добре подсушена. Не се изплаква. Мирише приятно на билка.

Внимаваш да не попадне в очите и това е . Лосиона е български , и в момента го има мисля в три варианта - обикновен , форте и още един ( с подсилено действие - но в момента не се сещам , въпреки че и него съм ползвала ).

Самата чемерика е отровна , но лосиона направен със съответното съотношение от билката не мисля че ще създава проблеми. А пък и аз лично го ползвам. Имах голо петънце на скалпа колкото нокътна плочка и от половин опаковка порасна коса.

Опитайте , дано ви помогне Simple Smile

# 373
Как точно изглежда този лосион, имаш ли възможност да покажеш снимка?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт