Косопад - 3 тема

• 91 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Включвам се,  за да попитам, каква е разликата между тези шейкове на Nature's Way? http://www.iherb.com/Search?kw=Nature%27s+Way%2C+Alive!+Ultra-Sh … e&x=0&y=0

В аромата - шоколад, абълка и канела, ванилия, теглото /брой дози/ и протеина - соев или грахов   

# 586
  • в 1001-та нощ
какви предимства или недостатъци имат двата вида протеин  Rolling Eyes   bouquet

# 587
  • София
какви предимства или недостатъци имат двата вида протеин  Rolling Eyes   bouquet
Почти няма разлика - все бобов протеин Simple Smile / не е животински, а растителен/  - избирате вкус и дози

# 588
  • София
Соята е противопоказна за заболявания на щитовидната жлеза.  Peace

# 589
  • Miami
И аз си взех добавката за коса на GNC http://gnc.bg/p/112/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE% … D0%B5%D0%BD%D0%B8  Бая големи хапове... Взех го от Лили за 26,54.

# 590
  • Варна
Последно тези ли бяха препоръчваните като най-добри,че малко се обърках newsm78
А за Pantogar-а какво ще кажете,дали си заслужават парите?Гледам в ebay има добри предложения,някой да е поръчвал от там.
И да споделя,купих си ампулите на Rene Furterer.Слагала съм ги 3 пъти и сякаш има някакъв резултат,най-вече се забелязва след нанасяне.В смисъл,че те се ползват един път седмично.Имат обаче един голям минус за мен-направили са ги ужасно малки!Голям проблем ми е нанасянето Crossing ArmsПървият път успях да намажа само половината скалп,вторият път 2/3-ти,а третият път с любезната помощ на половинката почти цялата глава.Та така..до края,ще свикна Mr. Green

# 591
  • в 1001-та нощ
купи си малко празно шишенце за наливен парфюм, изсипваш в него и впръскваш  Peace

# 592
  • Варна
Мерси за предложението,ампулите обаче са наистина малки(5 мл).Иначе в комплекта си има силиконов накрайник като на капките за уши(например Отипакс),но пак не ми се получава..Явно ми е голяма главата Mr. GreenКакто и да е..явно повредата е в моя телевизор.

# 593
  • в 1001-та нощ
анастим са 7,5 мл, като една ампула се ползва 3 пъти, т.е по 2,5 мл

не е нужно да се омокри цялата глава с течността, просто гледай да е равномерно разпределено, ако капнеш на 1 място - през кожата, с кръвта - активното в-во се разнася на по-голяма площ  Peace

така, че просто капвай на по-рядко, но да се обхване целия скалп  Peace

ако си вземеш шишенце за наливен парфюм - от малките - можеш да излееш няколко ампули вътре и да си разграфиш до къде да пръскаш - примерно, ако изсипеш 3 ампули - там до където има течност - разделяш на 3 с перманентен маркер и спрейваш - до белязката  Peace

# 594
  • Варна
Полезна информация HugЩом другите са такова количество,значи наистина не е необходимо да се мокри с течност целият скалп,а е достатъчно на точки и да се масажира PeaceВ такъв случай няма за какво да се притеснявам.

# 595
  • в 1001-та нощ
 Peace  bouquet

# 596
  • София
За Пантогар единствената алтернатива за покупка от тук е Интернет. Да , има добри оферти. Седи си и риска обаче да купуваш медикамент/ пък макар и хранителна добавка/ през ибей.
Иначе мисля, че в чужбина го има. Най-близо - в Гърция. Но така ми казаха, не съм проверявала.

Аз го харесвам много, защото при мен той работи. Ако просто си любопитна към ефекта му, не си струва да рискуваш през Интернет, още повече, че е скъп/въпреки добрата оферта/ и се пие продължително време. Ако вече го познаваш - това е друга работа.
В аптеките ни в момента има Приорин, но аз нищо не мога да кажа за него. Може би някой, който го е пил, ще се включи.

# 597
Записвам се да следя темата и да си намеря моите продукти за косопад. Преди съм ползвала ампулите на Виши, имаха невероятен ефект, но ми свърши кутията пролетта. Сега ще ви прочета. Искам да си купя някакви ампули и хранителни добавки или витамини. Някой беше хвалил такива от DM  Thinking в опаковка с нарисувана коса на нея.

# 598
Здравеите!Имам косопад близо 1 година вече.Ходих при доста дерматолози пиех мерц,ревалид,приорин,центрум, но нямаше никакъв ефект отделно шампоаните на билка,фитовал за косопад с хинин и мноого маски от които единствено още повече падаше при миенето.Нямах цикъл от 2 години (на 18 съм) пиех първо линдинет след това ясмин 2 месеца и сега на третия без хапчета ми доиде.Правих кръвни изследвания,хормонални и лекарите казват че всичко е наред.Причината е че доста отслабнах и явно от това е косопада,но въпреки всички добавки продължава да пада.Моля,препоръчаите ми някакви добавки,които да спрат косопада! Вече от 9-10 месеца се храня добре протеини (сирене,яица,месо),мазнини.
 Последната дерматоложка ми предписа анакапс.Четох по напред в темата за този продукт
http://www.marvi.bg/gnc-ultra-podhranvane-kosa-za-jeni-60-tabl-3344.html
Какво е наи-добре да си взема в моя случеи ?

# 599
  • в 1001-та нощ
кои хормони ти изследваха? желязото в норма ли е? пролактин?

Общи условия

Активация на акаунт