Косопад - 3 тема

• 91 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Алена, имам си есен и пролет, като всяко порядъчно животно Sunglasses
Но пролетта не го усетих така травмиращо, както сега.

И се надявам да не е нещо друго, нямам диетични залитания напоследък, нито хормонални бури.. Уж. Но ако обичайните средства не помогнат ще пусна изследвания. Дала съм си срок още една седмица Mr. Green

Преди няколко часа си купих капсули на Фито без много да мисля и чета - просто трябваше да си купя нещо различно Laughing Сега като им гледам състава - нещо като нищо, но здраве да е. Поръчах вече и  витамините на GNC.

Ще видим докъде ще го докарам.
Благодаря ти, че ми обръщаш внимание Hug

# 571
  • в 1001-та нощ
на мен ми се струва прекалено често  newsm78 друга вероятност е по-къс живот на косъма, според учебниците един косъм се задържа от 2 до 8г, средно 4г, т.е. ако сега поникне косъм, след 4г. пада ....

при разни обстоятелства - тази продължителност на живота намалява - примерно до 2г и космите падат по-бързо, съответно и по-често

за удължаване живота на косъма - се предлага прокапил, поне аз знам, че е в ампули - на лакме го съдържат, не съм чела по какви причини се случва, в общия случай - с напредване на ЕГН-то и навлизането в менопаузата

може би за твое спокойствие е хубаво да пуснеш изследвания - хормони, натоварването с гллюкоза - каквото ендокринологът каже  Peace

също бих те насочила и към омега 7, омега 3  Peace

# 572
Да, със сигурност ще пусна изследвания и ще споделя после. Благодаря! Peace

# 573
  • София

Да, точно това е продукта/ GNC Ultra Nourish-Hair™/, но това е старата опаковка - вече има нов дизайн на опаковката - имат Магазин в МОЛ Сердика

Да разбирам ли ,че това http://www.marvi.bg/gnc-ultra-podhranvane-kosa-za-jeni-60-tabl-3344.html е новата опаковка на горе-показания продукт?  Embarassed  Blush

Да , това е

# 574
  • София
Пиши преди да пуснеш каквито и да било хормони - някои се пускат в точно определени дни - в противен случай не са показателни

# 575
Това на GNC по- "силно" ли е от Маxi hair newsm78

# 576
Пиши преди да пуснеш каквито и да било хормони - някои се пускат в точно определени дни - в противен случай не са показателни
Да, да, зная това Peace За съжаление съм наясно с хормоните, поради някогашни неволи. Благодаря! Peace

# 577

И мен ме интересува  Simple Smile
А може ли да се комбинира  с Омега7 ?

# 578
  • София

И мен ме интересува  Simple Smile
А може ли да се комбинира  с Омега7 ?

Или с шейк Alive?

Радвам се, че ви има, момичета. Не заради косопада. Заради вас самите.

# 579
  • в 1001-та нощ
според мен няма проблем омегите да се комбинират с кое да е от посочените  Peace

# 580
Благодаря  a.l.e.n.a  Grinning

Преди две години си бях купила от Италия ето тези
[ftphttp://www.iridegroup.com/shop/migliocres-capelli-capsule-p-70.html][/ftp]

За съжаление не ги взимах редовно и все пак останах много доволна ,косопада ми беше почти изчезнал и косата ми се сгъсти чувствително.Не знам дали се продават в БГ. Натурални са и се чудя дали да не си взема пак.

Не успявам да сложа линка ...ще опитам по късно.
Името е MiglioCres Capelli capsule

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 14:20 от zarapn

# 581
  • София
Благодаря  a.l.e.n.a  Grinning

Преди две години си бях купила от Италия ето тези
[ftphttp://www.iridegroup.com/shop/migliocres-capelli-capsule-p-70.html][/ftp]

За съжаление не ги взимах редовно и все пак останах много доволна ,косопада ми беше почти изчезнал и косата ми се сгъсти чувствително.Не знам дали се продават в БГ. Натурални са и се чудя дали да не си взема пак.

Не успявам да сложа линка ...ще опитам по късно.
Името е MiglioCres Capelli capsule

zarapn, това ли са?
http://www.iridegroup.com/shop/migliocres-capelli-capsule-p-70.html

# 582

Да Radinnna Hug

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 16:59 от zarapn

# 583
  • София

Дозите на някои витамини и минерали в Маxi - hair  / в мг и мкг/   са по-високи, като GNC Ultra Nourish-Hair™ -  не съдържа: Калций, Селен , Мед, PABA, но съдържанието на АК- Комплекс е повече.
Това като дози
Но, при GNC  Ultra Nourish-Hair™ съчетанието на определени елементи в точно определени дози , го прави по-ефективно.

Който е пил и от двата продукта - напр. при сезонен косопад / когато причината не е заболяване/ - може да направи разликата

Използването на добавки за коса е на принципа: проба-грешка /няма как да знаете какво точно би повлияло на косата ви/, така че е добре да си записвате кога какво пиете и ако след месец-два видите забелижима разлика да знаете коя е причината.
На един проблема е Калция, на друг Йода, а при мен - АК Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 18:05 от denis_d

# 584
Включвам се,  за да попитам, каква е разликата между тези шейкове на Nature's Way? http://www.iherb.com/Search?kw=Nature%27s+Way%2C+Alive!+Ultra-Sh … e&x=0&y=0

Общи условия

Активация на акаунт