Косопад - 3 тема

• 91 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
djasra Аз лично от давинес не съм доволна.Ползвала съм 2 шампоана,серум противокосопаден и енергизиращо глече,но от нито едното нямаше ефект а шампоаните така ми изсушиха и заплитаха косата ooooh!.Но това е ефекта при мен!На теб може да ти подействат добре а и мнoгo зависи какво точно ще ползваш на марката.Дано и други са ги ползвали и ти дадат отзиви Hug.

# 61
След раждането на дъщеря ми , получих страшен косопад, имах голо петно с големината на яйце.
Правих безброй изследвания, всичко беше ок.
Лекуващият каза, че е на стресова основа. Предписа ми СЕБОРАЛ  ФОРТЕ.
Трябваше да го ползвам 6 месеца. На вторият месец косопада спря и до шестия месец вече имах израстнала коса и петното не се виждаше.
Три  години след този случай в резултат на  струпали се многобройни проблеми пак получих косопад.
Използвах  пак същият продукт.
От тогава, вече 4 години  нямам никакви проблеми с косата си.
Доволна съм, въпреки че бях много скептична, смятах че няма да ми
помогне

# 62
И аз ползвах Себорал форте още в началото, но на мен не ми помогна. Цялата ми глава е осеяна с такива плешиви петна като най-голямото (точно на темето) е с големината на яйце, другите са с големината на левче и на по-малки стотинки.  Laughing Сигурно имам над 15, предимно разположени на горната част на главата.  newsm78

# 63
След раждането на дъщеря ми , получих страшен косопад, имах голо петно с големината на яйце.
Правих безброй изследвания, всичко беше ок.
Лекуващият каза, че е на стресова основа. Предписа ми СЕБОРАЛ  ФОРТЕ.
Трябваше да го ползвам 6 месеца. На вторият месец косопада спря и до шестия месец вече имах израстнала коса и петното не се виждаше.
Три  години след този случай в резултат на  струпали се многобройни проблеми пак получих косопад.
Използвах  пак същият продукт.
От тогава, вече 4 години  нямам никакви проблеми с косата си.
Доволна съм, въпреки че бях много скептична, смятах че няма да ми
помогне

А не ти ли омазнява косата, и аз пробвах, но много смотана ставаше  Sad
А думите на моята "дерматоложка" бяха: Това със Себорала е несериозно, толкова скъпи продутки не помагат, ти искаш за 2 лв да има полза и посягаше към следващата брошурка

# 64
 Не ми се омазняваше, но не стоеше добре. Мисля , че това малко неудобство си заслужаваше, все пак ставаше въпрос за лечение.
По отношение на скъпите и евтините продукти, смятам че не е задължително скъпото винаги да е най - доброто и обратно.
Въпреки , че  е нормално в по - скъпите продукти да  са вложени по качествени суровини.

# 65
  • в 1001-та нощ
И аз ползвах Себорал форте още в началото, но на мен не ми помогна. Цялата ми глава е осеяна с такива плешиви петна като най-голямото (точно на темето) е с големината на яйце, другите са с големината на левче и на по-малки стотинки.  Laughing Сигурно имам над 15, предимно разположени на горната част на главата.  newsm78

типичен гнездов косопад  newsm78 не помня дали някой друг с такъв проблем е писал в темата  newsm78

# 66

И аз много се интересувам за тези продукти. Описанието им е доста обещаващо.

На Наноген ползвам в момента този серум, както и шампоана, пила съм и капсулите, но само една опаковка. Мисля, че има ефект, понеже сутрин по възглавницата ми вече няма косми или са 1-2, а като прокарам пръсти през косата също рядко падат, както и под душа. А преди цялата ми шепа се пълнеше. Ползвам го към трети месец, всяка вечер, преди намазване минавам със ролера за скалп с игли, но него го купих от Ebay, този на Наноген е със стршна надценка, а разлика между двата няма Simple Smile

# 67

типичен гнездов косопад  newsm78 не помня дали някой друг с такъв проблем е писал в темата  newsm78
Май не.  Laughing Добре че поне в нета има достатъчно такива случаи, за да се успокоявам.  Laughing

# 68
изтървала съм ви. (записвам се ).
Все още се боря с косопада, но е понамалял .

# 69
Пробвай с капсулите на Брилиант Лук тово е масло от ракитник богато на омега 7.Би трябвало да подейства срещу гнездовия косопад , но ще трябва да мине поне месец.

# 70
Пробвай с капсулите на Брилиант Лук тово е масло от ракитник богато на омега 7.Би трябвало да подейства срещу гнездовия косопад , но ще трябва да мине поне месец.

Много ми харесва състава на Брилянт Лук, но курс на лечение с тях никак не ми е по джоба. Sad

a.l.e.n.a, моля те, можеш ли да посочиш хранителна добавка от iHerb с близък състав, но да не е течна.

# 71
Аз пия Брилиант Лук от почти един месец, но косопада си продължава. Цената наистина е доста висока и честно казано не върши чудеса този продукт.

# 72
  • в 1001-та нощ

Много ми харесва състава на Брилянт Лук, но курс на лечение с тях никак не ми е по джоба. Sad

a.l.e.n.a, моля те, можеш ли да посочиш хранителна добавка от iHerb с близък състав, но да не е течна.

Peace http://www.iherb.com/FutureBiotics-Omega-7plus-Age-Defying-Skin- … psules/14447?at=0 съдържа и омега 7 и биотин и силика  Heart Eyes

# 73
здравейте от 3 години имам косопад които е постоянен и от гъстата ми коса вече почти не е останало нищо. Днес една колежка ми каза за някаква "конска вода" която може да се закупи от ветеринарните аптеки. Колежката ми имаше страшен косопад, остана почти без коса, но сега е по добре. в bg-mamma съм чела за тривитаминол (не помня в коя тема беше) но за тази водя не можах да намеря нищо. ако някоя от вас е чувала нещо моля да ми пише

# 74
Най доброто средство,в борбата с косопада,според мен е домашно приготвена маска от тривитаминол+зехтин+бадемово масло,два пъти седмично първо са втрива в корените,после се разнася по цялата коса,после се завива с найлон или шапка и хавлия отгоре за да загрее и поне 2 часа не се маха,първите три седмици и той спира,после по желание за бър разтеж и прекрасна грива-веднъж седмично.
Който пробва-после ще ме търси да почерпи!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт