Косопад - 3 тема

• 91 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
веси димитрова, когато при мен се появи косопад след една боя - продължи около 5 месеца, да не кажа и малко повече

искрено се надявам, скоро да видиш светлината в тунела

всички грижи, които полагаш - не са напразни - те спомагат за по-бързото възстановяване ан косата и нови растежи, но поразените косми ще доопадат и това се случва  по-разтеглено във времто, шокиращо е ... и неприятно  Confused

обнадеждаващо е, че изследванията са в норма и е добра предпоставка да имаш пълен успех  Peace

# 346
  • София
при кой лекар ходиш?И аз имам запазен час за Дерматологичната клиника. За съжаление трихологът е в отпуск по майчинство.

# 347
Това е препарата,едно шишенце пише,че стига за месец,но на мен ще ми стигне за 15 дни,виж го и ще ти кажа дали има ефект след около 2 седмици.

Аз и да го гледам- полза никаква  Mr. Green

Алена, хвърли му ти едно око  Praynig и ни го преведи набързо, както само ти умееш  Heart Eyes

# 348
Здравейте момичета.

Не съм чела всички коментари, и за това ако се повтарям , моля да ме извините.
Ако ли не се надявам да съм ви в полза  Wink

Против косопад използвам лосион ( български ) с екстракт от билката чемерика .
С това име можете и да го потърсите в аптеката. Струва към 3 лева в най обикновена опаковка.
В някои аптеки могат да ви предложат и лосион от чемерика - ФОРТЕ.
Всички знаем че това е по силния вариант. ( ползвала съм и него ). След баня , на добре подсушена коса ( леко влажна ) се втрива в корените от лосиончето. Не се изплаква.
Лично аз след това разресвам.
Използва се и за гнездов косопад, като може да се третира и само определени места по скалпа.

Аз съм много доволна , косата се подхранва и косопада значително намалява.
Използвам го и като профилактика , когато косопада ми се засили в следствие на сезона.

Дано ви е от полза   bouquet

# 349
Алена,мила,знам ,че е така и знам,че най-вероятно всичко трябва да падне и да израсте ново и здраво,и това наистина е шокиращото.
Ходя при доктор Росица Денчева,най-вероятно и ти ще си при нея,ще те накара да си направиш изследвания,тя ще ти напише кое в Токуда,ако не мине през Здравната каса изследванията ще са ти около 130 лв.и ако всичко с изследванияти ти е ок,ще ти каже какво да правиш.

# 350
Момичета от къде си поръчвате Макси Хеър и как се приема ?

# 351
  • в 1001-та нощ
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … e-90-Tablets/1714

по 1 сутрин и вечер - т.е за 45 дни

при първа поръчка с код имаш 5$ отстъпка, ако решиш да поръчваш ми драсни на лични

# 352
Здравейте,отдавна не бях писала,то няма и с какво да се похваля.Продължавам си терапията с миноксидила,на 11 юни ще стане вече 1 месец откакто го ползвам,и засега единственото което виждам е страшен и много усилен косопад.Даже толкова се бях панирала и ходих на още един дерматолог-д-р Мая Тачева,която ми каза абсолютно същото каквото ми каза и  прдишната дерматоложка,че това е лечението Миноксидил за мазане и Приорин за пиене и че този първоначален косопад при всеки продължавал различно.Е,да,ама докато спре аз ще остана без коса.
Интересното е,че имам приятелка,която започна лечението 1 седмица след мен и в момента и при нея е същото положение като моето-засилено падане.

# 353
  • в 1001-та нощ
а при нея от какво е косопадът?

# 354
При нея е от 2 години някъде,с малки подобрения и отново се завръща.Получи го след раждането на второто дете,карала съм я много пъти да си изследва хормоните,но не иска.Иначе е слагала всички възможни ампули на пазара,и е пила хранителните добавки на Фито,в момента пие и алое.Но продължава да се боядисва,което аз я посъветвах да спре,но не ме слуша.

# 355
  • в 1001-та нощ
да ти кажа, когато аз имах такъв косопад - започна юни и някъде след октомври започна да затихва, но тогава се случи друга случка и се активира отново ... та ноември започнах с неоптид и за 2-3 месеца проблемът се реши окончателно е хепиенд

# 356
Алена, това не си ми го изписвала досега  Wink

Да взема да го пробвам, по колко пъти седмично се нанася?

# 357
  • в 1001-та нощ
еееее, много пъти съм го споменавала, това е лосион на дюкре, ма го в аптеките, има пулверизатор и св впръсква  Peace

# 358
еееее, много пъти съм го споменавала, това е лосион на дюкре, ма го в аптеките, има пулверизатор и св впръсква  Peace

Ама по колко пъти седмица? 2-3  newsm78

# 359
  • в 1001-та нощ
всяка вечер по 12 впръсквания, масажираш и ако ще миеш косата, поне сле 2 часа

ползва се 3 месеца, в 1 кутия са 3 флакона, по 1 за всеки месец  Peace

Общи условия

Активация на акаунт