Косопад - 3 тема

• 91 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Дъщеря на съдбата едва ли,ще стане пренасищане.В последните месеци минах през няколко опаковки от ценовия клас на ДМ-ските и косичката ми не е спряла да капе!За пример при Пантогар,които са доста по-силни от тези масовите се препоръчва 3 месеца като минимален и 6 м. като оптимален прием.

# 661
Аз вече започнах с едни таблетки от DM. Всъщност сега се замислих дали мога да продължа с тези  Thinking Имам предвид да не стане много 2 месеца таблетки от ДМ плюс още 1-2 месеца от тези?

Почти съм сигурна, че състава на тези, които пиеш в момента, е различен от този на Анакапс, така че няма да се "пренаситиш". Просто си изпий настоящите, и си проведи един тримесечен курс с Анакапс-а.
Иначе цената е супер изгодна в сравнение с тези по нашите аптеки!

# 662
  • Варна
Днес най-накрая си взех Анакапс,смятах да си купя само една опаковка,но попаднах на много добра оферта-2+1 подарък за 73.30лв.Единичната цена беше 37лв. Много съм доволна!В общи линии,като се приспадне доставката идва на по-добра цена от споменатия сайт.

# 663
В коя аптека я има тази промоция на Анакапс?

# 664
  • Варна
Скрит текст:
"Марешки"

# 665
Отчитам се с нормални хормони на щитовидната жлеза и потресаващ холестеролен профил #Silly
Не знам доколко има отношение към косопада.
Още не съм направила глюкозотолерантния тест, поради липса на време.
На лекар съм  следващата сряда, дотогава все ще се организирам.

И между другото косопадът ми намаля една идея. Ползвам Анастим, преди това изпръсках един флакон Неоптид.

# 666
  • София
Отчитам се с нормални хормони на щитовидната жлеза и потресаващ холестеролен профил #Silly
Не знам доколко има отношение към косопада.
Още не съм направила глюкозотолерантния тест, поради липса на време.
На лекар съм  следващата сряда, дотогава все ще се организирам.

И между другото косопадът ми намаля една идея. Ползвам Анастим, преди това изпръсках един флакон Неоптид.

Дай да видим резултатите

# 667
Пускам ти ги на лични  bouquet

# 668
  • в 1001-та нощ
а спази ли условията за правене на липиден профил?  Rolling Eyes

# 669
Аз по принцип спирам да ям в 19:00 ч, спазила съм ги.
И си знам, че съм с висок холестерол , от 2007 г. го следя и все е бил над 6. Не са ми изписвали статини досега.
Храня се нисковъглехидратно от 4 години, с малка пауза по време на бременността, нямам наднормено тегло. Не ям нищо тестено, сладко, пържено и пр. - без да си намирам повод за изключения. Просто нямам нужда от такива храни.

В тази връзка ОГТТ не изискваше ли няколкодневно високовъглехидратно хранене?!.. Confused

# 670
  • София
...........
В тази връзка ОГТТ не изискваше ли няколкодневно високовъглехидратно хранене?!.. Confused

Не
Храниш си се нормално предния ден

# 671
Ох, слава богу. Благодаря ти  bouquet

Ще пиша пак.

# 672
  • в 1001-та нощ
направи си изследванията и на друго място за всеки случай, в коя лаборатория ги прави  Rolling Eyes

# 673
А, не Laughing Няма да ги правя на друго място - имам доверие на Бодимед, освен това не ме учудва този резултат, аз си следя холестерола в последните години и тази прогресия е логична - имайки предвид неприемането на лекарства.
 Просто ми се затвърждава мнението, че някои неща са генетично обусловени и понякога сме безсилни. Независимо какво ядем и какви добавки приемаме. Аз постоянно пия Ултра омега.
Освен това около 80% от холестерола се произвежда в черния дроб - само 20 идват с храната.
Факт е, че ям много месо. И масло. Mr. Green И вероятно ще се наложи да променя това.
Нека да чуя мнението на лекаря и ще преценя..
Излязохме много офтопик, а и взех да се чувствам център на внимание hahaha

# 674
  • в 1001-та нощ
ултра омега какво съдържа? може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт