Кухните - 41 тема

• 90 292
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
В Практикер го има този смесител, не е 750 лв, не повече от 200 е.

А иначе 750 лв за смесител.... никога няма да ги дам, дори и да мога да си позволя. Това са изгъзици при положение че има качествено в пъти по-евтино.

# 406
Няма да пръска и ние сме с гранитна мивка, и ние сме с Грое, но другия модел, който има в Практикер. От този модел се отказахме, защото не може да се натисне докрай за топлата вода (тя ли се пада отвътре?), опира в гърба на кухнята.

# 407
Аз съм с подобен на Тека - Куадро висок. Не пръска и ми е изключителен удобен.

# 408
  • Пловдив
Използвах тази снимка за да визуализирам това, към което се стремя като дизайн, цената наистина е главозамайваща, все още обаче не съм решила какво ще купя. С тази форма съм виждала много варианти, вие какво ще препоръчате?Преди време някой беше пуснал снимки на подобен Пирамис. На Бланко също са доста скъпички. Ще разгледам другия вариант на Грое.

# 409
Да се запиша и аз,обзаведохме цялото си жилище,но остана само кухнята   newsm12 не мога да я открия,да я видя и да кажа това е моята кухня,не мислех 4е ще е толкоз трудно да си купиш кухня,обикновенна бяла гланцирана кухня.Ако може някой да ми помогне  с идеи за бяла кухня ще съм ви много благодарна  Hug

# 410
# 411
тези са уникални,ноооо в новите апартаменти няма такова място само за кухня,на мен хола и кухнятя са ми на едно  smile3511 благодаря за хубавите кухни Heart Eyes

# 412
http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … p;sid=6&sgr=1
Моят е такъв, имам го от 5 години, много съм доволна - все още изглежда като току-що купен, има фиксиране на половин мощност на струята, и на пълна - точно тази функция използвам най-много.
Ръкохватката е много удобна, няма излишни завъртулки и се почиства изключително лесно. Тогава го купих много набързо, и уж за временно (имах намерение да сменям цялата кухня през следващите 1-2години, но ето на, минаха 5г, а ремонтът още е предстоящ), но това се оказа една много успешна покупка.
Ето това по-точно http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2540/760347982120855876413265 … 1KCVh1SpScQH4.GIF

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 15:40 от kallitko

# 413
Пфу..., голям зор докато го наглася Simple Smile

# 414
  • Пловдив
Аз съм с подобен на Тека - Куадро висок. Не пръска и ми е изключителен удобен.

Удобен ли е с ръкохватка от лявата страна? Много ми хареса,особено ми допадна квадратната му форма, която е навсякъде в моята концепция за кухнята и идеално ще се впише. Поддържа ли се лесно?

# 415
Охх не мога да не се включа и да кажа....temir, егати и кухните и чудото. Особено пък гледките на някои....

# 416
http://www.leglata.com/modules.php?name=Mebeli&type=regions&region=35   
Бяла кухна, малка и българска за разлика от предишните хубости, не познавам фирмата, срещнах я в темите за мебели.

# 417
Нещо не ми се получи с качването, 14-та картинка от 1-ва стр

# 418
Удобен ли е с ръкохватка от лявата страна? Много ми хареса,особено ми допадна квадратната му форма, която е навсякъде в моята концепция за кухнята и идеално ще се впише. Поддържа ли се лесно?
При мен си е отдясно - той се върти и го поставяш, където искаш, може и отпред. Много лесно се поддържа - само със суха кърпа, като забършеш и блесва.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 15:18 от Гретел

# 419
Темир, първата кухня ми хареса.  Peace

Ето и моят фаворит (може и в бяло):

Ако някой ден имам такова голямо пространство за кухня, определено ще изглежда нещо такова.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт