Предучилищна - набор 2005 - 3

• 43 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Много ми харесаха раниците на Херлитц. Heart Eyes
Тедка, така е - толкова бързо пораснаха децата....Младежът ще е голям сладур с тази вратовръзка!
Спящата, ранищата Лего е страхотна Peace

# 721
  • София
А, не идват ли много големи на Херлиц раниците... newsm78

# 722
  • София
39х34х22см
Не мисля, че са голями Peace

# 723
А, не идват ли много големи на Херлиц раниците... newsm78
Мен ми изглеждат тежки, 950 грама, само раницата.

# 724
Нашата раница е Herlitz (в предучилищна в училище сме) и съм много доволна, не е тежка! И не е мръднала от септември насам, макар и да не е толкова експлоатирана, но си е факт.. Мисля, че спокойно може да изкара до 4 клас с нея, ще е здрава и след това.. Но ако поиска нова за първи клас, пак Herlitz ще купя сигурно! Peace

И те имат с кончета един червен модел - http://www.herlitzbg.com/product-22
По принцип може да се поръча и модел, който го няма на сайта, ако си харесате от официалния сайт, ще го доставят. Иначе ги продават и в Office 1 и в Метро (през септември, но предполагам и сега).

# 725
Големият ми син е в трети клас. Не сме сменяли раница досега. Като нова е още.
Не е с картинка, така че става и за по-голям. Едната преграда се отваря допълнително с цип и там слагаме физическото(три пъти в седмицата имат), така рискът да се върне без нещата по физическо е минимален.
На малкия купихме същата, "като на бате" разбира се.
Ето я

# 726
  • София
На Херлиц раниците също са хубави и отговарят на изискванията за "безопасност".  Wink По принцип раницата трябва да е максимум 900 гр. празна (на тази Лего с огромни букви пиши 890 гр.). По принцип няма ученическа раница под 500 гр. (дано не бъркам, че ми се върти и цифрата 300 в главата, беше отдвана, а и не аз се занимавах основно  с това newsm78 ), освен ако не е може би от "космически" материи, която да отговаря на изискванията, но и те не събират всичко за всеки ден, защото са по-малки (направихме проучване, като започвахме кампанията, а и вече някои от членовете ни имат и нелицеприятен личен опит - техен и на децата им, с тежестта на учническите раници и нещата, които трябва да побират; в "норамлните страни", вкл. Русия и Китай  Laughing има норама 10-15% от теглото на детето, а в нашата "бяла" държава най-накрая получихме официално писмо от МЗ, че раницата трябва да е максимум 15% от теглото на ученика и дотам - няма нормативен акт, в който да го пише; за сведение възрастните и децата над 15 гг. има колко могат да вдигат и носят).

# 727
  • София - Младост 1А
На мен ми останаха очите в раничките на Лего. А и малкия е луд фен. Тази която съм харесала тежи 800 грама, което е по малко от тези на Herlitz. Иначе аз на тях съм се спряла, въпреки, че не ми харесват картинките.

Ето я:

Спящата можеш ли да напишеш повечко за раницата, колко е доставката, за колко дни пристига... изобщо каквото се сетиш. Дъното с крачета ли е или си е направо плата? Може и на лични. Благодаря ти предварително!

# 728
  • София
То си има цяла тема (даже две), а другото ще ти го пиша на лични да не спамя тук  Wink

# 729
  • Русе/София

Спящата можеш ли да напишеш повечко за раницата, колко е доставката, за колко дни пристига... изобщо каквото се сетиш. Дъното с крачета ли е или си е направо плата? Може и на лични. Благодаря ти предварително!
и аз искам да знам,моля да е в темата а не на лични   bouquet

# 730
  • София
 Simple Smile

Доставката е 16 евро, но има кодове за отстъпка при нови клиенти (аз имам за 5 евро, мога да ти го пратя, ако искаш, иначе из нета има и за 10 евро). Дойде за по-малко от 2 седмици, Ди Ейч Ел ми я донесоха на вратата. Дъното не само че е с крачета, ами цялото си е от страхотна пластмаса - изглежда много здраво, а раницата е супер стабилна. "Наживо" е още по-красива, дано си я опазим до 4-и кл., пу-пу. Има отделения, вкл.и за кутията, шишето и т. н., малката раничка за физическо се закрепва отгоре, има и щракалка за ключ.

# 731
  • София
Нашата раница е Herlitz (в предучилищна в училище сме) и съм много доволна, не е тежка!
Може ли да ми кажеш ориентировъчно на Herlitz колко излизат. Гледах няколко варианта от майтойса, но по две сумичката става добра и сериозно умувам какви точно раници да купя.

# 732
  • София
Доколкото си спомням, през миналия септември в Метро раниците на Herlitz бяха около 70лв. Предлагаха от най-обикновените - без прегради, без несесери, шишета и т.н.

# 733
Aila, да, мисля, че около 75-80 лв. бяха моделите, които са без допълнителни несесер, чанта за спорт и т.н. А комплектните може би 100-120 лв. излизат, зависи от модела..

# 734
  • София
  Мерси, значи ще ги прегледам и тях. Без прегради обаче мисля, че не върши работа или?
  Ако е около 120 лв с останалите неща тази на Херлитц, може би ще се замисля и аз като Спящата за нещо на Лего. Доколкото си спомням още една марка раници от майтойса се препоръчваше. Някой ако се спомня за името ще съм благодарна да сподели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт