Ямболска дружина-22 тема

• 72 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, търсим си квартира и ме интересува  как вървят наемите на двустайните апартаменти  в Ямбол,  по-точно в ж.к. Зорница и  ж.к. Диана.  Преди  пет години живяхме в града, но предполагам нещата доста са се променили оттогава.

# 466
За люлките в градина всички се чудим кога ще отворят. Аз лично почнах да мисля, че няма да е това лято....

Поредният срок (засега) е 6.7.2012. Но тъй като от Великден я отварят площадката, не знам дали ще спазят и този. Доколкото разбрах проблем с финансирането...

Ей, колко жалко Sad Ще ги изтървем. Свекърва ми не знам защо разбрала за утре  newsm78, но ще говорим пак Simple Smile
Явно по центъра ще се виси основно, добре че там има хубав надуваем батут, а в градската я водят на кортовете - кажете ми че там поне комарите са по-малко  Laughing

Координатите на Белчева ми ги пратиха вече - благодаря много, че се отзовахте толкова бързо:)

# 467
Хоп,цоп,желаете ли мокра среща на басейн?
аз съм ЗА

Здравейте, търсим си квартира и ме интересува  как вървят наемите на двустайните апартаменти  в Ямбол,  по-точно в ж.к. Зорница и  ж.к. Диана.  Преди  пет години живяхме в града, но предполагам нещата доста са се променили оттогава.
не съм на ясно,дано някой от квартала да се включи Peace

# 468
Здравейте,
Нахлувам в темата ви с една молба. Аз съм Ямболска снаха и тази седмица за сефте оставихме детето при баба и дядо. Тъй като всичко се случва, исках да съм подготвена с добър педиатър.
Препоръчаха ми д-р Белчева. Бихте ли ми дали координати?

И още нещо - новите люлки в градската знаете ли кога ще ги отворят, че това ни беше главния довод в агитацията, а те още не били отворени.

И последен въпрос - имате ли идея дали в градската пръскат против кърлежи и комари, щото тая влага покрай реката много ме тревожи. Изпратих я с един кош гривни и лепенки против насекоми, но все пак...
Д-р Стефанка Илиева, втора поликлиника. От 8 до 13 ч.
Д-р Иванова педиатър, първа поликлиника 3 ет.. Peace На информация ще ви кажат по-точно.

# 469
Танита, не казвам, че д-р Белчева не е добра лекарка/ не знам нищо за нея/, но кабинетът и е близо до жилището на майка ми. Няма чакалня. Горките и пациенти седят на улицата. За мен това е подигравка. Стоят прави родители с дечица на ръце или за ръка. Няма пейка, няма нищо. Но пък може да е наистина добра педиатърка и за това да чакат
Дивиана, казвам ти цени за идеален център, 450-500лв. за 2 спални и всекидневна с кухненски бокс., около 350лв.  за 1 спалня и всекидневна с кухн.бокс - обзаведени. за необзаведени падат до около 200-250 и съответно 100-150лв.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 08:19 от sas3

# 470
Танита, не казвам, че д-р Белчева не е добра лекарка/ не знам нищо за нея/, но кабинетът и е близо до жилището на майка ми. Няма чакалня. Горките и пациенти седят на улицата. За мен това е подигравка. Стоят прави родители с дечица на ръце или за ръка. Няма пейка, няма нищо. Но пък може да е наистина добра педиатърка и за това да чакат
Дивиана, казвам ти цени за идеален център, 450-500лв. за 2 спални и всекидневна с кухненски бокс., около 350лв.  за 1 спалня и всекидневна с кухн.бокс - обзаведени. за необзаведени падат до около 200-250 и съответно 100-150лв.
Благодаря, ние си търсим необзаведен с две спални. Ще търсим на място през уикенда, дано имаме късмет!

# 471

Цените звучат страшно имайки предвид, че и за 100-150 лв. мисля, че трудно се намират дори и да са необзаведени. Което е много странно поне за мен!

# 472
Здравейте момичета виждам че повечето пишешти тук са с малки деца но все пак да попитам .Интересувам се от отзиви за ПГ Васил Левски в Ямбол и по точно за приема от 5 клас,ако има тук мами с деца които са влезли от 5 клас ще ми е приятно да споделят мнение за обучението че нещо се колебая какво да предприема спрямо дъщеря ми дали да я запиша в гимназията или да я оставя в сегашното и училище до 7 клас да си изкара там. newsm78 Rolling Eyes
Относно д-р Белчева тя е уникален човек и педиатър.Аз специално се доверявам най много на нея.Беше лекуваща на племеника ми ,а след това и на моето дете от бебе та и до сега продължаме да ходим при нея.Личната ни е Стефанова в поликлиниката но съм многоооо разочарована.
Ще се радвам ако някой ми отговори за гимназията.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 473
  • Ямбол
Здрвей, Кристалин.
Аз съм учител в Г"Васил Левски". Относно чуденето ти, първо да попитам - прието ли е детето? В момента първо класиране е минало и сега тече второ. Ако е прието, значи е от приетите на второ класиране. Мога да кажа само добри думи за подготовката в тази гимназия, колкото и нескромно да звучи. Тази година имаше доста кандидати и са класирани с доста висок бал деца, което говори, че попадайки дете в тази паралелка, ще е сред умни и будни деца, което е още един плюс.

# 474
Съншайн, Ако имаш предвид, че трудно се намират наематели, не е така. Даваме апартамент под наем, сестра ми също. Нашият е обзаведен, на сестрами не. Търсенето е по-голямо да обзаведени. Няма достатъчно такива. Говоря за ново строителство и не с мебели от времето на баба ми. Постоянно ни питат нямаме ли друг, че има голямо търсене

# 475
Съншайн, Ако имаш предвид, че трудно се намират наематели, не е така. Даваме апартамент под наем, сестра ми също. Нашият е обзаведен, на сестрами не. Търсенето е по-голямо да обзаведени. Няма достатъчно такива. Говоря за ново строителство и не с мебели от времето на баба ми. Постоянно ни питат нямаме ли друг, че има голямо търсене
На каква цена? Peace

# 476
Здравейте!
Търся телефони на барата за пране "Рай", която се намира в Каргона. Интересувам се дали имат услуга да взимат и връщат прането.

# 477
Здравейте, сина ми има много скоро рожден ден. Става на 5 години и вече не ми се иска да празнуваме с бабите и дядовците, а с негови приятелчета. Моля дайте отзиви за наистина добър парти клуб. Сещам се, че в мола има, но нямам никакви впечатления. И тъй като вече е лято ми се иска клуба да има някаква градина, за да са на въздух децата. Иска ми се най- вече да им е забавно и да се уморят от движение, емоции и радостни вълнения. Ще се радвам, ако ми помогнете с впечатления.

# 478
  • Ямбол
StephanieМила избор голям в града няма,но може в клуб "Арлекино",там е на открито,има много забавления,клоун.
До ул.Крали Марко,по нагорнището към уч-ще "Кирил и Методий'.

# 479
  • Ямбол
Здравейте!
Търся телефони на барата за пране "Рай", която се намира в Каргона. Интересувам се дали имат услуга да взимат и връщат прането.
Ето тел. 663906, 0897300794, 0898794287
Имат такава услуга - вземане и връщане на прането. Възползвам се от нея. Това става обикновено рано сутрин  Peace
Много харесвам качеството им на работа, освен това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт