Октомврийчетата сладки,чакат коледните изненадки!

• 28 376
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
За мокрите кърпички- ползвам Baby Wipes купувам ги от Кауфланд и съм много доволна меришат страхотно, добре овлажнени са и не са много скъпи

Тони- Браво на Кали! Все така да расте!

Честит малък празник на всички родени с днешна дата

За изпотяването- почнах и аз да се притеснявам, той и преди си се потеше но аз до отдавах на изкуствените материи но от известно време и миризмата му се промени. Давам Вигантол както е казала педиатърката и на консултацията уж беше добре ама......... Надявам се да е нещо временно

За полу седналата позиция на нас ортопеда ни каза че може вече да до слагаме а това беше около 40 ден. Аз до слагам отвреме навреме ама не за много дълго че ме е страх

# 106
  • Sofia
Здравейте, момичета и честит Никулден!
Да са живи и здрави всички именници в темичката! Винаги с гордост да споменават имената им!   bouquet  Hug   bouquet

Моят мъж също е Николай, та и ние ще празнуваме довечера.  Grinning Да ни е жив и здрав и все така да ни обича и да ми помага, че без него съм зананикъде.  Grinning

Браво на порасналите момичета Кали и Нели, много добре наддават.  Hug  Hug

Честити месечинки на бебчетата на Хубелена и Звездичкова!  Heart Eyes  Heart Eyes

Анбибиян, аз също ползвам мокрите кърпички на Бейби лав и много ми харесват. Наистина не са толкова мокри, колкото другите, но мене това напълно ме устройва.

Тони, има активна гимнастика на Чико Делукс, която може да се използва за дечица в легнало, седнало и изправено положение, т.е. може от много ранна възраст до когато детето вече е проходило и пак да я ползва. Ние имаме такава и Софи много дълго време се забавлява с нея. Ето я http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/839. Имаме също и на Тини лав, килимчето. Само ти казвам, ако все пак решите да купувате нещо подобно.  Peace

Ия, моята Елиза е със слуз в акото и ни поставиха диагноза АБКМ. Сигурна съм, че ако отидете на лекар и на вас ще ви поставят същата диагноза за съжаление, още повече че имате и кожна проява, не само слузта.

Ендирка, благодаря ти, но за момента нещата са все същите, без промяна, слузта продължава да си я има въпреки диетата. Ти колко време, след като се подложи на диета, забеляза подобрение или да не очаквам такова скоро време? Повечето ми казват, че нещата се подобрявали едва, когато бебето се захрани, така ли е? Съжалявам че и Сами е алергичен.  Hug Ти пак трябва да минеш по същия път...  Sad  Hug

Поу, много добре си го написала за кърменето, споделям възгледите ти.  Hug Но има майки, които просто не искат да кърмят (аз познавам такива) и не трябва да ги упрекваме, това си е тяхно право и техен избор. Важното е да се радваме на дечицата си и да ги обичаме безрезервно!!!  Laughing

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 17:35 от Hariela

# 107
  • Пловдив
Вижте какво ми пратиха току що http://www.vbox7.com/play:a844e445e3

Аз с 2, които са родени през 5 години понякога трудно се справям, а те трябва с 10 наведнъж  newsm78

# 108
Пепи, този материал ме хвърли в шок и ужас! Ако на мен се беше случило, сигурно щях да припадна като бащата. Аз като се сетя колко ми беше трудно да нося едно бебе, представям си какво е 10 и то доносени, най-малкото 2.500, другите по 3.100, 3.200.  #Shocked Браво на майката, че се радва и е щастлива - мен не би ме сполетяло такова щастие при тези факти. Ама и бащата хич не е страхлив - отпрашил като дим.  Laughing

# 109
Пепи, ама вечно тая жена къде ги е побрала тия деца незнам, аз с едно бях огромна представям си с 10, а  като ревнат незнам #Crazy

# 110
  • София
Това вече е  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 111
Пепи- е това вече е УНИКАЛНО!!! Shocked Shocked Shocked

# 112
Пепи тази статия ме хвърли в шок  smile3556 10 бебета наведнъж  newsm78 що за корем е имала тази жена, как ги е носила, и всички са доносени  smile3506
и като ревнат няколко newsm12

# 113
За мен това не може да бъде истина  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy 10 деца на веднъж пълен абсурд

# 114
  • София
Спомням си,че преди време обсъждахте тези топки за пране http://grabo.bg/topka-za-prane-magic-ball-za-790lv-0r4btq/ec:e22 … 56760596/?dc=3476
Доволни ли сте?
И на мен ми е любопитно за отзиви

# 115
Ехоооо здравейтеее
 Влизам само да почерпя виртуално ако успея  
 ДНЕС СТАВАМ НА 40 ГОД
нямах време да пиша,но влизам да ви чета набързо редовно,сега имам да се връщам за тази тема почти отначало и почвам да чета Joy

# 116
# 117
Галя-Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове с любимите мъже!!! newsm59 newsm51  bouquet

# 118
Честит рожден ден, Галя! Много радости и щастие ти желая!   bouquet   и хубави подаръци  Gift

# 119
Галя, честит рожден ден, много здраве, щастие и успехи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт