Отговори
# 120
Регистрирала съм се 2005, а имам малко на д 4000 поста, аз направо си играя на мълчанка.

# 121
  • Ænima/Albuquerque
Аз умея да пиша нечленоразделни постове, особено като изпадна в онова състояние и започна да комуникирам само с емотикони.  hahaha

Регистрирала съм се 2005, а имам малко на д 4000 поста, аз направо си играя на мълчанка.

smile3532 smile3532 smile3532

# 122
  • Разпиляна във въображението
Злате, и аз съм от 2005 Wink , но моите са 13729 Laughing

Ето го и моят рошльо като за лека нощ от мен

шшшт, тихо, опитвам се да медитирам и да не пиша Crossing Arms Mr. Green

трудно ще ти е Laughing

можем да си направим състезание по нечленоразделни постове с теб hahaha... ама ме чака "Стъклен дом" и втората вечеря Mr. Green

или отново точки и тирета

Уж няма да поствате, а пет пъти се опитвам да си сложа коментара Crossing Arms

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
оооо, с емотикони само е яко, колко от хилядите ми постове са такива... или поредица от снимки... или песни в "Какво слушам в момента"... или точене на лиги, комбинирано с припадащ емотикон... Joy Joy Joy

Злате, регистрацията не е важна, аз скоро с изумление установих, че съм регистрирана 2008, а пиша от малко преди да се роди бритската тема Mr. Green

# 124

Злате, ти не си ли отпреди Реформата?  Laughing Защо нямаш нито един отчетен постинг?  Rolling Eyes

# 125
А, момичета, има ли раздел от форума, в който никога, ама никога не сте стъпвали? Знам, че мрънкането ми за номинации дефлорира Клюкарника за много гугутки, ама някъде другаде все ще да не сте били Mr. Green.

# 126
  • Ænima/Albuquerque
А, момичета, има ли раздел от форума, в който никога, ама никога не сте стъпвали?

В "Кърмене".  hahaha

# 127
  • Разпиляна във въображението
В Осиновяване, Родителите преживели загуба, Чужбинския и Родители, отглеждащи сами децата си. Интересното е, че братът на съпруга ми, който не е женен и няма деца е влизал и писал във втория Wink

# 128
Аз не съм била в "Бременност и раждане" и "За бебето и детето". В "Потребителски групи" не бях влизала, докато не ми преместиха зимните спортове и красивите мъже там...

# 129
А, момичета, има ли раздел от форума, в който никога, ама никога не сте стъпвали? Знам, че мрънкането ми за номинации дефлорира Клюкарника за много гугутки, ама някъде другаде все ще да не сте били Mr. Green.

В повечето всъщност  Laughing Какво бих правила аз в Бъдещи майки, Бебета, Кърмене, Захранване...  Laughing

# 130
Можеш да воайорстваш, и без това ти се отдава hahaha

# 131
  • София
smile3532
Ох, не се сдържах! А си бях обещала да мълчаааааааа!!!  hahaha hahaha hahaha

Сарки, много гадно, дано се размине по - лесно  Hug

# 132
Можеш да воайорстваш, и без това ти се отдава hahaha

Да, ама тези теми грам не ме вълнуват  Whistling

# 133
  • Ænima/Albuquerque
Ох, пак спамим, утре началника пак ще е лют.  hahaha

Анти-спам.

# 134