Отговори
# 135
  • Варна
А, момичета, има ли раздел от форума, в който никога, ама никога не сте стъпвали?

В "Кърмене".  hahaha
И майчинство, бременност, нашите деца.
Всъщност, по-лесно ми е да изброя къде стъпвам Simple Smile Клюкарника, СО, тук, Литературния. Понякога в Таковци и Парфюмната Simple Smile

Сарки, това Джоели Рачардсън ли е  newsm78

# 136
  • Ænima/Albuquerque
А, на тая снимка е просто... Ъ!  smile3544

Боги, онзи дзвер? Не. Кейт Бланшет. Heart Eyes

# 137
Аз съм прекарала 45 дни във форума, но не мога да си видя общия брой мнения Cry Северчеееееееееееееееееееееееееееееееееееее Hug Да ти русна ли на парад нашите мъжове, да не си ги забравила? Сега отивам да се изкъпя и оскубя, но ще си ходя нелакирана, което си е голяма драма при мен Confused

# 138
Злате, ти не си ли отпреди Реформата?  Laughing Защо нямаш нито един отчетен постинг?  Rolling Eyes
Ами аз отначало само четях и то полезни статии за кърмене, захранване и всякакво обгрижване на бебетата. Вижте каква примерна майка съм била  bowuu. Даже имах лентичка с възрастта на Катето в подписа. След това открих форума като такъв и по-специално Кино и телевизия и се отдадох на покварата му - само мъжове в постовете, край с бебешките лентички в подписа.

Аз много рядко си подавам носа извън КиТ, сега покрай номинациите надникнах в Клюкарника. Все тук си вися  ooooh!

Път беееее!

# 139
  • София
Ох, Злате!!! хич не си те предтавям с лентичка в подписа  hahaha
и изобщо тези лентички хич не ги обичам, ама - удобно е сигерно за съществените теми във форума.

# 140
Вал, имаш 2253 постинга  Peace

# 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз си вися основно тук, но по разпределението на постовете ми ще речете, че ходя като цветарка hahaha. Много голям мерак ми беше СО, заради него натраках 50 мнения в "Родители в чужбина", основно снимки на Прага и съвети как да гледаме ТВ онлайн, пък после, като вече можех да пиша, дали имам и 20 поста в лелеяната обетована земя Joy Joy Joy.

# 142
  • Варна
А, на тая снимка е просто... Ъ!  smile3544

Боги, онзи дзвер? Не. Кейт Бланшет. Heart Eyes
О, тя не прилича на себе си на тази снимка Кейт.  Shocked

# 143
пък после, като вече можех да пиша, дали имам и 20 поста в лелеяната обетована земя Joy Joy Joy.

Имаш, имаш, цели 67  Joy

# 144
  • Варна
Къде ги виждате тия постинги?????
Аз се опитах да видя моите и... нещо не се справих.  Rolling EyesОт косата ще да е...

# 145
  • Ænima/Albuquerque
Боги, я кат' по-вряла из форОма, ме светни, какво животно е "БНД"?
Става дума за бивш съпруг, ама не мога да вдена що за абривиетура е това.  hahaha

6 925

# 146
Ти имаш 6925  Peace Вижда се на последната страница на твоите публикации  Peace

Сарк, БНД = Бащата на детето  Peace

# 147
  • Варна
БНД= Баща На Детето Simple Smile

Поля, Сарки, мерси, че ме светнахте. Явно не съм чак такова глухарче. Пописвам си и аз Simple Smile

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
пък после, като вече можех да пиша, дали имам и 20 поста в лелеяната обетована земя Joy Joy Joy.

Имаш, имаш, цели 67  Joy
Брях hahaha. На фона на това какво разочарование ми беше там, много съм ги навъртяла Rolling Eyes. Помня даже и снимка бях поствала, в мазохистичен пристъп, и пак не сполучих да получа полагаещото ми се количество болка и унижение Mr. Green

# 149
  • Ænima/Albuquerque
Въх! Никога нямаше да се сетя!
Слънчо, и ти ли знаеш, изроде!  Joy
Казвам ти аз, че си най-голЕмата клюкарка тука, ти не вЕрваш!

Общи условия

Активация на акаунт