Да преправим старите мебели - 11

• 126 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Много интересно ми се видя използването на чашки и чинийки за кафе за осветителни тела, но се чудя как може да се пробие порцелана, без да се счупи и дали издържат на висока температура от лампите newsm78

# 646
vesi1, след това:
вече животът ми няма да е същият! Няма да има мир за мен, неспокойната ми душа ще се лута като загубена сянка в царството на Хадес...

# 647
vesi1, след това:
вече животът ми няма да е същият! Няма да има мир за мен, неспокойната ми душа ще се лута като загубена сянка в царството на Хадес...

Joy

+ 1  Mr. Green

# 648
Ох, нещо не мога да разбера - видях само залепени кукички за чиниите. А как да се пробият чашите - светнете ме #Crazy

# 649
vesi1, след това:

А аз миналият месец десетина дупки пробих в стената, за да окача две чинийки от един татарски майстор и така не им намерих място. Вече знам къде е грешката - в броя на чинийки Joy.

# 650
Ето, vesi1 , да видиш докъде ме докара. Срината психически, доведена до крайно отчаяние поради факта, че не разполагам със старо бюро с извити крачета, самоубийствено бръкнах в Продавалник и направих тази спонтанна покупка. Понякога наистина губя разсъдък и способност да мисля трезво.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2334/208310555020059958151333 … uf42XJ3iv3lbq.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2017/178901876128213464613331 … vRww81oV2TFgN.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2147/103985929418894384421333 … w42IPv6P14SNH.JPG

Може би това са последните ми думи преди... преди мъжът ми да се върне от командировката и да ме съсече с брадва.

# 651
  • софия
Mного е хубаво,откъде,от магазин ли е?Ще го преработваш ли?

# 652
baibibi, супер е придобивка, честито  Hug!

# 653
Байбиби, ако те съсекат, запази го за мен - великолепен Heart Eyes Laughing
Представям си го в цвят, като акцент Heart Eyes

# 654
baibibi как го направи тоя номер  Joy  ама то си е доста запазено бе(може и да не се пипа),къде ще го наместиш?То ,че ще се полудява се знае  Shocked

# 655
Представям си го в цвят, като акцент Heart Eyes

И моята първа реакция беше такава. Първо го видях в тюркоазено синьо, после ми се яви в коралово червено, с ефирни стъпки затанцува из стаята в тъмно сиво-синьо на цветя, но когато се преметна пред погледа ми в убито зелено-жълто и лилаво вече така се обърках, че май ще го запазя в оригиналния му вид. Може само да се пробвам да го потъмня малко. Изглежда не притежавам необходимата смелост и решителност, за да натворя нещо екстравагантно.
Всъщност още не е вкъщи, тия дни трябва да ми го доставят /че чак от Търново ще пътува/. Като го огледам наживо, ще преценя. То идеално съвпада по размер с ония талашитчета, които мислех да облепям с вестници /или други хартии/ и които щяха да допълнят /временно/ обзавеждането на спалнята ни. Ще го ползвам като нощно шкафче /от моята страна на леглото, разбира се!/, габаритите му са съвсем подходящи - 72Х72Х40 см.
Но това шкафче не спада към моята любима категория "находки", защото е скъпо. Ето едно нещо, което сдобих буквално на безценица и, въпреки че изобщо нямам място в коридора, успях да го набутам:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2619/428231552104813501213331 … qDSsPUQOMMLYp.JPG
Абсолютно здраво е, не му липсва нито една кука, да се чуди човек защо хората се разделят с такива вещи! /в момента подобно портманто се предлага в Аукцион.бг за цели 160 лв!/

# 656
  • Варна
baibibi невероятен е! И според мен няма нужда от боя.

При мен нещата вървят бавно, сега нямам никакво време за нищо, а вече ме сърбят ръцете покрай вас Simple Smile Чакат ме планките в коридора, бамбука за леглото пристигна, там още не ми е изяснена ситуацията около рамката, но после ще ви питам, масичките чакат също и лампиона. И още куп неща...

Но засега само ви чета и ви се радвам, голям стимул сте за мен, невероятни   bouquet

# 657
  • София-в сърцата на моите деца
baibibi, страхотни са ти нещата!Само се чудя къде им намираш място, а иначе са прекрасни!

# 658
момичета, дайте съвет. Имам русенско легло , даже няколко  ooooh! лежат в мазето с години. Рано или късно май ще ги хвърлят , та мисля си, дали мога да им дам втори живот? Дали има начин да сменя пружина с подматрачна рамка? Дървени страни примерно ще освежа с лак или с някаква по свеж цвят боя. Обаче тези метални тръби какво мога да ги направя? Те на места ръждясали  Thinking   
някакви идеи?

# 659
  • София
Аз имам такива легла и ще ги майсторя, когато им дойде времето. Все още обмислям варианти, но последното, на което съм се спряла е да увия тръбите с пъстър плат и да го лакирам отгоре, а плоскостите да боядисам в подходящ цвят. Не съм измислила още с какво да залепя текстила. Искам да се получи нещо подобно на кукичките на Весето.

vesi1, много ми хареса закачалката, ще ползвам идеята ти.   bouquet

baibibi не е писала от петък. Дали мъжът й се е прибрал?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт