HiPP Combiotic

• 136 818
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Има много автори, които работят в областта от много институти и от различни страни.
По това време HiPP дори няма представа за тези нови научни открития.
Колкото и странно да звучи, този ендогенен път се осъществява по кръвен и лимфен път.
Ако HiPP имаше нещо общо с това, то със сигурност щеше да се гордее с това изключително много, но за съжаление в последните две-три години HiPP използва научните разработки и патенти.

Пожелаваме Ви спокойна нощ!

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 09:41 от HiPP

# 151
Благодаря, спокойна вечер и на вас.
Имам и други въпроси, въпреки незадоволителните отговори от ваша страна.

Например:
1. Този пренос от червата към гърдите на майката как точно се получава.?
2. Дали продуктите, които се влагат в HiPP Combiotic са произведени в някаква изолирана екосистема - глобалното замърсяване (течения, води, радиация - Фукушима знаете) не е изолирано, а се наблюдава по цялата планета.
3. Съдържа ли докосахексаенова киселина и арахидонова киселина? Съотношение?
4. Защо не съдържа таурин?
5. И все пак защо се добавя нишесте, когато в майчиното мляко няма.

Съжалявам че съм толкова подробна, но искам най-доброто за детето си, а не съм убедена в качеството на млеката Hipp. Особено в един платен форум.

# 152
Здравейте отново,

Много от въпросите вече ги коментирахме подробно.
Щом като смятате да давате най-доброто на детето си, го направете - може би с остарели формули, без иновации години наред. Това е ваше право. Внимавайте само ината в това да приемете новостите и различните, да не ощети детето ви. Изборът е ваш.
Ако наистина това е основния ви довод, то щяхте да обръщате внимание на написаното, а не само да повтаряте, че млеката HiPP са лоши.
"Платеният форум" е по желание и е предназначен за родителите, които ползват продуктите ни. Той е обозначен като HiPP и всеки, който взима участие в него е наясно с това.
Поставянето на LC-PUFA  е задължително за всички европейски производители със закон, тъй като е важно за развитието на ретината, централната нервна система.
Понеже днес е събота, малко по-късно ще поставим подробна информация за таурина, тъй като това е важно.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 09:50 от HiPP

# 153
Платения форум е начин да се рекламира дадена марка, нещо което противоречи на закона. Знаете че рекламирането на млека за кърмачета е незаконно, за това има специализирани медицински издания.
Не съм против HiPP млеката, а срещу начина по който го правите.
Вие сте най-иновативните, най-добрите, вие плюете по всички други марки. Не е коректно спрямо другите млека на пазара.
Единствения критерий за мен за качество на млеката са Европейските директиви, но за вас май не е така.
Опитайте се да бъдете по-коректни към останалите производители на млека. Има доста видове млека, но никой не си позволява да престъпва закона и да сугестира нас потребителите.
Мисля че това е прецедент в българското интернет пространство - директно да се рекламира мляко на потребителите и то в най-силния форум за бременност и майчинство.

Съжалявам, аз не подлежа на сугестия, аз чета, знам кое е законно и кое не е, това е мое мнение. Нека колежките тук да имат право и на други мнения, а не само вашите.

# 154
Запознати сме със закона, който НЕ ограничава коментара ни по темата.
Защо е това лошо отношение? Може би имате мотив, ние поне сме открити. Отговаряме ви търпеливо на всяка една провокация, само за да кажете колко сме лоши.
Доказателство за това, че спазваме всички европейски директиви е това, че млеката присъстват в цяла Европа, и не подценявайте хората, те сами се информират какви продукти се предлагат в западно европейските страни, не е нужно ние да ги "сугестираме".
Никога не сме си позволявали да говорим негативно в този форум против нито един наш конкурент и никога няма да го направим.
А ако не искате да сте сугестирана, то този подфорум е по желание. Ние сме тук за да отговорим на тези родители, които имат различни от вашите нужди.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 18:28 от HiPP

# 155
Привет, влязох да задам конкретен въпрос и изключително се подразних от махленските нападки, който има във форума. Очевидно става дума за подставени хора от конкурентна фирма за детски храни. Щом не сте доволни и убенени в качествата на Хипп и по никакъв начин, дори след конкретни отговори няма промяна в становището ви, просто давайте на децата си това, което смятате, че е най-добре за тях и приключвате! Това махленско сборище е абсолютно излишно! Лично за мен Хипп  си остава най-добрата марка за детски храни, съдейки по начина, по който детето ми ги приема. Живея в Германия, тук се използва предимно това, не смятам, че биха допуснали на пазара присъствието на храни, които не отговарят на много строги изисквания!

# 156
Наистина, защо слагате нишесте ?

# 157
И има ли нишесте в Хип - а в Германия.

# 158
Нямам нищо против вас, но вижте тук

ДИРЕКТИВА 2006/141/ЕО НА КОМИСИЯТА
от 22 декември 2006 година
относно храните за кърмачета и преходните храни и за изменение на
Директива 1999/21/ЕО

Член 14
1. Рекламата на храните за кърмачета се извършва единствено в печатни
издания, специализирани в грижата за бебетата и в научни публикации.
Държавите членки могат допълнително да ограничат или забранят подобна
реклама. Подобни реклами на храни за кърмачета трябва да отговарят на
условията, посочени в член 13, параграфи 3 до 7 и член 13, параграф 8,
буква б) и да съдържат само информация с научен и емпиричен характер.

Може би компетентни органи трябва да вземат отношение.

# 159
 Здравейте sevger,

Има основателна причина за поставянето на минимални количества скорбяла в млеката.
Както вече знаем, млеката за кърмачета се стремят да доближат кърмата, като стандарт, но това е трудно постижима задача за всички. В кърмата се съдържат освен растежни фактори, антитела, пробиотици и т.н се съдържат и множество пребиотици над 200, които имат и засищащо действие. В млеката за кърмачета тяхното количество е много по-малко и разнообразно. Тепърва производителите започнаха да обогатяват продуктите си. Лактозата, която е основен енергиен источник обаче е дизахарид, като времето за нейното метаболизиране е кратко, за разлика от това на скорбялата. Това би означавало, че детето би огладнявало по-бързо, а това крие рискове в прием на по-големи количества мляко, а оттам и доста последствия за организма. Амилазите, които обработват скорбялата започват да се синтезират и отделят 22 и 23 седмица от гестационното развитие на плода. Ето защо едно здраво, добре развито бебе, без проблем може да я усвоява и метаболизира без рискове. Скорбялата не е отрова, и в минимални количества в храните за кърмачета не крие опасности. Много производители я поставят в продуктите си.
Тези несъвършенства на млеката са една от многото причини да кърмим децата си.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 18:55 от HiPP

# 160
Всички реклами, които публикуваме са според закона.

# 161
Но този форум не е според закона.
Вижте, работя в съдебната система и подобни своеволия и нарушения на закона ме дразнят.

Сигурна съм че в Германия или други Европейски страни Хип не биха си позволили подобни участия във форуми в нарушение на Директивата.
Защо си мислите, че в България ние сме аборигени, на които може да внушавате разни мнения.
Апелирам към всички майки в България - мислете, не се сугестирайте от псевдонаучни изследвания, голяма част от които са поръчани от различни фирми.

Вие сте Европейски жени и не се оставяйте да бъдете манипулирани.

Не съм против Хип, а против методите на представяне на нещата.
От години ползвам пюрета и каши на Хип.

# 162
чакай сега нещо ме обърка ,уж сте на АМ Фризолак,ядете пюрета и каши от години,в същото време  работиш в съдебната система,висиш тук цял ден и се заяждаш,всъщност кога си гледаш детето или ни баламосваш нещо.И повярвай не сме глупави.В повечето теми не ти отговарят и е разбираемо,мълчим защото знаем къде е истината,а не защото сме манипулирани и сме рекламни агенти на нещо си.

# 163
  • Варна
чакай сега нещо ме обърка ,уж сте на АМ Фризолак,ядете пюрета и каши от години,в същото време  работиш в съдебната система,висиш тук цял ден и се заяждаш,всъщност кога си гледаш детето или ни баламосваш нещо.И повярвай не сме глупави.В повечето теми не ти отговарят и е разбираемо,мълчим защото знаем къде е истината,а не защото сме манипулирани и сме рекламни агенти на нещо си.

202uu

Yonka, хайде стига вече. Понеже съм писала в темите, в които и ти пишеш и ми писна като получа известие за нов отговор да те чета. Едно и също, пишеш. Ние сме интелигентни хора и те разбрахме от първия път.

# 164
Не виждам проблем да ядем мляко на една фирма и да ползваме пюрета на друга. Имам и по-голямо дете.
Не търсете под вола теле.

Общи условия

Активация на акаунт