HiPP Combiotic

• 136 878
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
А ти klims9 се включваш в точно определени моменти.

# 166
ами като гледам и тука сама ще останеш да си пишеш заедно със snejinka1111 rotfImbo  ще си се подкрепяте заедно от един компютър Mr. Green./както казах трева не пасем/писна ми където и да отворя да се натъквам на  yonka petrova и да ми се набива едно и също.иначе си добра признавам ти доста народ отказа ..... от АМ фризо.Сега е наред статията в хапче да пуснеш или вече я пуска?

# 167
Изобщо не става въпрос за марка, а за принципни неща.
За разлика от теб klims9 майките тук имат глави на раменете си и сами могат да преценят.
Толкова си прозрачна, стратегията ви е ясна - като спрат Хипп да ми отговарят, започвате ти и калина и стани. Вземете поне променете малко стратегията.

Но определено мисля да информирам компетентните органи за незаконните действия на HiPP.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 21:13 от yonka.petrova

# 168
Извинение към svetl@, права сте.
Мисля повече да не пиша тук, но нека и тези подставени лица не пишат.

Отивам в готварския форум, там поне никой не рекламира.
Извинение към всички на които съм досадила, опитвах се да бъда полезна.

# 169
  • Sofia
Подминавам махленския спор, защото е очевидно каква му е целта.

Извинявам се за малко странния въпрос, но как би се възприело млякото Комбиотик (1 и 2) от по-голямо дете (4 години)? А от възрастен?

# 170
ехххх,поставените лица писна ми само твоя глас да се чува,като не ти изнася нещо и някой ,почваш с поставените лица.И хората млъкват ..........голяма смешка.Бъди сигурна че и в готварския форум и от там ще ти бият шута,защото просто дразниш,и провокираш хората.Влизаш в тоя форум главно да се дразниш,аз лично не прочетох един твой пост в които да използваш мек тон.На всякъде плюеш,а не е нужно.В темите които пиша има много свестни и читави хора които спряха да пишат заради теб.Сбогом и успех в готварския форум,дано не се намери някои чубрица която не е по европейските стандарти и директиви.

# 171
Здравейте NBM,

Млеката са предназначени да задоволяват нуждите на кърмачето и подрастващото дете, в случай че майката не може да кърми по някаква причина. Ето защо те така са произведени и обогатени, че да се доближават до състава на кърмата в определена степен. Винаги единиците - независимо от производителя са най-адаптирани спрямо състава на кърмата, а останалите преходни млека са частично адаптирани. Конкретно HiPP 4 e мляко за подрастващи, което частично се доближава до параметрите на кърмата, като в тази възраст организма се нуждае и от по-различен състав, като желязо, витамини, мастни киселини. Тази формула спокойно може да удовлетворява нуждите на подрастващия организъм до 7 годишна възраст, под формата например на една чаша мляко сутрин за закуска или приготвено като мляко с бисквити, бишкоти и т.н.
След тази възраст, кравето мляко изцяло удовлетворява нуждите на организма. Все пак дори възрастен човек или по-голямо дете да приема тези продукти, това не би го ощетило тъй като това са продукти произведени от краве мляко, но приближени към характеристиките на кърмата.
За четиригодишно дете най-подходящите млека са тези за подрастващи. Не препоръчваме единиците и двойките, тъй като те са предназначени за други възрасти и са с различен енергиен баланс, особено ако детето се развива и наддава добре. Ако детето има някакъв проблем, то педиатъра би могъл за назначи индивидуална схема на хранене, според нуждите на организма.
Съветът е актуален независимо от производителя.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 14:47 от HiPP

# 172
Аз каквото съм имала да кажа, съм го казала.
Който има уши да чуе, ще го разбере.

# 173
Здравейте момичета,

Подкрепям Йонка Петрова напълно и не одобрявам манипулациите и сладникавите интерпретации на Хип.
Защо е нужно на някой да му се обяснява за пробиотиците, когато толкова е писано за това. Отговорът е ясен
-стремеж да се наложи дадена марка млека.
Открих за вас тази статия и мисля, че има доста общо между двете фирми:

http://www.blizodobebeto.com/2008/02/07/nestle1/

# 174
Здравейте,

Да права сте, кърмата е най-добрата храна за кърмачето, съдържаща Пробиотици и ние няма да спрем да подкрепяме кърменето. HiPP e може би единствената от всички наши конкуренти, които предлагат в нашата страна цяла серия чайчета и продукти за стимулиране на лактацията. Защо ли?
Бихме могли да предоставим мостри от лактогонния чай на всяка майка, която има нужда. През месец Декември сме подарили над 250 опаковки лактогонен чай, на майки кърмачки, които са имали нужда.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 15:22 от HiPP

# 175
  • Sofia
Извинявам се, не съм обяснила и явно грешно сте ме разбрали.
Големият ми син проявява интерес към храните, които давам на бебето. Иска да опитва от тях, а плодовите пюрета направо се налага да крия, иначе не остава нищо за бебето  Laughing
Просто се чудех дали е проблем да му дам да пийне от млякото, пък и аз съм изпивала 1-2 пъти останало мляко (нощем, докато се приспиваме и съм жадна от кърменето, храня смесено  Crazy ).
Иначе не смятам да го ползвам за него, той е фен на киселото мляко главно.

# 176
Браво на детето newsm53
За остатъка от млякото или за да опита част от него няма проблем.

# 177
Здравейте Хип,

моя приятелка скоро роди в Университетска болница Св.Анна - София. Каза че една акушерка и доверила, че в отделението ползват дарение на HiPP за млеката и изобщо не са и препоръчали да кърми.
Съпругът и закупил някакво адаптирано мляко, но лекарите и казали че не може да се използва друго мляко освен на HiPP, защото имали договор за дарение и не трябва да го нарушават.

# 178
# 179
Здравейте,

Изненадваме се, че някоя акушерка може да препоръча мляко за кърмачета, независимо от това на кой производител е и да не обърне внимание на родилката за това, че на първо място трябва да кърми своето бебе минимум поне първите 6 месеца, за кърмата, че е най-доброто за детето, за техниките на кърмене, проблемите, как да засуче детето и т.н.
Горещо препоръчваме училището за бременни Мама, което се прави в магазин Лабиринт всяка сряда, тъй като то се провежда от ак. Елена Василева, която е един изключително добър специалист по кърмене. Тя дори обучава акушерките в някои от родилните отделения. Там се провежда темата за кърменето, много е полезна. Няма да споменаваме други училища, за да не прозвучи като реклама и отново да ни обвинят.
През м. Юни ще има конференция на акушерките, където можем да помислим специалисти в областта на кърменето да направят лекция и обучение по темата, щом като получаваме подобна тревожна информация.
По отношение на млеката в родилните отделения - всяко от тях само избира с какви млека ще разполага, ако се наложи В КРАЕН СЛУЧАЙ да се приложи.
Кърмата е най-добрата храна за развитието на детето и когато едва жена роди, към нея трябва да се подходи с информация и помощ от акушерките как да кърми. Към заместители се прибягва в краен случай, след консултация и препоръка от лекар.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 21:27 от HiPP

Общи условия

Активация на акаунт