HiPP Combiotic

• 136 678
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
Ние използваме Био Хип 1, защото това мляко даваха в болницата и продължихме с него. Дъщеря ми е на 18 дена, освен мляко получава и много малко кърма, но не на всяко хранене. Тази седмица се запече и започнахме да заместваме 1-2 хранения дневно с Хип Комфорт (след консултация с педиатър). Искам да попитам каква точно е разликата между Био Хип 1 и Хип Комбиотик 1? Ако реша да минем на Комбиотик, плавно ли трябва да стане смяната или просто да заменя изцяло едното мляко с другото? Мога ли да продължа да давам Хип Комфорт по старата схема (1-2 пъти на ден) заедно с Хип Комбиотик?
Благодаря предварително!

# 91
Здравейте,

Разликата между HiPP Био и Combiotic  е в това, че в Combiotic-а се съдържат Про- и Пребиотици. Ако обърнете внимание и двете формули са почти еднакви като състав и дозировка. Ето защо особено ако детето има колики, храносмилателен проблем, лек запек, то е препоръчително да се храни с мляко, което съдържа Про и Пребиотици След като отмине този период може отново да се върнете към HiPP Био без никакво притеснение.
Също без проблем веднага можете да преминете към HiPP 1 Combiotic, като ако в случая детето има запек е препоръчително поне едно хранене да остане на HiPP Комфорт - препоръчваме то да бъде първото хранене за деня. При нужда можете да увеличите броя на храненията с HiPP Комфорт. Тази формула е създадена за деца с по-сериозен запек и колики.

# 92
 Simple Smile Здравейте ние също сме на Хип Комбиотик но днес проверих отново няма тук при нас в Шумен. Въпроса ми е да ли следващата седмица ще има доставки за тук, че много съм доволна и не ми се иска да го сменяме млякото  Sad

# 93
Здравейте,

Ще ви помоля да се свържете с мениджър продажби за регион Варна, който най-подробно ще ви обясни кога като дати ще бъдат заредени магазините в гр. Шумен. Предполагаме, че първоначално зареденото количество се е изчерпало бързо.
 Н. Атанасов -  0887 663 991     

# 94
Благодаря много утре веднага ще звънна Simple Smile

# 95
Здравейте, моят син е на 4 месеца и от самото си раждане е на Хип Комбиотик 1,поради алергия (лишей по бузките и крачетата) се наложи да минем на Хип Комбиотик ХА 1.От една седмица сме на новото мляко ,но изпражненията му са постоянно зелени и миризливи.Стана доста неспокоен,плаче почти постоянно,също така пие и успокоителен чай на Хип за лека нощ,но и това не помага.Възможно ли е ХА млякото да не му понася на коремчето и затова да плаче?

# 96
Здравейте,

Хипоалергенните млека, поради хидролизата на белтъка са доста по-различни като вкус - леко горчиви от нормалните млека. Това се отнася за всички производители. Това е единствената разлика между обикновенния Combiotic  и Combiotic HA. Хипоалергенната формула е подходяща и при колики, лек запек. Хидролизираният белтък обаче е по-лесен за храносмилане. Зелените изпражнения могат също да се дължат на това, че транзитното време на преминаване на храната през червата е по-кратко. Малко по-нагоре сме коментирали проблема. Те обаче не бива да ви тревожат.
Нашият съвет е да се консултирате с педиатъра си, по-отношение на това плачът на какво се дължи и необходима ли е смяна на млякото.
Също вие включили ли сте вече нови суровини в диетата, тъй като ако дълго време сте давали HiPP Combiotic и детето не е изявило признаци на алергия към белтъка на кравето мляко, то това състояние може да се дължи на нещо друго прибавено в диетата и въпреки HA млякото, проблема да се задълбочи с включване на новите храни?

# 97
Здравейте,благодаря за бързия отговор.
Чесно казано,той от много отдавна го има този проблем с кожата на бузките,но аз го отчитах като по-суха кожа,но изглежда не е било точно така.
Все още не приемаме други храни освен млякото и от време на време пие чай.

# 98
Здравейте отново,

В такъв случай може би смяната с хидролизираното мляко му се отразява. Все пак нека го прегледа педиатъра, за да отхвърли всички останали съмнения и ако е необходимо да назначи нещо друго.
Също се допитайте относно въвеждането на новите храни - то ще се отложи , както и каква трябва да бъде диетата във времето напред.

# 99
Да днес ще ходим при нея и ще видим какво ще каже.
Благодаря ви отново.

# 100
Възможно ли е, новата партида на Хип Комбиотик да се отразява по някакъв начин на бебешкото стомахче, заради това, че е по-прясно млякото? Не знам, дали ще ме разберете правилно, но търся причина бебето ми да се изхожда по 5-6 пъти вече втори ден, което го свързвам с отварянето на нова кутия АМ от новите доставки. От раждането си до сега винаги сме били с редовен стомах и изхожданията й бяха по макс. 2-3 пъти дневно.

# 101
Здравейте,

Колко е голямо детето?
Не би трябвало млякото, независимо от партидата да се отразява по този начин. Освен честотата на изхожданията, променила ли се е консистенцията и цвета на изпражненията? Все пак  консултирайте се с вашия педиатър. Това състояние може да се дължи на замърсяване на водата, на млякото при приготвяне, детето да е приело микрофлора чрез ръчичките, никнене на зъбче, леко увеличение на телесната температура и т.н. Дори и да спазвате най-добра хигиена, има риск от попадане на спори от околната среда и детето да реагира, тъй като те са с незряла имунна система, а и не ги отглеждаме в стерилна среда.
Внесли ли сте в диетата нещо различно от млякото?

# 102
Благодаря за отговорът Ви!
Детето е на 2месеца и от раждането си до момента е само на Хип Комбиотик. Нищо друго не приема към днешна дата като храна. Пие чай на Хип /копър/ най-много по 70мл. дневно. Дори и дозата на храненията не е променяна от 1-месечната му възраст. Водата, с която приготвям млякото е изворна, която минава през брита и след това се преварява. В консистенцията на акото виждам малки жилки, което е различното от до сега. Не е вдигало температура. Започна много да се лигави, въпреки, че е рано за поява на зъбки.
Преди 1 седмица бяхме на ваксина, но мисля, че мина доста време, за да се прояви подобна реакция от ваксината. Самото АМ сега ми изглежда по-пръхкаво в сравнение с предишното, което ме накара да се замисля.
Всъщност  това са само мои предположения. Нямам възможност тези дни да се срещна с педиатъра ни, така че дано да е временно явление, което да отмине.

# 103
Здравейте,

Не би трябвало да има разлика в партидите, която да се отразява по такъв начин на организма. Всъщност не наблюдавате много редки изпражнения, които да говорят за диария, въпреки че в кърмаческата възраст такива изпражнения се приемат за нормални? В такъв случай прегледайте отново схемата на разтваряне, сигурни сме че не допускате грешка, но погледнете след приготвяне дали млякото е разтворено добре. Ако не се разтваря добре, то това може да се отрази на храносмилателния тракт.
Нашата препоръка е да се консултирате с педиатъра, дори и по телефона, за да може да се реагира навреме, ако проблема се окаже по-сериозен.

# 104
И аз имах подобни три дни с изхождания 5-6 пъти. Бебето ми е горе-долу на възрастта на вашето.
Ние минахме от Фризовом на ХИП АР, следващите дни нещата се нормализираха.

Общи условия

Активация на акаунт