Лидл ::10::

• 74 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Опитах Choco Nussa и да си кажа честно има голяма разлика с Нутелата, прави сте нутелата си е нутела, друго не може да се сравнява с нея.Няма място за сравнение.
+1  Peace От вината препоръчвам австралийското,но на тази цена ....
може и търговищко !

# 211
  • велико търново
Момичета много моля за рецептата с детските бишкоти /торта/ може и на ЛС.  bouquet
С какво приготвяте кус-куса  ?Аз го ядох с сирене софра и кашкавал ,но приемам всякакви идеи или рецепти много ми хареса.  bouquet
От новите промоции какво си харесахте?Мисля да видя комплектите Лего за децата . Simple Smile

# 212
  • софия

С какво приготвяте кус-куса  ?Аз го ядох с сирене софра и кашкавал ,но приемам всякакви идеи или рецепти много ми хареса.  bouquet

Със зеленчуци, напр. Ето някои идеи. И в тази тема има рецепти. А ако пуснеш на търсачката ще излязат и още.

# 213
  • София
Опитах Choco Nussa и да си кажа честно има голяма разлика с Нутелата, прави сте нутелата си е нутела, друго не може да се сравнява с нея.Няма място за сравнение.

пробвай и другият може повече да ти допадне...нутелата, единственото, което ми се е приближавало до нея е на нестле обаче течният.

# 214
  • София
Кое от Крема сиренета  ползвате за торти? Нещо, което се доближава до финна извара?

# 215
Кое от Крема сиренета  ползвате за торти? Нещо, което се доближава до финна извара?

Синята правоъгълна кутийка  Embarassed изскочи ми от ума

# 216
Всички натурални са ок.Засега най харесвам "Пилос", но и Котидж сиренето става.

Пилос, Голдеса и Пик фриш.Всички в синьо.

# 217

Пик Фриш, това беше  Peace

Пилоса на мен въобще не ми хареса, по- скоро като сметана ми е, не като крема сирене.

# 218
  • София
raja_nikol, Хари, много ви благодаря.  Да, натурално ще е, няма как друго да е. Марка ме интересуваше.

# 219
Аз използвам Пилос-а за торти.

Нещо в последно време не ме впечатляват каталозите, но пък това е добре дошло за семейния бюджет.

# 220

Пик Фриш, това беше  Peace

Пилоса на мен въобще не ми хареса, по- скоро като сметана ми е, не като крема сирене.

На всички пише крем за мазане, а не крем-сирене.

# 221
Някакви отзиви за шевната машина,която ще бъде на промоция от четвъртък http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13399.htm ?Ако някой има някакво мнение,моля да пише,защото мислим да я купим за подарък,но не сме наясно дали е добра и дали си заслужава?

# 222
На всички пише крем за мазане, а не крем-сирене.

ОК, просто за мен Пик фриша си е точно едновремешната вкусна крема сирене, а Пилоса ми е мазно...как да се изразя не знам, но не бих си забъркала торта с него, лично мнение, естествено  Peace

# 223
  • София
Някой ползвал ли е универсална подправка в един голям пластмасов буркан?
Ако е близка до Пикантината ще е добре...

# 224
Момичетата бяха похвалили Микадо в пакет, че била като Пикантина.

Общи условия

Активация на акаунт