Лидл ::10::

• 74 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 270

Момичета, а детските одеяла от полар някой наживо виждал ли ги е, дали са хубави?

А килимите?
Лошото на килимите е , че са навити на руло и опаковани -
не можеш да придобиеш представа като цяло как изглежда,
приличат ми на турските.

# 271
И аз да се включа с питане - някой от днес видял ли е детските китара, пианото и барабан.
Дали си струват парите, аз ги гледах в брошурата и много ги харесат, но моля за мнение .
Както ги гледам на картинката - много бебешки и скъпи. Не намерих страницата на производителя, тук цената може и да е добра, спрямо Германия, но за мен са скъпи за тези пари две неща можеш да купиш от тук.
Сега ще удуша мъжа ми bambam, поръчал е от Сторе.бг барабани, които във Вегатойс са на половин цена.

# 272
Аз ги видях килимите днес-пише 100% найлон,страна на произход Египет... и много малки 100*130.

# 273
  • Варна
И аз да се включа с питане - някой от днес видял ли е детските китара, пианото и барабан.
Дали си струват парите, аз ги гледах в брошурата и много ги харесат, но моля за мнение .
И според мен са по-скъпи от нормалното. Peace

# 274
Пилешките им воденички са страхотни.Втори път взимаме по 3 пакета,варят се точно за половин час в тенджера под налягане,средна температура,стават много меки.
Тези поларени одеяла каква цена са? newsm78

# 275
.....Сега ще удуша мъжа ми bambam, поръчал е от Сторе.бг барабани, които във Вегатойс са на половин цена.

evhen, недей, освен подаръци и нов мъж да търсиш........... Grinning Аз пък марципан не намерих и отидох в Кауфланд да се заредя, щото като ми липсва вкъщи, избеснявам. Купих от ЛИДЛ прясно мляко Пилос, досега не съм взимала от него, да го пробвам. Хареса ми сметаната с тая марка, преди дни я използвах за торта, много вкусна ми се стори, опитвах я от кофичката, опитвах, аха да не ми стигне крема за тортата. И боди си купих, харесва ми. Peace Иначе в нашия магазин правеха комплекти от килим Спайдърмен с одеялце с тая картинка и с принцесите. Не от магазина, а клиенти. Но така и не можах да ги видя, всичко беше навито на рула.
Одеялцата струваха 11 и нещо лв., 130х160 са.
И имаше едни одеяла с цена към 30 лв, ако не се лъжа, но късно ги видях, а трябваше да тръгвам, много симпатични и мекички ми се сториха, ще трябва да отида да ги поразгледам по-добре. Някой да е купувал от тях?

# 276
labrex Аз купих  одеало , много ми хареса.

# 277

От тия от 13 лв? Тъничко ли е?

# 278

Тя, в нашия магазин имаше останали три-четири бройки с мечо Пух и с някакви две девойки. Говорихме с управителя, той се обади не знам къде и каза, че утре или вдруги ден ще ни звънне да отидем да си ги вземем. Имали такава практика, да се обаждат (срам, но не запомних къде Embarassed) и, ако има бройки, да им доставят заявените. Оставихме телефон да ни се обади и дано......ще чакаме. Исках Спайдермен, принцесите и Барби. Малко ме успокояваш, аз все още не съм ги виждала отворени, освен на картинките и малко наизуст реших да ги купя, все ще влязат в работа. Peace

# 279
Марципанът е пред касите, labrex, да разбирам ли, че заквасената сметана с лошо качество е била инцидент, явно да.

# 280
Марципанът е пред касите, labrex, да разбирам ли, че заквасената сметана с лошо качество е била инцидент, явно да.

От тая същата, Пилос ли? Идея си нямам, за пръв път взех от нея и ми хареса. Може пък да е въпрос на вкус, знам ли....newsm78 А пред касите имаше от марципана с пралина, но аз харесвам другия, натюр! Grinning

# 281
labrex Аз купих  одеало , много ми хареса.

Аз говорех за другите от 30 лв. Не детските.Детските ми се видяха тънки.
Моя мъж лятото беше оставил телефон и чакахме обаждане за една пейка, така и не се обадиха.Дано на теб ти се обадят.
Даже искахме да си я вземем от магазин където е налична, не да ни я доставят, но уви.А много ми хареса пейката и много ме е яд.

# 282

Моя мъж лятото беше оставил телефон и чакахме обаждане за една пейка, така и не се обадиха.Дано на теб ти се обадят.

Тя, явно още я мислиш тази пейка, съжалявам искрено, че не ти се обадих тогава, заминавах за Гърция на  следващата седмица и там беше на промоция, имаше доволно количество, на малко по-висока цена, но не знаех как ще реагираш, ако ти предложа да ми дадеш пари да ти я купя от там при наличност.

# 283

Тя, явно още я мислиш тази пейка, съжалявам искрено, че не ти се обадих тогава, заминавах за Гърция на  следващата седмица и там беше на промоция, имаше доволно количество, на малко по-висока цена, но не знаех как ще реагираш, ако ти предложа да ми дадеш пари да ти я купя от там при наличност.

Е, сега още повече ме е яд.Що не се обади? Mr. Green

# 284

Уф, включих, със забавяне..... Grinning Ще отида да ги погледна, въпреки че точно от одеяло хич нямам нужда в момента, но просто ми се стори хубаво - пухкаво, мекичко и симпатично на вид. А за обаждането, аз дори не знаех, че може така, но момичето, което зарежда щанда с одеялцата ни подсказа да се обадим на управителя и, ако има, щели да докарат и да ни се обадят. Дано звънне, че най-мразя някой да ми обещае, че ще свърши работа и да не я свърши. Предпочитам направо да ми се каже "няма да стане". А за пейка пък изобщо не се сещам, явно съм я проспала.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт