Отговори
# 330
Честито бебе Калоян на мама Джун Simple Smile Да им е жив и здрав и мн да ги радва , бързо възстановяване и прибиране в къщи с малкото съкровище Simple Smile Аз не сам се разписвала скоро, но при нас няма нищо интересно. Лек и усмихнат ден Simple Smile

# 331
  • Across the Multiverse
Честитоооо на мама Джун! Да и е жив и здрав малкия наследник и само радости да и носи!   bouquet
Аз досега писах ли писах и си затрих чаршафа!
Накратко: поздравления на тити, Лумиа и пупалупа за красотите! тити, искам и аз такива животинки, невероятни са!
За обиколката на корема много се учудих днес, защото сантиметъра покава 101 см., което е точно толкова колкото и преди месец и половина, а видимо доста е пораснал от тогава. Меря го по същия начин, освен да е слязъл надолу и затова така да ми показва друго обяснения нямам!  newsm78
Килограмите и при мен са +12, основно на корем според близки и познати Simple Smile Та в тази връзка да попитам: нормално ли ви се струва почти нищо да не съм наддала на гърди? Пораснаха малко в 3-ия месец и от тогава не са мръднали! Дали има връзка евентуално с наличието/ липсата на кърма после? Мерси предварително за мненията.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 332
June, честито раждане! Пожелавам ти бързо възстановяване и нека малкия ти сладур да расте здрав, умен, красив и много щастлив!

# 333
  • Пазарджик
Много хубава новина Hug, Браво Джун, да ти е живо и здраво момченцето, много радост и гордост да ти носи
А за лохиите, може и да е индивидуално, но аз мисля че първите дни трудно ще минете без превръзки за родилки, аз лично се чувствах по сигурна, но това при мен беше до 4 ден и после на нормални превръзки, а след седмица дори на ежедневни, но на мен лохиите ми изтича до 45 дни Sick.
А за обиколката моята е 104 но аз си стартирах с малко шкембенце де. а килограмите стартирах на 64 сега съм 67 ама в началото свалих 4 де та равносметката е +7 кила за сега, малко ми се виждат, трябва ли да се безпокоя за това newsm78?

# 334
Реших и аз да премеря моята обиколка на корема,която се оказа 105см.
За превръзките и аз съм взела един пакет от онези за родилки и един пакет нощни,надявам се да стигнат за в болницата.
Gigito , не мисля,че големината на гърдите има общо с производството на кърма. Една приятелка беше с ОГРОМНИ гърди (ама наистина огромни), а пък нямаше грам кърма,сестра ми до края на бременността си остана с чашка "Б" ,а имаше кърма да изхрани всички бебета в Шейново. Така,че не се притеснявай,че не са пораснали.
koteto , по-принцип казват,че е нормално да качиш м/у 9кг. и 16кг. за цялата бременност. Ти си качила 7кг., а си в началото на 9-ти месец (в който е напълно вероятно да качиш от 2 до 4кг.),така,че ако всичко с бебчо е на ред и си натдава нормално,не виждам смисъл да се притесняваш. Simple Smile

# 335
Като заговорихте за лохиите , аз се сетих да питам нещо.Кога след раждането може да се прави секс ?Лохиите , ако са само зацапване пречат ли? Питам защото цялата бременост секса при нас е само мираж .Първо кървене в 4тия месец, после на няколко пъти лекувах гадини , после ве4е корема ми пре4и.Сега пак пия антибиотик за гъбички , поради което ми се струва че пак трябва да се въздържам .А така ми се прави...

# 336
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМИНКАТА И ОТ МЕН!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ КАЛОЯН И МНОГО,МНОГО ДА ГИ РАДВА!

# 337
Честито и от мене на Джун   bouquet  Да ти е живо и здраво момченцето  Hug
Започна се .

# 338
Здравейте дами , от няколко дни не съм се включвала по никакъв начин , не съм ви чела , имах толкова много да наваксам.  Нооооооо .. да видим ! Имаме си бебче Simple Smile
   Честито бебче на мама Джун , на нея пожелавам да бъде най добрата и горда мама на щастливо бебче , на бебо Добре дошъл , да е жив и здрав и от мен .

Толкова много се развълнувах като прочетох , нямам търпение и моето момченце да се гушне в мен Simple Smile 
   Heart Eyes

# 339
Момичета здравейте и от мен...Чета си ви много отдавна и все се каня да се включа та най-накрая се реших Simple Smile Иначе съм регистрирана в "мама и бебе".Надявам се че ще ме приемете и тук при вас,термина ми е за 10.01,чакаме момиченце,но по препоръка на моя АГ ще съм секцио Sadкоето мн ме притеснява....направо се ужасявам при мисълта,но....това е.Има ли и сред вас мами които ще са с секцио.Аз съм от Хасково и след дълго лутане и чудене дали в П-в дали тук реших да раждам тук въпреки условията в самото АГО.Ами за сега това е от мен,исках да попитам и откъде се слагат тук линийките отчитащи седмиците ни.Лек ден от мен.

# 340
Здрасти desssito4, добре дошла. И аз чакам моята принцеска на 10.01 Heart Eyes защо трябва да си секцио? Доста мами в темичката са определени за такова раждане, в темите по-назад имаше и доста разгорещени спорове по въпроса, но от тези, които вече имат едно или две бебчета и са минали през това, чухме и доста успокоителни думи. Важното е да се настроиш положително, болките и неволите от раждането ще ги забравим всички. За слагането на лентичка някой беше пуснал едни линкове с обяснения, но накратко - има страници (вкл и тук в бг-мама - виж горе), където можеш да я създадеш. Получаваш код, който добавяш в подписа на профила си. Не е ядрена физика  Peace

# 341
  • Китна Тракия
June ЧЕСТИТОООО!!! Страхотна новина!!! Еее, че и бебчо големичък! Гушкайте се и се радвайте един на друг! Скоро да се приберете у дома ви пожелавам..

Та в тази връзка да попитам: нормално ли ви се струва почти нищо да не съм наддала на гърди? Пораснаха малко в 3-ия месец и от тогава не са мръднали! Дали има връзка евентуално с наличието/ липсата на кърма после? Мерси предварително за мненията.
Хубав ден на всички!   bouquet

Ниииикаква връзка няма - спокич! Simple Smile Моя милост съм с малки гърди по принцип, през бременността първия път не ми наедряха кой знае колко, но откърмих Крали Марто до 1 г. и 10 м.  Mr. Green И още щях да го кърмя, ама се наложи да го отбия.

# 342
Gigito, и моят бюст е съвсем малко порастнал и въпреки това - леко увиснал ми изглежда, натежал.

Мама Джун и бебо Калоян, да сте здрави и щастливи!!   bouquet

# 343
Ех, момичета новината бебчето така ме зарадва и развалнува newsm44 smile3501 newsm44

Да е честито на мама Джун! Бързо възстановяване и пожелавам! Малкият Калоян да радвам мама и татко hbday

desssito4, добре дошла! И аз съм от Хасково  Wink Май станахме 4 мами от нашия град. Аз също съм с планирано секцио по медицински показатели. Не се тревожи за това, че няма да раждаш нормално! Важно е ти и бебето да сте добре! Аз ще раждам в Пловдив - не се реших да остана в Хасковското АГО  Rolling Eyes Решила ли си при кой ще раждаш и кой ти води консултациите?

# 344
  • Across the Multiverse
Момичета, мерси за отговорите за гърдите.
Добре дошла на дессито4!
Аз покрай вълнението от новината за Джун забравих да ви споделя моите новости от ЖК от 07.12. Док каза, че вече сме 2700-2800 гр., на което и двамата с таткото реагирахме в един глас: "Ееехеее!"  Laughing Вървим около седмичка и нещо напред, което мен ме успокои малко, защото досега все изоставахме (в началото доста дори) и вече взех да си мисля, че дори и да тръгне по-рано ще си е добре като размери. Да е жива и здрава! Обаче има и още една новина, а тя е, че сме с дупето напред... нещо което въобще не очаквах да чуя! Та по този повод- някоя мама беше постнала линк с упражнения за завъртане на бебето, но не мога да го открия- ако не е проблем, може ли пак да го публикува? Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт