Отговори
# 315
Сега се събуждам и я каква новина.Голям съм поспаланко  Embarassed

Честито на мама June, да и е живо и здраво момченцето.

Сега ще се размърдвам и мисля да се поразходя, нещо не ме свърта вкъщи  Wink

# 316
  • София
Party Party Party страхотна новина!!! Party Party Party
Честито синьо щастие на мама June  bouquet да е жив, здрав, див, щастлив и много обичлив малкия юнак Калоян!!! на мама бързо възстановяване, а на тате - наздравеееее Party Party Party
Кафенце - тази екстра не ти се разминава при секцио Rolling Eyes то си е като цикъл, но по - обилен и дълъг Rolling Eyes при мен първия път си беше около месец, като първите дни определено превръзките за родилка си свършиха работата Crazy
ама ме е хванал единннн мъъъъъъъъързееееел ... трябва да ставам, а ..... Whistling

# 317
Джун, честито мила!  Hug HugДа е жив и здрав малкият Калоян. Той голямо бебе се роди, ти беше в началото на деветия месец, ако не се лъжа.
Развълнувах се, не мога да пиша повече.   Hands Clap

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 11:50 от Анонимен

# 318
June,честита ви рожба,да ви е жив и здрав и много да ви радва!На теб бързо възстановяване,мила Hug
Толкова се развълнувах,а представете си януари какво ще е  Heart EyesЧувството е невероятно!

# 319
  • до едно тепе
Да е жив и здрав Калоян на мама Джун.Много радост да ви носи.Бързо възстановяване на мама smile3525
Е няма как вече ще се стегна да си приготвя багажа Rolling Eyes
Лек и прекрасен ден  bouquet
Иии и слънчице пекна при нас.След обяд ще водя мъжо из магазините Mr. Green

# 320
Здравейте и от мен!
Честит син на мама June! smile3525 Да расте здрав и да радва всички около себе си! На мама бързо възстановяване, а на всички близки приятно празнуване!  Simple Smile
Прекрасна новина, особено след тежка нощ. Аз започвам да се разболявам  Sad Досега удържах фронта, но ...
Относно обиколките на коремите мисля, че е много относително. Например при мен - аз съм с много тясно кръстче и много широк ханш. В момента обиколката ми е 95 см, а хич не ми е малък корема. И на килца не съм малко +13-14 вече, но освен корем и гърди, съм заформила и още по-пищни бедра! Laughing Laughing

# 321
Честито бебче на мама Джун! Да им е жив и здрав и само радостни моменти! Бързо възстановяване!
Прекрасно име са избрали Simple Smile

# 322
Ураааааааа, още едно бебче излезе на бял свят!! Честит да е малкия красавец, много здраве желая на цялото семейство!!  sohappy moresmile  jumpuu  party006 #Milti
Мами аз снощи както споменах бях на фирменото коледно парти, много се забавлявах. Почти през цялото време си седях кротичко седнала да не предизвиквам съдбата, но хапнахме хубаво, почерпих бебка с малко винце, приказвах си с колеги..абе супер си беше. Ще ви покажа някоя снимка после. Аз нали откъм облекло съм вече ограничена, едва намерих какво да си облека, но пък си направих косата, гримирах се и ми беше много приятно. Напоследък излизам по-често без грим, за работа винаги си слагах поне основните неща.
Мда..превързки си взех на Белла, само не знам този един пакет докъде ще ме изкара, ама все някого ще пратя после до болничната аптека. Отивам аз нещо да смеля и после ще се стегна да сляза до магазина. Милото също беше на коледно парти, но за разлика от мен (прибрах се към 11 и половина) си дойде към 3 и смело ми звънеше дали не съм още там да си ходим заедно. Тия мъже явно не разбират колко бързо окапваш като не те оставя малкото чудо да спиш нощем, а вчера не бях си дремнала следобяд и съвсем бях уморена. А и столовете ми бяха неудобни..то вече къде ли пък ми е удобно след някой друг час. Айде хубав ден мамчета, по късно пак ще ви навестя!

# 323
  • Sofia
Честито, June! Добре дошъл на малкия Калоян, да расте здрав и много много щастлив!   bouquet   bouquet
Отдавна не съм се разписвала, но около мен нищо ново. Обичайните неща-прегледи, изследвания, контракции. Всичко за сега е нормално. Подготовката за бебка върви. Казах и да изчака на топличко докато мине Коледа, след това ако реши да излиза.
В къщи вече ухае на Коледа, от няколко дни съм се развихрила, а днес ще украсяваме сладки с каката, голяма забава.
Слънчев и спокоен уикенд, момичета!

# 324
еха, браво на мама June! Зарадва ни с хубаво бебе, 3100, готово си е било! Бързо изписване и да се гледат вкъщи леко и щастливо!

# 325
Добро утро от нас !

Честита рожба на мама June,да е жив и здрав малкия красавец,да расте щастлив и безгрижен,а на мама бързо възтановяване и много  Hug smile3501 smile3525

Колко е приятно да започнеш деня с такава новина,май наистина започва бебевалежа  Simple Smile
И ние от днес офицялно сме в 9-ти месец  newsm44

# 326
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА  June,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МНОГО ЩАСТЛИВ,И МНОГО ЩАСТИЕ НА СЕМЕИСТВОТО Hug
И аз много се развалнувах,каква хубава новина ,денят ми ще се изпални с хубави емоции newsm44 newsm44 newsm44
Хубав ден на всички ,и само положителни емоции Hug

# 327
  • Sofia, Bulgaria
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ РОДИТЕЛИ НА МАЛКИЯ КАЛОЯН!

ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЖИЗНЕНО ДЕТЕНЦЕ!

И ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ!

Hug  bouquet Hug

# 328
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте  Hug

Честито бебе Калоян на мама Джун и от мен.Да расте здраво и послушно и много да радва мама и тате.

# 329
  • Ботевград
Честита радост Калоян на мама June и от мен  Hug Hug Hug
Да е жив и здрав и да слушка мама и тати Two Hearts
Май наистина започва бебевалежа и при нас  Grinning Колко бързо минава времето Simple Smile
При мен нищо ново.Ще видим като отида при доки какво ще каже,но за сега се чувствам добре  Party

Общи условия

Активация на акаунт