Отговори
# 300
  • София
УРАААААААА!!!!! БРАВО НА ДЖУН!

да е жив и здрав малкия Калоян и да е първа гордост на мама и тати! Голям юнак!
June отприщи бента! хайде да повлече крак и всички да последваме примера й!

# 301
Йееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!! Страхотна новина!!!!!!! Да са живи и здрави!  Добре дошъл на белия свят на Калоян!  newsm59  June,   bouquet   bouquet   bouquet  newsm44 newsm44

# 302
  • София
Добро утро и от нас!
да се включа по въпроса за мерките: мисля, че съм в нормата +12/12,5кг, талия 99-100, при ръст 169см. smile3521
От днес сме в 9-и месец! newsm44
За лохиите също ще потвърдя, че първите дни при мен положението трудно се удържаше с нормални превръзки.  newsm61
Изкарваха максимум 1час, но след около 5-6дни, кръвотечението се нормализира.
При мен продължи 40-45дни. Weary
По съвет на много от вас и на мои приятелки ще купувам от СПЕЦИАЛНИТЕ! smile3503
... и чантата ми е готова.
Сега се мъча с чантата на бебка, че всичко си носим ние-дрешки, одеалца, чершафче ит.н.
Хубав и спокоен ден, пупинки!
    Nature Partly Sunny
P.S.:Честито момченце на мама Джун! Само радостни емоции да носи! Grinning

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 11:04 от Danny Milanova

# 303
Честито на мама June, да им е жив и здрав малкия Калоян, а на мама бързо възстановяване newsm51
Мами, стягайте багажите, че май се започва бебевалежа Laughing

# 304
  • София
Ето я чаканата новина.newsm44
Честито синьо вързопче на мама June, да е здрав и щастлив малкия Калоян и да донесе много усмивки на мама и татко. На June бързо възстановяване, а на щастливия татко наздраве 
Благодаря на милата ни вестителка Шоки за това, че направи сутринта ми много хубава.
Започна бебевалежа и в нашата темичка, сега всички по ред на номерата да се запишем с прекрасни бебоци, това си пожелавам

# 305
Честито момченце на мама Джун !!!    Нека са живи и здрави и много щастливи цялото семейство  bouquet       

# 306
Йееее супер новина, браво на Джун и на малкия мъж!
Да са живи и здрави и бързо да се прибират вкъщи  Simple Smile

Кой е следващия?  Laughing

# 307
4естито на маиката нека тя и бебо да са добре 4ак се разплаках от щастие някак си ми деистват тези новини много емоционално. Мами моето бебе ве4е сащо само бута силно и не се варти толкова. Засега лек ден на вси4ки и пове4е хубави новини.

# 308
БРАВОООООООООООООО! Честито бебе! Simple Smile

# 309
ЕЕЕ Честит малъш юнак на Джун Simple Smile

# 310
ехааа , имаме си бебчеееее . браво на мама джун   bouquet  бързо възтановяване

# 311
Ех че хубава новина Шоки. Да са живи и здрави двамата.
Джун Страхотно. Hug Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома. Чакаме те тук да ни покажеш малкия юнак и да разкажеш как е минало Hug

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 17:03 от бубанка

# 312
Бравоооооооооо МАМО НА КАЛОЯН че и името му хубаво   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 313
Честито на мама Джун, да е жив и здрав малкия Калоян:))

# 314
Ех, от кога се навъртам да разбера какво става с June  Whistling
newsm44 newsm44 newsm44
Честит син Калоян да ви е жив и здрав, а на теб мила бързо възстановяване и да нацелуваш мъничето от нас !!!

Относно превръзките, аз се запасих с нощни -за през деня, превръзки за родилки /тип памперс, както писа Шокито/ и от тия обикновените едновремешните /такива искат в родилното и за да няма сърдити - всичко взех по няколко бройки/.
Момичета страхотни красоти показвате   bouquet
Кафенце, те бебоците от началото първите седмици само нанят, така че баба спокойно може да изплете нещичко и за двете принцески  Wink
За лохиите - мен ме държа 2 седмици и то само първите дни ми беше по-силничко течението, а после съвсем нормално. Като цяло цикълът ми винаги е бил 3 дни /течението/ идваше и си отиваше почти без да разбера, но за да стигна до там мина повече от 1 година, иначе цикълът ми  след раждането стана по 7-8 дни.
Аз иначе тия дни не се чувствам никак добре, постоянно ми е лошо, адски отпаднало, кръвното ми подскача нагоре-надолу, контракции всеки ден и то доста болезнени, но само вечер и то за кратко. Абе ... ще се потърпи още месец  ooooh!
Мъжът ми си беше вкъщи и като ме видя и вика "това ли е все дето ми викаш, че си добре..." и аз какво да кажа, естествено излъгах, за да не се притеснява. Казал на шефа си, че ще има бебе и иска отпуск и от 09.01 до края на месеца ще си е вкъщи  newsm44 живот и здраве ...
Щях да пиша и по другите разисквани теми, ама забравих  ooooh!
Лек ден сладурки

Общи условия

Активация на акаунт