Децата и ските - 3

• 41 995
  • 659
  •   1
Отговори
# 585
Цоп и аз тук, че днес за пръв път пуснах Кали сама на ски училище и ми е у шише...  Praynig
Иначе... миналата година се качи на ски за пръв път, разбра за какво иде реч, "проходи" така да се каже, но тогава се учеха с още едно познато детенце и нямаше драма  Wink
Тази година - пълна скръб!  ooooh! Едва се крепеше върху ските, нечовешки мрън и тръш...  #Crazy
Решихме, че така няма да стане и я записахме този уикенд на ски училище. Препоръчаха ми го мои колежки - не били много деца, грижели се за тях, като ги видят, че напредват, ги местят в по-горна група и т.н. Ще видим...
Относно екипировката - всичко ни е втора употреба. Нещо не ми се дават луди пари за нови неща, които ще сменим следващия сезон.  Naughty

# 586
  • София

Относно екипировката - всичко ни е втора употреба. Нещо не ми се дават луди пари за нови неща, които ще сменим следващия сезон.  Naughty

Peace Добро решение. И при нас е така, с изключение на грейката от Лидл. Като порасне и прокара добре, ще има нови неща.

# 587
  • София
Аз се възползвам от ентусиазма на дъщеря ми.
През януари изкара една седмица училище.
Тази седмица кара за втори път (този път не през ДГ).
Имам опция да я запиша и трети път - от 25ти.
Малко ми е трудно да преценя дали няма да ѝ дойде множко, та ще видим като наближи.  Thinking

# 588
  • София
Ако има мерак, няма да й дойде много.
Ще затвърди добре наученото и догодина ще върви напред Simple Smile

# 589
  • София
Мерси Simple Smile
Важно ми беше да кажеш  Hug

# 590
  • София
момичета,препоръчайте ми крем за слънце за планина.Днес бях в аптеката,но неможаха да ме насочат,само към летните,а знам,че има разлика.Вие с какво мажете децата преди да се качат на ските?

# 591
Ние си се мажем с ,,лятното'' слънцезащитно.Не съм чувала да има такива категории-летни и зимни кремове.Ползваме Биодерма фотодерм 50+ и  все пак ме е хванало слънцето,но какво по-хубаво от вит.Д през зимата:)))

# 592
По препоръка на Луда Мара, взех този крем + стик: http://www.biolifecosmetics.com/козметика_за_лице/9-00000000058/пиз_буин_крем_+_стик

Нашият е защитен фактор 50+

Той си е точно планинска козметика за защита от вятър, студ и слънце. Има 2 капачки - едната затваря крема; а горната затваря стика за устни.
Поръчах го от сайта, който съм дала, от него зареждат аптеките в София. Иначе го търсих в няколко аптеки, но не го намерих, имаше малък защитен фактор.
Идеален! Попива веднага, много компактен- може да се носи в джоб и детето да се маже и в обедната почивка, стигна и за двете ми деца и остана (бяха последователно за по 5 дни на ски училище) и е комбинация крем + балсам за устни.
Догодина пак ще взема такъв.  Peace

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 09:17 от Анонимен

# 593
  • София
Жасмин ,благодаря ти за изчерпателния отговор,но на него не пише ,че е за деца и това ме притеснява.

# 594
Ами на моя 5-годишен син добре му понесе, въпреки, че има полиалергия.
Мисля, че е добра козметика.

# 595
  • София
От понеделник и Големия започва - от кога го чака това ски училище Hug

# 596
Качих големите си синове (2г и половина) на ски миналата седмица.. Laughing Много им хареса, но много бързо се умориха. Харесва ми че се научиха да ходят със ските, не ги е страх от падане, понеже още не разбират  Mr. Green. Март месец ще ги заведа пак. Иначе с шейната се теглим и сме мнооого доволни..

# 597
И синът ми тази година ще бъде за първи път на ски, надявам се да му хареса.
Не знам, обаче как да го облека. Той по принцип доста се поти и хем не искам да е навлечен, хем се притеснявам да не му е студено.
Чудя се дали е необходимо да купувам термо бельо. Вие как обличате децата под грейките?

# 598
  • Русе
 От 24 до 27 ще бъдем на Боровец. Нашият тати е скиор и му е учител.Предвиждаме до обяд да си кара  по големите писти, а след обяд да се пускат с малкия скиор. Малкият е качен на 3 години на ски, държи ги добре и се спуска но не се е пускал на сериозна писта досега. Ако някой на това ниво иска компания, ще сме на линия.

# 599
Извинете м е, ако сте коментирали. Търсим вариант за нещо като ски училище докато сме на Пампорово за 4-5 дни. Частните учители за половин ден ще са ни много скъпи, някой ползвал ли е някое ски училище (сина ми е на 5 г.) там?

Общи условия

Активация на акаунт