Професионални серии за коса - 26

• 56 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Благодаря за новата тема!  bouquet

Взех си една тубичка за проба от рибата и ефект кой знае какъв не видях. Течно е, не креместо, каквото очаквах.
Факт е обаче, че  май не се намазах както трябва, защото според указанията не е желателно да има досег със скалпа, както и да не се нанася с ръце Crazy - до последно, докато се сучех и въртях клепайки се, се чудех дали действам правилно Laughing
Но понеже съм магаре - си поръчах целият комплект ампули заедно с шампоана и маската от ФЮ, с намерението да изпълня цялата 4 седмична програма.. Няма да ги дочакам вероятно, но това е друга тема...
Аз май съм единствената която е по-доволна от филъра на Редкен, отколкото този на Лореал ! Взех си за проба от рибата и после си поръчах комплекта от ФЮ. Нанасям го кичур по кучур, като след като нанеса филъра го навивам на охлювче и го захващам с фиба или щипка. Така нямам пропуснато  Simple Smile След 5-10 минути го мия.  Косата ми става странно остра, като дървена. Веднага след това нанасям маска Диип кеар с нагряване за 15-20 минути, Тя омекотява и косата ми става жилава и плътна. Незнам дали ефекта не е с натрупване  Simple Smile Косата ми е малко над раменете и една ампулка ми стига за 2 пъти  Heart Eyes
Виолетова (бивша Люлякова  Simple Smile Simple Smile Simple Smile ) назад в темите беше писала че си си поръчала цялата серия на Редкен -Time reset, може ли да споделиш впечатленията си . Колебая се между нея и age premium на Керастаз. На моята тънка коса много добре и влияят сериите за зряла коса
Уф, стана много дълго ама се надявам да ме изтърпите. В сайта на Редкен за серията Time reset има още един продукт, който не се предлага в европейските сайтове Ето този http://www.redken.com/products/haircare/time-reset/time-reset-youth-revitalizer
Това ли е запечатката на Редкен newsm78, но тогава защо не се предлага в Европа ? Какво мислите момичета ? Надявам се и Мис Нели да се включи с наблюдения " на място "

# 32
Нанасям го кичур по кучур, като след като нанеса филъра го навивам на охлювче и го захващам с фиба или щипка. Така нямам пропуснато  Simple Smile След 5-10 минути го мия.  Косата ми става странно остра, като дървена. Веднага след това нанасям маска Диип кеар с нагряване за 15-20 минути, Тя омекотява и косата ми става жилава и плътна. Незнам дали ефекта не е с натрупване  Simple Smile Косата ми е малко над раменете и една ампулка ми стига за 2 пъти  Heart Eyes
Добра идея Peace С гребен ли разнасяш? А ефектът - би следвало да е с натрупване, мисля, нали затова е 4 седмична терапията newsm78

Цитат
В сайта на Редкен за серията Time reset има още един продукт, който не се предлага в европейските сайтове Ето този http://www.redken.com/products/haircare/time-reset/time-reset-youth-revitalizer
Това ли е запечатката на Редкен newsm78, но тогава защо не се предлага в Европа ? Какво мислите момичета ? Надявам се и Мис Нели да се включи с наблюдения " на място "
И аз го видях този продукт в сайта им, но не открих откъде да го поръчам. След филъра ползвах маска Age Recharge и косата ми беше.. добре, не по-различна от друг път, след същата маска Simple Smile

# 33
Хващам малки кичурчета( дебели сантиметър, два ) и нанасям с пръсти !
А ти как усещаш косата си след филъра ? Усещаш ли нуждата от омакотяване ?

# 34
Не, не усетих такава нужда.
Даже не бях убедена, че трябва да сложа маска - но така или иначе маската ми не беше омекотяваща Peace
Усетих ръцете си странни обаче - хлъзгави и твърди.
Аз намазах цялата коса, разресах и вдигнах с голяма щипка.
Моята коса е мека по принцип. Трудно се втвърдява от каквото и да било.

# 35

MissNellie доста суха,къдрава с плътен косъм.Сега ще правя деминерализираща терапийка с малибуто като си го получа и се моля отново да почне да се къдри като хората че от всичко клепано за косопад стана една никаква.Ти също си къдрокоса нали?Случвало ли ти се е да ти се поизправи косата по някаква причина и как процедираш тогава?

Трябваше да съм с интенс  рипеар серията от днес ооообаче ме домързя да поръчвам по интернет и помолих приятелка да ми ги вземе от фризьорски салон като ходи.В резултат съм с абсолют рипеар Tired.Така е като не си вър6а сама работата Laughing.Дано поне да е за добро и да се окаже че е имало нужда от по силната серия Simple Smile.

Да, моята е подобна, само че с тънък косъм. Причините, поради които ми се е 'отпускала' - сухота, когато не ползвам достатъчно омекотяващи продукти; сухота и твърдост, причинени от минерални натрупвания от гадна вода; прекалено тежки 'омазващи' продукти; прекалено много протеин.
Щом вече чакаш продукт за почистване на косъма, чудесно начало е това. Но не съм сигурна за този абсолют дали ще е перфектния продукт, ще отнеме от обема и укроти косата, но не знам дали ще ти даде достатъчно овлажняване. Трябва според мен да включиш масла - маслена маска, маслен финиш...При всички случаи задължително продукт без отмиване на мокра коса. Фийлинг, БендС, мамаден, Виолетова са със суха коса с дебел косъм, всичко овлажняващо, което те харесват най-вероятно ще ти допадне и на теб, на този етап не заглеждай възстановяващите неща. Къдриците имат нужда преди всичко от хидратация. Омекоти хубаво косата, и тогава може да включим евентуално нещо възстановяващо, ако има нужда.

pipi554 не съм ползвала серията, но мерси че попита, има от толкова интересния ми вече итрасилан, ще трябва да я пробвам. Това, което си пуснала не е запечатка - серията си е шампоан, ударна терапевтична ампула, маска за поддръжка между нанасянията на ампулата и продукт без отмиване.

'Запечатка' според мен е логично да се нарича продукт, който се слага след терапевтичната ампула и въздейства на косъма така, че продукта да се задържи по-дълго време в него. В този смисъл, единствената истинска запечатка, за която се сещам  вмомента е втория продукт от Редкен Кемистри фейз сериите, там всяка от редовните им серии си има кореспондиращ  терапевтичен 'шот', и две запечатки за цялата серия - една с ПХ 5.5 за механично увредена коса, и една с ПХ 3.5 за химично увредена коса, и тези запчатки се нанасят след терапевтичната част като ПХ то им играе важна роля в затваряне на косъма след процедурата. Между другото е доста интересна серия, може да се смесват различни шотове на едно ползване за по-комплексен ефект. много отдавна ми е в списъка за проба но са едни големи туби и все не стигам до тях.  А трябва, поне тяхната запечатка, мисля си че ще се сработва и с други продукти на същия принцип.

# 36

Alena, аз си спомням много добре кога Чукунче сподели за този "експеримент", защото тогава следях всеки отзив за протеинов продукт, но аз и тогава, а като го чета и сега не останах изобщо с впечатлението, че тя е останала доволна от резултата, а и не  мисля, че е коректно да предлагаш нещо, което ти самата не си прилагала върху своята коса. Добре е, ако тя самата се включи сега.
Моите извинения към теб, ако в момента се чувстваш нападната от мен   bouquet, ти си от хората, които са ми били много полезни във форума, но винаги си казвала, че "новобранците" трябва да започват по-внимателно и особено  първия път да се следват инструкциите, а после да се преценява според това, което иска косата - греша ли?

# 37
  • в 1001-та нощ
MissNellie   Peace нищихме я тази новост преди няколко теми, но във ФЮ така и не зареждаха "запечатките" - имаш ли инфо - някъде да ги има

коментарите тръгнаха от там, че спряха deep fuel и се появиха новите продукти - с идеята да могат да се смесват .... чела си - няма нужда да повтарям  Peace

# 38
По темата дали протеинът имам място преди боядисването (на мръсна коса) ще приложа ампулата на Керастаз за преди боядисване http://zlatnaribka.com/injekciq-za-zdravina-injection-de-force-2 … -ml-296-3052.html . нямам целия състав пред себе си, но пише, че съдържа вита цимент, което си е протеин. И се нанася директно на мръсна коса, върху най-увредените участъци. По тази логика, мисля че няма да има особена разлика между цимента в ампулата на Керастаз и протеина на КАТ, особено, че са производство на един концерн. Едното обяснение е, че Керастаз прилагат маркетингов трик и лансират отделен продукт. А другото - че в тази ампула са махнати липидите, които биха могли да попречат на усвояването на боята. Но конкретно в КАТ няма липиди. Аз намирам тази логика, но не претендирам за голяма осведоменост.

# 39
fitblond, моля сподели после как ти се е отразила ампулата преди боядисването и има ли реален ефект от нея Hug

# 40
Благодаря за новата тема Hug
Аз вчера споделих, че си правих терапията с Милк шейк, но съм пропуснала дали има някаква трайност, колко измивания има ефект?

# 41
Идвам,за да се оплача от това мляко за коса - http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Smooth-S … othing-Milk-125ml Изсуши ми краищата,до такава степен,че при допир косата скърца.Не забелязах особен блясък.

Вмомента съм в търсене на нова серия/марка за боядисана коса,която освен да предпазва цвета,да не омазнява и също така да прибира разхвърчаната коса след сешоар.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 20:37 от Pickles.

# 42
  • в 1001-та нощ
По темата дали протеинът имам място преди боядисването (на мръсна коса) ще приложа ампулата на Керастаз за преди боядисване http://zlatnaribka.com/injekciq-za-zdravina-injection-de-force-2 … -ml-296-3052.html . нямам целия състав пред себе си, но пише, че съдържа вита цимент, което си е протеин. И се нанася директно на мръсна коса, върху най-увредените участъци. По тази логика, мисля че няма да има особена разлика между цимента в ампулата на Керастаз и протеина на КАТ, особено, че са производство на един концерн. Едното обяснение е, че Керастаз прилагат маркетингов трик и лансират отделен продукт. А другото - че в тази ампула са махнати липидите, които биха могли да попречат на усвояването на боята. Но конкретно в КАТ няма липиди. Аз намирам тази логика, но не претендирам за голяма осведоменост.

Hug и от мен успех  Hug Peace

# 43
но пише, че съдържа вита цимент, което си е протеин.
Вита цимет протеин ли е или не?

Специалист тук ме посъветва да слагам KAT  непосредствено преди да нанеса боята. Така и правя. Цвета ме хваща много добре и е по- траен.

Кой е този специалист? Ще ми е интересно да разбера кои са специалистите в този форум, които съветват подобно нещо.
И защо специалистите създали този продукт не са предвидили, че може да си използва и по този начин и не са го написали в описанието?

Аз също използвам ампула непосредствено преди боядисването и съставът и няма нищо общо с този на CAT. Усещането от тези ампули също е съвсем различно в сравнение с усещането от впръскването на CAT върху немита коса.

# 44
B & C, chukun4e има предид там, където живее, не във форума.   Peace  Аз поне така разбирам от поста й.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт