Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Извинявайте, че така директно нахлувам, но много спешно ме интересува нещо: дами от Русе, от къде си купувате сладкарски бои и захарни конфетки и перлички? Много мерси предварително за отговорите!  wavey

# 166
  • Варна
Ратса87, не съм от Русе, но имате Метро. Аз току що се върнах от покупки. Там има сладкарски бои немски за около 3-4 лв.

# 167
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ратса87, не съм от Русе, но имате Метро. Аз току що се върнах от покупки. Там има сладкарски бои немски за около 3-4 лв.

Но с тях не се постигат особено добри цветове.  Naughty

Баба Шегувка, аз не мажа с нищо, конденза върши таз работа....... Албума ти не се отваря пак, трябва да промениш настройките!

# 168
Здравейте,момичета нахлувам веднага с въпрос как и от къде най-изгодно да си поръчам това чудо и ако някоя има да сподели мнение за негоhttp://www.amazon.com/gp/product/B005Z2KNG4/ref=s9_simh_gw_p79_d … mp;pf_rd_i=507846[
/color]

# 169

Баба Шегувка, аз не мажа с нищо, конденза върши таз работа....... Албума ти не се отваря пак, трябва да промениш настройките!
[/quote]

Ако знам как???!!! newsm78 newsm78 newsm78

Ще чакам да се върне пубера от училище, да ме светне! newsm53

# 170
Здравейте,момичета нахлувам веднага с въпрос как и от къде най-изгодно да си поръчам това чудо и ако някоя има да сподели мнение за негоhttp://www.amazon.com/gp/product/B005Z2KNG4/ref=s9_simh_gw_p79_d … mp;pf_rd_i=507846[
/color]
Това чудо за тази си цена е просто идеално ( макар че на Бляк Фрайдей беше за 210 $  Mr. Green ) . Изгодно не можеш да го поръчаш отникъде , в Англия на Амазон са около 500 лири , в Бг доколкото помня са около 1300 лв .
 При нас са намалили цените , примамват Коледното пазаруващите  Laughing , но пък това доставено до Бг ще ти бръкне около 160 $ . Ще минеш през митница , там се плаща 20% ДДС и 6 % мито
Баба Шегувка с нищо не клепам тортата аз , с четка махам нишестето ...много мразя наклепана с Кристалина лъскава торта
Настройките - направи си албума достъпен за всички , не само за приятели  Simple Smile
Тоника кои спрейове  ...тези на ПМЕ ли ? Те са перлени , не са обикновени . Никой не ги ползва , много  бъркат в джоба  Laughing
ясмина колко висока - момичетата правят вити торти , нищо не се сплесква . Иначе да , пандишпана ако е прекалено сиропиран и крема мек  се сплесква под тежестта на ММ .
Копривке намерила си ти с кой на тема Епъл да си говориш  Laughing, то в тях освен Епъл друго няма бре  Mr. Green
Вал аз те поздравих по другите жици за РД , тук ще те пропусна  Mr. Green  . Що не пусна Коледната украса ,а ?
Sincerita_11 кой комплект гледаш на Уилтън и откъде . Боите в комплекта са малки , половин унция , червеното и черното не стават , останалите цветове са Ок

Торти няма как да коментирам , напълно съм изтървала тази тема  ooooh!

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 15:12 от raya_рая

# 171
  • Sofia
Абе Лили то и това е MacBook  Mr. Green

Ог, това е друга работа, много ти благодаря, че ми писна вече да го местя от ляво на дясно този джам с рецептата.
Райче украсата като я подредя ще им я пускам, сега ще гадаят само с тези размазани снимки.
Намерих си днес някакви коледни релефи си ми пращала, а аз от своя страна забутала много на дълбоко и бях безкрайно щастлива, че успях да си направя табелката дето си бях замислила.  Laughing

# 172
Това е напълно в твой стил. Направо го започвай.  Mr. Green
Лилка - готин ти е аксесоара, не и обръщай внимание.... въпреки че и на мене малко ми кръглее.... ама малко!
Я, така и така влязох, да ви поразгледам малко!
Благодаря ви за коментарите на моята площадка. И аз си я харесвам, въпреки че отзиви за нея нямам.
Сега се сещам че не съм целувала Валерия за РД. Ами....  Embarassed Да си ми жива и здрава и все така откачена.Все така да продължаваш да НЕ правиш торти и все по-хубави да ги правиш.  Mr. Green
Сладките и курабийките на никой няма да коментирам, само ще кажа че ви завиадам на времето, желанието и търпението! Ама, много ви завиждам, да знаете!
Патри - супер е Смърфиетка. Абе.... мода ли има някаква напоследък???  newsm78 Много смърфове се появиха....
Бабетке - мерак ми е да ти видя тортата, ама си се оключила, та нищо се не види, чадо! Вземи ме "адни" като дружка, та да надникна с едно оЧо.
Доника - тая торта я знам. Здравето ми се взе като я правих преди 2 години. Много е готина.
Дитсън - зеленясалата ти торта е ефектна. Харесва ми, като се изключи цвета, разбира се.
Свещичка и Валерия - В момента в който видях фигурката и си помислих че е в стил "Свещичка". После прочетох че е правена от нея. Даже я е докарала да прилича на себе си. Що така, бре моме? Що не прилича на Валерия??? Ъ?
Лейди Милейди - Ти ли намери да ми мрънкаш че имам много детайли? Я, си погледни  разкошотията!!! Наблъскала си я тая кутия с играчки - коя от коя по-хубави....
Марулич - и ти ли смърфове, ма сестро? Ма, мноУ хубави си ги докарала.
ЛельоОг-че - Супер е левскарската торта. Топката е страхотна.

# 173
Ех Валерийо, изЕде ме!

# 174
Бабо Шегувке верно вземи да ни допуснеш до албума си, че ми е интересно да видя произведенията ти, не успях да видя и първата ти торта
Патриянка камиона е върха, а от Смърфиета не мога да откъсна очи
Бианка кексчетата звучат и изглеждат страхотно, остава да измисля какво да правя с жълтъците
Анири ама връткава работа са това сладките, нали?
Виж Стаси вече утрепа рибата, я кажи мила ти колко нощи ги украсява?
Лелче Огче тая левскарската е страхотна, дълго зяпах топката-вътре какво е и по каква технология я покрива?
Марулка пак красоти показваш-коледните кексчета са мечта, а смърфската торта е много оригинална с тия 2Д гъби
Милейди много пълна кутия си сътворила
Доня Коприва хареса ми вкопания надпис и крачето
Свещичкова изобщо не съм изненадана от поредното ти изящество-то бива , то може, ама ти май два пъти си се редила на опашка пред дедо Боже, когато е раздавал таланти!
Дитсън зеленка, зеленка ама хубавка!
Доника Динева много красива торта, изгледа ми само накривена, но ти си обяснила за проблемните блатове
А сега да ви пусна и моята последна тортичка:

Напоследък клиентите се насочват към тори заляти с шоколад. И да ви споделя нещо, не смятам че съм открила топлата вода, но може да съм полезна. Фигурките и апликациите от фондан лепих по шоколадовото покритие с кристалина, мазах така както си е студена.

# 175
Аз съм намислила торта, която ще я заливам с шоколад. В тази връзка:
Colova би ли споделила рецептата за шоколадова заливка? Имам един два опита, но не ми се получава така гладко. Аз заливка правих от Нутела разтопена на водна баня, но не може да се разнесе така хубаво, че да стане тънък филм и гладък.

# 176
И аз със въпросче към Цолова,,тез борчета какви са .И ако са захарни ще разкажеш ли по вече.
Ванчее,и аз не обичам зелено и не мога да си се разбера сама защо я направих зелена. newsm78

# 177
  • Sofia
Това е напълно в твой стил. Направо го започвай.  Mr. Green
Joy
Не мога, батисах и двете машинки за спагети вече, а и нервите са ми на привършване за тази година.  Laughing
На Светлето елхичките са изкуствени до колкото виждам, тя Мина беше правила едни с резачите за снежинки, видяха ми се много идейни и поръсени с кокос бяха досущ като истински.
Манинка , за какво ти е на теб пък този тънък филм, поливай с шоколад докато се изравни, после с нагорещена кама ще режеш тортата, тя ще е станала с дебелина като блоковете по 5г разфасовка дето продават.  Laughing
Някъде, някога, някъде си съм гледала Албенка как полива така с шоколад, не съм запомнила къде обаче, защото още тогава съм си забранила такива дейности, иначе и с на Буболинката крема може да поливаш, сега аз не те знам как поливаш точно но хубаво е да се целиш в тортата.  Laughing
Цолова,тези всичките на рали ли си ги повела, с този стръмен път, то който оцелее ще влезне в тунела явно.  Laughing

# 178
Изненадааа! Пак съм тук  Grinning
Днес не можах да намеря никакви сладкарски, та дори и бои за яйца/сладкиши, в Куфланд, както и никакви захарни топченца, перли и конфети(само пръчици), а Метро ми е лекичко далече, реших да се утеша с глюкоза и глицерин. Само че има проблем... Глицеринът е от аптека, 40мл е, 85%, в малко изумруденозелено шишенце, произведен в Г.Оряховица, а на него пише: "Да се съхранява далеч от храни, напитки и фуражи." Въпросът ми е - ще оцелеем ли след консумацията му под формата на фондан? Мерси!

# 179
Манинка, тази пукащата се глазура се прави като разтопиш шоколад и смесиш с олио, на око. Така поне съм научила от Албенка. Тогава става едно редичко такова, разнася се много добре и после като стегне става пукаща се глазура. За креместа(да не се пука) смесваш със сметана...

Общи условия

Активация на акаунт