Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Vaudreuil Canada
Много благодаря за отзивите и поздравите за малкия(голям) змей.
И много съжалявам, че напоследък не смогвам да коментирам хубавите ви творения - бебо се наложи успешно и спи на ръцете ми та с него успявам да разгледам какво сте направили, но не мога да пиша в повечето случаи - дано успея да го придумам да си спи в креватчето та да мога и аз да се включвам по-често в коментарите.

metchopooh Честита ви годишнина още много пъти по толкова в любов и разбирателство да празнувате.

# 286
nelinka_stz ,много добре се справяш.
Мишока,страшни диновци а и меденките са прекрасни.Възхищавам ви се че имате търпение за меденки,коя от коя по-хубава.
Мари_ета,и двете тортички са много готини.А обяснението за снега ми идва точно на време,че аз пак се боря със спешна торта от днес за утре за коледното тържество във една детска градина.И тъкмо си блъсках мозъка  newsm78 как най-лесно да направя снега.Мислех да бъркам айсинг ,но ти ме улесни ще пробвам със пудра захар.БЛАГОДАРЯ!
Мечо Пух,както винаги си страшно мила,благодаря ти!А за шаблоните,мисля че напредвам а и няма да се отказвам че със моите бързи торти са страхотно решение.Само ми се иска да си намеря още ,и по-хубави че тези които имам са доста елементарни.А и трябва да си купя дъстове.
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ОЩЕ МНОГО ПО 11ГОДИНИ ВЪВ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ДА ПРАЗНУВАТЕ! bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А тортата е чудесна,изглежда много апетитно а и със шприцоването си се справила страхотно.

# 287
  • ГОре на черешата...
Мечо Пух, честита ви годишнина  bouquet! Винаги да вървите ръка за ръка и да гледате в една посока!
Тортата ти е много хубава, особено розичките - много харесвам този начин на изработка.

За меденките - взаймствай си на воля. За елхичките - изпи ми чавка акъла и забравих да кажа, че аз пък си ги "краднах" от Мина   bouquet - да, от снежинки са.

Дитсан, тортата е една - с и без ръкавицата, да се видят скритите под нея животни.

# 288
  • Sofia
Валерке, гледай сега да ми запазиш парчето за вторника след Коледата.  Mr. Green Няма да пропусна да мина, да знаеш! Mr. Green
Е парчета торти не знам ще има ли сега, нали знаеш как си чупя краката да я раздам още същата вечер, та да се свършва агонията ми с хладилника, тази се чудя дали от утре да не почна да раздавам всъщност, че гимнастиката с нея е мега сложна, по празниците ще бодем вилици само в тортата май, за друго време ще има, но място няма да се намери, при все че съм с 2 хладилника.  Mr. Green

"Купих си да си имам"  Mr. Green
Ми днес след като ги премятах, в ръцете си половин ден ми хрумна и как точно да си запазя тортата след като я изядем от вътре, е пак ще има лека реставрация, може и тежка, не знам с какво точно се захващам, но съм си го навила на пръста да се пробвам поне.

Сладураната, какви колички ще правиш,нещо анимационно или нещо по-реално, за вторите мога да помагам, за първите не ме бива хич.
nelinka_stz, да кажеш на 6estja да спре да дава интервюта и да мине да се разпише и в темата, не е писала тук от векове!
Mishoka, много готини са тези диновци с тези шапки!
Меденките, похвално че не си украсила и 200-те  Mr. Green имаш разум!
Аз утре ще пека, за да нямам никакво време за украса, понеже се познавам и все ще се сетя как на еди кой си не съм му сложила в пликчето с подаръци 88 украсени меденки, тази година с кутия прясно мляко ще ги раздавам да си ги ядат, а не да си ги гледат.
Мариета и аз помислих, че са 2 почти еднакви торти та чак си викам тя пък и еднакво ги поръсила.  Laughing
Елхичките са много идейни, аз си ги краднах от Мина моите, не я питах ама тя е добра душа, няма да се сърди, моите са наперени, твоите как ги клюмна така, на какво съхнаха?
Мечо Пух, живи и здрави да сте и много да се обичате!
Кажи за тортата какво промени в рецептата и как се получи, че ме заинтригува?
И кажи какви размери торти правиш, че да ти донеса подложки на следващата среща, че така не мога да те плюя че не си си покрила подложката и че ти е грозна!  Mr. Green
Аз приключих с моята коледна торта, беше къртовски труд това и определено за догодина ще си знам и ще си спазвам традициите като си опека питка и пропусна тортата.
Сили нямам да снимам аз днес, ако мъжа ми успее да си направи клипчето може да го пусна ако ли не тези дни като си почина качествено ще я фотографирам.

# 289
  • Sofia
Тъй като клипчето към тортата е готово преди да ви покажа самата торта  Laughing ви го пускам него с пожелание за:

Весело приготвяне, посрещане и изпращане съответно на всички празници ви пожелавам аз!
Бъдете здрави и щастливи, а другото имайте възможност да си го напазарувате!

Групичката на чакащите да са снизходителни към мен и да почакат още малко.  Mr. Green
О, не мога да го кача, това нещо се шегува с мен, на мен не ми се отваря като линк изобщо, има го във фейса - http://www.facebook.com/vcakes.

Оф, и това не се отваря, като снимам утре ще пусна снимките.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 01:00 от Valeria

# 290
  • ГОре на черешата...
Вал, туй чудо сега ще се яде ли newsm78. Безбожници Crossing Arms.

Елхичките си съхнаха прави, обаче не по отделно всяка снежинка , ами веднага ги слепях и то пиккото едно такова меко /пфуууу, кога ще си сменят партидата  Close/ и си клюмнаха. Нищо де, те снежните борове таквиз - клюмнали.

# 291
  • Sofia
Какво нещо видя ти, на мен кьорав линк не ми излиза, бял джам с грешка, даже да редактирам вече не дава.
Елхите ми харесаха такива клюмнали, някак по-достоверни са, и твоите ще ги крада и пико имам от гадното и снежинки имах ама ще си купя нови, че средната съм я хвърлила явно.

# 292
  • ГОре на черешата...
Всичко видях аз, тоз елен що полегнал тъй, много му тежка шейната Mr. Green, снежният човек е много готин.
Трета кофа поред такава, незнам вече какво да правя - хем много пари, хем се точи #2gunfire...че едни батмани и спайдърмени ме чакат, ха да видим как ще станат с туй чудо ooooh!.

# 293
Сигурна бях! Валерия пак е идвала.  #Cussing out
Аз пък си показвам моята /не моя/ торта  и отивам да ви разгледам коледните творения от последната седмица.
И ОЩЕ
Имам официално писменно разрешение от Мина, да компилирам 2 нейни торти. Цун!
Страшно съм благодарна и на Xcerx, които бяха съпричастни и ми изпратиха калъпа на копчета експресно.  Отдавна им се каня, но сега си намерих повод и причина да си ги купя.  bouquet
Ето ви  и един гълъб, който отлетя към Перник още миналата седмица.
И ОЩЕ
Малко на чайка го докарах, ама това е положението.

# 294
Здравейте момичета   bouquet  bouquet  bouquet От тази тема да се отбележи нищо не съм пропуснала , но нещо все не ми стига времето и за да оставя коментар  Embarassed
Искам да честитя годишнината на Силвето и да им пожелая много , много любов и разбирателство  Hug
Ванче тортата е много, много готина и даже ме е яд как снимката й взима от красотата  Sad Пиши едно писмо до дядо коледа за ново фото да му се невиди   bouquet И гълъба е много убав , на мен изобщо не ми прилича на чайка да ти призная   bouquet
Валерийке незнам какво да кажа  Rolling Eyes Ама честно ти го казвам това. Няма друг като теб просто  Hug И аз бих дошла у вас на коледа , няма да ям и да пия , даже и на масата няма да сядам да ви преча  Mr. Green Ей така ще си сидя в едно ъгълче близо до тортата и ще си я разглеждам (че то не е едно да го видиш) Joy
Редактирам се че забравих  Embarassed
Саси ме е питала за тортата Ледена епоха дали е пещера горе  Laughing Незнам за  кое точно горе ме питаш но влез в флирка има още снимки и предполагам че ще добиеш представа от тях  Peace А висулките си ги правих от тесто и просто ги залепвах с водичка за тортата(преспите от сняг  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 09:25 от hrisiv

# 295
  • Тракийка в Софийското равно поле....
nelinka_stz, браво! Прекрасна тортичка!

Mishoka , супер много ми харесва тортата, пък за сладките.......... жестоки!

Мариетка си знае  Heart Eyes Laughing

МечоПухче, да сте много щастливи и весели заедно още 10 пъти по толкова! Тортата е супер

Вал е сега ме уби – ако успееш да си запазиш тортата, без вътрешността, моята бизнес идея ще процъфти . За тортата....... казах ти аз вече – сълзи пускам като видя твоя торта. Не знам дали е от кеф, дали е от завист или от ужас, че ще и теглиш ножа.... Изгарям от нетърпение да видя цялостния и вид. Прелестна е!

Ванче, супер произведения!

# 296
  • Sofia
Ванче, традициите са за това душко да се спазват!  Laughing
Твоята не твоя торта е много сладурска, тези копчета обаче какви са, аз такива молдове не съм виждала, имам един на Уилтън, моля с линк ми приказвай!

Ето и цялата ми торта и чакам Танчето да сподели за бъдещия си бизнес, да видим какво може да ми хрумне още.  Mr. Green

ОЩЕТО

# 297
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Музей за захарно изкуство мисля да отварям! С ваши произведения  Mr. Green Sunglasses Като мадам Тюсо, ама Мадам Шугаро примерно  hahaha bowuu

# 298
Нелина,поздравявам те за красивото сърце Hug
Мишока,страхотна торта .Забавни диновци ,и те миличките са коледно настроени Wink
Мариетка,страшно много ми допадна тортата.Елхичките са превъзходни.
Мечо пух,здраве и дълголетие ви пожелавам   bouquetТортата е страхотна ,а от парченцето с удоволствие ще опитам.
Валерия,невероятна си .Точно в твой стил.Ти наистина си вълшебница.Не бих се осмелила да разрежа подобен шедьовър.Благодаря за клипчето.Приказно си го направила.
Ванче ,и двете торти са прекрасни .Птицата ми е фаворит .Сякаш току що е кацнала.
Една торта от мен и бягам в кухнята че при мен е много захарно.

# 299
не зная защо така ми излезна тортата със стрелкичка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт