Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ванчето!!! Пожелавам ти цялото щастие на света!!! Все така да ни радваш с хубави торти и да ни развеселяваш със забавни истории!!!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички!!!   santa2

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 02:21 от stasi76

# 346
Тотално ви изпуснах края. Успях да прегледам последните 4-5 страници. Валерия отказвам да я коментирам защото не мога, незнам как...Ванче, готин гълъб. Дитсан, много ме впечатли  тортата с мечо пух, браво на теб.
Патрияни, Албенка, Мечо пух, поздравления момичета!
Може би пропускам някой, но моля ви, не се сърдете, нямам грам време, намъкнах се тук докато пека блатове за Анината торта. Стискайте палци да стане, че нямам грам идея освен условието поставено от самата нея да е РОЗОВА! ooooh!
Много ми се струпа и затова бързам да ви поздравя с настъпилата Коледа преди да забравя за какво изобщо съм влязла.. Бъдете здрави и много, много щастливи!
Също така да не пропускаме днешната рожденничка.
Ванюшкей, жива и здрава да си ми миличка. Все така щура и креативна, с чувство за хумор. Много целувки!!! Пляк   bouquet  Mr. Green

# 347
Честит Рожден Ден Ванче!!!!
Жива и здрава и сбъдване на най-съкровенното ти желание!!!!
  bouquet

Честита Коледа на всички!   bouquet

# 348
Ванюшке, да си ни живи и здрава, много обичана и все така усмихната и позитивна!

Стаси, страхотна торта си сътворила.
МаринаД, бебето в лебеда е много оригинална идея. Хареса ми, ще я крада да знаеш  Hug
ani_d, при мен никога тортите за домашните не стават така както съм ги замислила. Сърцето ти е много нежно
metchopooh, иглика333, Саси, Мишока, възхищавам се на творенията ви върху меденки. Нямам тези нерви, опитах миналата година - но не ми издържаха нервичките
Beni2, много е сладка тортата, само тези клечки вместо ръчички на снежния човек нещо не ми харесват. А тортата с чепика ти е страхотна. Аз не й видях забележките
ditsan, и тази ли торта е правена с шаблони? Страхотно изпълнение. И мечо пух е много готин.
thedragonbg, къде се загуби ти? Децата пораснаха и ти зачезна? Кексчетата ти много ми харесаха
Албенче, страхотни изпълнения както винаги. УСпокои ли ти се душицата?
patriyani, много смърфове много нещо бе. Невероятни, най ми хареса онзи дремещият под листото  Peace
Валерия, гледах, гледах и не мога да се нагледам на всички мини и не-толкова мини елементи. Невероятна си  Hug
Ванче, тази с копчетата е много сладка, ама аз нещо не мога да им схвана идеите на тези торти с копчетата, но виж гълъба е много ми хареса.

Аз торта не правих, но пък искренно се забавлявах с една медена къщичка. Голям кеф било бе.. До сега не съм правила, но много ми допадна

# 349
  • Бургас/Пз
Понеже снощи нямах никакво време да коментирам и въпреки че знам, че няма да мога да кажа всичко , което искам все пак да се опитам от зад напред!
Стаси, страхотни Микита, кажи отстрани само синьото ли е ММ или цялата торта е покрита??
Маринче, невероятен лебед! Много нежна композиция, да е жива и здрава малката Маги! Определено и в къщи се недолюбват тортите с покритие и им се мръщят, то и затова напоследък рядко правя!
Дитсан, много красива торта! Само да попита, жълтата част от дясно свещ ли е?? Тортата с Мечо Пух също много ми хареса, направо имаш чувството , че Мечо ей сега ще бръкне в гърненцето!
Мечопух, сладурски сладки! Чак да го е яд човек да ги яде после Сладките на Саси, Мариета и Стефина също са много красиви!
Бени2, много изчистена и нежна снежна торта! Само ръцете на Снежния човек не ми харесват!  Mr. Green Тортата е обувката е перфектна!
Албенче, пак много торти, много нещо! Поздравления, надявам се, че вече успяваш да се поотърсиш от неприятностите!
Патри, супер Смърфовска торта! Сигурна съм, че на живо е била още по-прекрасна, че снимката малко тъмнее!
Ванче, кукленската торта е много весела,естествено както винаги перфектна! На тебе ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВИНАГИ ТАКАВА ГОТИНА И НЕПРИНУДЕНА!
Валерия, ми то какво да каже човек, като единственото нещо , което ми идва на ум е: "Амейзинг" Страхотна си Вал, продължавай все така да ни радваш. То твооето е изкуство, а не тортоправене! Можеш ли да споделиш купола от какво е? Колко ММ глътна цялата торта??
Мишока, снежната тортичка е много забавна! Сладките бая труд са отнесли цели 65бр!

Ако съм пропуснала някой моля, да ме извините не е нарочно, но бебето се размънка и трябва да ставам!
Весели Празници!

Р.С. Нели Ди, невероятни къщички си спретнала!

# 350
  • ГОре на черешата...
Ванче, честит рожден ден  bouquet! От здраве и късмет да се не отървеш!

# 351
Ванче,честит рожден ден .Пожелавам ти от сърце и душа,здраве ,щастие късмет и всичко най добро.Ти си невероятен човек и за това заслужаваш много ,много   love001Приятелко мила ,винаги имам подкрепата ти и много бих искала на този ден да те прегърна  и да стистна твоята топла ръка ,но приеми моите поздрави макар и виртуални
http://www.youtube.com/watch?v=lanYy_cNxMs&feature=related

# 352
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАНЧЕ!МИЛА БЪДИ ВИНАГИ ТАКОВА ГОТИНО И ЩУРО ЧОВЕЧЕ КАКВОТО СИ,НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НИЩО ДА ТЕ ПРОМЕНИ.НЕКА ТВОРЧЕСКИТЕ ТИ  ИДЕИ НИКОГА НЕ ТЕ НАПУСКАТ ЗА ДА НЕ СПИРАШ ДА НИ РАДВАШ.  bouquet
МаринаД,Бени2,Саси,Мечо Пух,Нели Ди,Копривке,Ани Д благодаря ви момичета за милите думи.
Патрияни,страхотна както винаги.
Бени2,много хубава розова торта ,коледната също.
Албенка,страхотни Hug
thedraqonbq,много хубави коледни кексчета.
Саси,страхотни сладки.
Иглика,уникални сладки.
Мечо Пух,и твоите сладки са супер.А за апликацията,не знам как да ти обясна.Просто слагам картинката във един джоб и започвам да наслагвам.Ако се сетя и има кои да снима ще направя клип следващият път.Много ми допада да правя апликации и истински се забавлявам.
Ани д,хубави тортички.
Марина,лебеда е страхотен и цялата торта много ми харесва.
Стаси,микитата са супер.
Нели Ди,страхотна къщичка.А тортата не е със шаблон -апликация е.
Ани д,да свещ е.Ето по тази картинка я правих.

# 353
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, момичета! Бъдете здрави и много щастливи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ванче! Да си жива и здрава и все така готина!

Аз съвсем изпуснах темата напоследък, но поне да се запиша да следя, като имам възможност.
За съжаление днес няма да мога да чета и коментирам, но нали си знаете, като съм на работа, оттам  Laughing
Ще пусна една тортичка, която е за годишнина от сватба и нямаше как да откажа, тъй като е за близка, която днес пристига от Дубай, за да празнува тук. Затова и оставих семейството си без Коледна торта, но нали се казва, че "обущаря ходи бос", та и ние така - нищо ще ги компенсирам.

# 354
Весела Коледа,момичета!Много здраве,мир и любов на вас и вашите семейства!

Ванче,честит рожден ден!Бъди здрава,все така креативна и запази невероятното си чувство за хумор!Весел празник!

# 355
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и винаги заредени с голямо тортено вдъхновение! Hug

Ванче, честит Рожден ден! Бъди все такъв ентусиаст и непоправим образ! Желая здраве и любов! Очаквам с нетърпение рожденденическото ти откровение - имам спомен, че по това време на годината ти се развръзва чудно езикът. Wink

# 356
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Весела Коледа, момичета! Благословени бъдете!

Ванче, честит рожден ден! Много усмивки, късмет и щастие, и мнооого, много здраве!

Показали сте много торти, но утре ще наваксвам!

# 357
Пак сте сътворили красоти поздравления на всички.
Честита коледа.
Ванче честит рожден ден пожелавам ти всички мечти, които не са ти се сбъднали да ти се сбъднат и да си все така весела и забавна.

# 358
Честита Коледа на всички,бъдете здрави,щастливи ,засмяни и с много късмет.Много нови и все по-добри торти през новата година.
Ванче,честит рожден ден, здрава и с много късмет,а всичко останало само ще идва ако имаш тези неща.
Момичета, един час писах коментар по цялата тема,защото не съм имала време да чета до сега,та днес понеже се отдадох на мързел седнах и попрегледах темата и на финала всичко отиде на кино.Утре ще пиша пак на ново.
Сега пускам малко сладки,които правих за благоворителн базар в училището на дъщеря ми за Българската Коледа.Къде се получиха,късе не,ама детето ги е продало и е събрала някой лев.То голямо плюскане е паднало,90% от децата са занесли храна за продаване,само едно дет е занесло картички,та добре са се почерпили предпразнично.Но важното е каузата и че са събрали парички за болните дечица.

И една торта,която гостите изядоха,но на мен не ми хареса Laughing Laughing
Беше експеримент с крема и според мен неуспешен.

# 359
  • Vaudreuil Canada
Ванче Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт