Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит Имен Ден на всички Ани тук, както и на дечицата ви с това име!!! Да сте живи и здрави!

# 61
Привет   bouquet
Честит имен ден на Ани-тата!!!  bouquet

Няма да казвам, че пак се нагледах на страхотийски торти, то е ясно  Hug
Искам да благодаря на всички, които миналия път ми отговориха за боите.
Сега пак имам въпрос. Днес ходих до Аромасхаус. Зяпах като дете в магазин за играчки  hahaha  Бях супер неориентирана. Знаех само, че искам фондан и лилава боя. А, и някоя форма за цветя. Фондана ясен, гледам гледам формичките...повечето за листа и някви др. неща. Накрая взех едно ей такова: не ми се получава да кача линка, но се водят "Сватбени цветя" . Лелята обаче не можа да ми каже как се ползват. Та ако някой има такова нека сподели какво се прави с конуса? С боите ударих на камък. ЛилЯ освен блестяща на прах, друга нямаше. Останах си без. Исках толкова неща да питам и да разгледам, ама ми беше супер неудобно, че бях и с дребния с количката вътре, че се и разрева.....а постоянно влизаха разни мацки, може и някоя от вас да е била  Flutter
И за пореден път се убеди, че мястото за пазар на почти всичко е EBAY  Peace Няма такива разлики в цените просто...

# 62
Честит Имен Ден на Свещичка, Ани на Доня Коприва и Тандури!!! Честито и на всички други които са се скрили зад никовете си!
ДжулияМ - Барбито ти наистина е страхотно. Очите ми останаха в крилата. Страхотни са.
ЛельоОг-че - Поредните ти страхотни и изпипани сладки. Джуката на рибока е страхотна. А курабийките рибки направо ме посиниха от завист. Откога я гледам тая формичка и се чудя дали да си я взема! Е, сега вече реших!
Ванеса - тортата ти е хубава. Не може да не се уважи нечий труд! За критика - Валерия те е нахокала така, както бих го направила аз. За целулита имам впредвид. За лъскавия мотор ще се въздържа. Може би нямаш ярки боички и затова тортата е в пастелни тонове. По-скоро бих казала, че цветово не си подхождат тортата и мотора, но това да ти е проблема.
Патриянке - БМВ-то е уникат. Направо ме е яд като ти гледам колите. Толкова искам да се науча да ги правя, но толкова съм ги намразила от неуспешните си опити, че не исками  да чувам за коли. Патето дебил е страхотно. Мразя Туити, затова си позволявам да го обиждам.
Стаси - да е жив и здрав адаша!  Сигурна съм че много си е харесал тортата. Като го знам каква широка душа е, едва ли те е критикувал така, както се критикуваш тисамата. Смърфовете са смешни. Дано не ми се наложи да ги правя. Изглеждат лесни и елементарни, но всъщност точно лесните неща ти взимат здравето.
ХрисиВ - тортата е уникална! Просто уникална! Какво друго да кажа! Гумата също. Много е достоверна. Ключа ме уби! Супер е.
Иглика - твоята ретро катафалка е супер  Laughing . Много добре си я направила. Рожденника ще е доволен.

# 63
Честит имен де на всички празнуващи.

Благодаря на всички, които харесаха барбито ми.

Леля Ог благодаря за бързия и изчерпателен отговор, извинявай, че ти се наложи пак да се повториш. Аз също много харесвам меденките на Ванчето.

Саси залепени са с айсинг иначе са от фондана от блога на Димитрана+маршмалоу.

Fior изрязах два чифта крила от фондан, направих от тел конструкция върху, която залепих крилата. Доста тънко ги бях разточила, но пак станаха тежки. За боичките ако са прахообразни ги разтваряш в капка вода или алкохол.

vanesa_01 добре си се справила, сигурна съм, че следващата ще я изгладиш по-добре.

patriyani благодаря, а ти ствоята производителност направо ме убиваш. Всички са много хубави, но
патето туити много ми хареса.

stasi76 благодаря. Бих си хапнала от кюфтенцата и после бих поседнала на полянката при смърфовете, много са ти готени смърфовете.

Valeria благодаря, твоето мнение  е много важно за мен, дава ми стимул.

van444eto благодаря и твоето мнение  ме кара да се възгордея.

hrisiv страхотна ледена епоха, да ти е жива здрава дъщеричката и много да те радва.

Tatitt благодаря.

иглика333 благодаря, сега кажи кога ходи да вземеш от колите на патри, шегувам се разбира се много добре си направила колата.

# 64
  • Vaudreuil Canada
Честит празник на всички Ани-та и празнуващите на тази дата.

# 65
Благодаря на всички за критиките. Да работих с Варна но за последно ще е, режеш фигурките пък те се накъсват неравномерно.Първоначалната идея беше с повече декорация но все не ми харесваше и така накрая се получи това.За изглаждането .... Sad  толкова мога гладих гладих ,но май избързах със слагането на фондана трябваше да я оставя да се охлади още. А мотор направих от варната но синковеца не го хареса и го изяде  Grinning да не става зян и ходи си купи този. Следващата дано я направя по-добре.

# 66
Здравейте дами, Честит Имен Ден на всички носещи името Ана - господ здраве да ви дава на вас и всички които обичате за да е щастието ви пълно!!!
Изчетох няколко теми докато дойде ред отново нещо да направя, не че момента е много подходящ защото моето малко мъниче се разболя от шарка, но обещанието си е обещание и дадох каквото можах от себе си за тази тортичка. Ако малечка е добре утре, ща помисля и за подложка  Simple Smile
Винаги когато си мисля да оставя коментар за вашите торти се чуствам неудобно защото не се чуствам удобно някакъв начинаещ да дава коментар. Невероятни са ви нещата и на Леля Ог и тортичките и меденките просто радват окото с нежни цветове
hrisiv тортата много е хубава, Ледена Епоха е едно от любимите ми филмчета, зная на изуст първата серия.
Валерия правиш наистина уникални неща, със внимание към всеки детайл. Голям фен съм ти.
Хубава вечер дами, отивам да си лекувам щерката!

# 67
Свещичке,мила честит празник!Нека вдъхновението ти никога не спира и да не спираш да ни радваш със твоите прекрасни неща.  bouquet
Честито и на всички които празнуват днес.   bouquet
Ани Д,Мари ета,Марулка,Вал,Ванче,Мишока,Джулиа М,Леля Ог,Саси,Цолова,Фиор,Патрияни,Стаси,Блуто,Татит,Иглика благодаря ви момичета за милите думи.
Blueeye,много готина рибка със страшно нежни цветове и страйотна подложка.
Julai4o,мнижката ми харесва.
Джулиа М,барбито е страхотно а крилете са прекрасни.
Леля Ог,знаеш моето мнение за твоите неща.Прекрасни!
Ванеса 1,вече си получила критиката която искаше и много ценни съвети.Ако спазваш нещата които ти препоръчват съм сигурна че следващата ще е във пъти по-добра.
Патрияни,както винаги много прекрасни неща но туити ми е фаворит.
Стаси,тортите са супер,особенно скарата.А за цветята си права,бяха по прибрани но не изсъхнаха като света и се отпуснаха.
Цолова,права си че имам играчки  ама се бях съсредоточила вече във идеята да ползвам новия пачуърк и въобще не ми доиде на ум.Усетих се след като сложих покривката ама вече ме беше страх да я сваля за да не разваля рисунките.
Хрисив,страхотна торта си направила на дъщеричката.А от снимката се вижда колко е доволна тя.А за гумата нямам думи.
Иглика,колата е страхотна и племенника ще е доволен.
ѝонче,хубава тортичка.

# 68
  • София
Много ви благодаря на всичките за прекрасните поздрави!  Hug Разтопихте ме и се размазах на дивана!  Hug
Честито и от мен на всичките ми съименички и дечицата със същото име! Да си носите името с гордост!  Hug
Ваньо, мерси, душо за темата! Ей ти от мен букет!   bouquet Mr. Green

Оставям ви засега, ще гледам утре да коментирам!  Simple Smile

# 69
Йонче - ти вече си на снежна вълна. Много са сладки тези снежковци.

Ей, ви едно тортище с което безкрайно се забавлявах. Както би казала Валерия и Сульо и Пульо са на площадката!
И ОЩЕ
Що оранжева ли? Щото така си я поискаха. Заради песничката "Оранжево небето...." Петолинията са също изискване. Всичко останало е волна програма от мен. Трябваше да има площадка и дечица и аз добре се заиграх. 1, 2, 3..... та, станаха 10 Сульовчета. Елементите ги правих доста време и днес като почнах да сглобявам, естествено нищо не помнех от първоначалния замисъл. Останаха ми доста резервни части, таман за още половин площадка.  Mr. Green Дано да не ме спипат от някоя комисия и да ме линчуват заради стръмните  стълби и пързалки и заради необезопасените парапети.  Grinning
Дзвер, подложката ми е изцяло покрита.  smile3534

# 70
Ванче защо не съм дете та да си поиграя малко на таз пързалка,страхотна е !

# 71
Добро утро!Честит имен ден /макар и на патеричка Laughing/на всички,носещи името Ани!Да сте живи,здрави,щастливи,обичани и неспирно забавляващи се с любимото хоби  bouquet
А сега,с големи букви,да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на тази между нас,за чийто талант думите не стигат и няма достатъчно силно определение !!!!
Вал,пожелавам ти всичкото щастие на света,защото ти го заслужаваш напълно!!!!Пожелавам ти и най- крепкото здраве и сили да продължаваш да твориш своето изкуство,защото ние заслужаваме/надявам се Wink/ да бъдеш между нас и да ни радваш с невероятните си произведения!!!Щастлива съм,че те познавам !!!
/И не ми побира умът с какво сърце ще срежете това великолепие довечера ooooh! #Crazy ooooh!....................../

# 72
 Леле Ванче... разби ме твойта площадка... ако можеше да построиш една такава в Докторската градинка, че разтураиха старата преди половин година и сега е голо и пусто:( Страхотна е просто, искам  да си поиграя:)

Ето една закъсняла почерпка от мен за рождения ми ден, който беше в понеделник, но до компа не стигнах..

Вътре си направих един блат от една рецепта за торта Гараш, изпробвана е многократно, от една книжка на Звездев, ама тоя път го разделих на две и между тях разбих крема "Страчатела", който беше дала Нари тук преди седмица-две Hug Много вкусна се получи... ама разрез не можах да снимам,че мъж ми отнесе апарата...

Има толкова много цветя отгоре, понеже и аз най-накрая открих ибей... след като капиталовлагах дълго време в бизнеса на фирма Змееборец... та на цената на един комплект снежинки при тях си напоръчах купища формиччки и бях длъжна да ги изпробвам Mr. Green

СНощи се захванах да правя джинджифилова къща... много досадна работа, мисля да не повтарям...

# 73
Ванче ,площадката е невероятна........
ЧРД на Вал и от мен, бъди жива и здрава!!!
Еййй, много стрелци сме в тази темичка  Hug  bouquet

пускам си пак въпроса от предната стр. Как боядисвате фондана ,за да стане равномерно цвета? Аз имам сухи бой (разтварям във водка) и течни, след като си направя фондана пробвах да оцветявам ,но меса ,мачкам и се откажа,защото мнооого месене трябва и все слагам нишесте ,за да не лепка. Накрая оцветявам отгоре с четка върху покритата торта,за да получа желания цвят. Как процедирате вие? Ако сложа боя още преди замесването с пудра захар пък не мога да преценя какво количество от кой цвят ще ми трябва.

# 74
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛ-ИЗВЪНЗЕМНО ТАКОВА-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА НИ РАДВАШ С ТВОИТЕ ШЕДЬОВРИ                                                                                                                                                                    Кикиники- Честит рожден ден на патерички-тортата ти е чудесна-кошничките са ми слабост по едно време бях ги подпукала една след друга но скоро не ми се е отдавала тази възможност  Laughing                                                                                                                                                               Ванюшке - не съм виждала толкова хубава и цветна площадка досега-страхотна е и на мен ми се прииска да се върна в детството си
Йонче- много сладки снежковци -добре ти се е получила тортичката
Хрисив -разби ме с тази ледена епоха -уникална е -може ли малко подробности по направата
не мога да не спомена подложката на извънземното Вал нямам думи прекрасна е -аз такова нещо докато съм жива не ще мога да сътворя
също не мога да подмина красотите на леляОг -всичко до което се докоснеш е прекрасно нямам думи-много нежно красиво и цветно продължавай да ни радваш с творенията си и ни навестявай по-честичко
с малко закъснение отговарям на Ани-д за тортата ми с шоколад-изрязах си парче от хартия за печене но по-висока от борда на тортата -намазах с разтопения шоколад и завих тортата като в горната част притисках тук там за да се получи нещо като чувалче и като стегна шоколада махнах хартията това е
сега да ви покажа днешната тортичка

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 14:30 от betina33

Общи условия

Активация на акаунт