Електронни четци - ІV

• 41 573
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • срещу двата комина :)))
аз също съм с рекламите и даже са ми симпатични Embarassed явно сме на крайностите тук, стоят ми като картинки и Киндъла ми изглежда по-добре с тях  Peace
даже благодарение на тях ходих на кино и проучих нови книжки и игри  Wink

# 616
  • София
Имам инсталирана на служ. комп. програма, която може да конвертира от pdf в Word. Ако някой има нужада да му конвертирам от pdf в wordми да ми пише ЛС  Wink

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 21:20 от Майка Зайка

# 617
  • София
Още днес вече видях скрийнсейвър, казващ да си пуса нета, но не го пуснах и на следващото четене ми върна първата реклама. Търпи се.
Мислех, че купувам без реклами и много ме хвана яд, че има, но не било толкова страшно. Винаги мога да си купя още един киндъл и този да замине за децата, големият обича да чете.

# 618
  • До хладилника, който обичам
Винаги мога да си купя още един киндъл и този да замине за децата, големият обича да чете.
И винаги можеш да дадеш на Амазон $30-40 и да те освободят от рекламите Peace

# 619
Винаги мога да си купя още един киндъл и този да замине за децата, големият обича да чете.
И винаги можеш да дадеш на Амазон $30-40 и да те освободят от рекламите Peace

Или да го джейлбрейкнеш  Twisted Evil

# 620
  • София
Няма да давам никакви пари повече, достатъчно е скъпо за Бг устройството.

Този следобед картинката ми се смени на "Моля, пуснете си вифи-то за да си видите рекламите". Надявам се да не ми спрат четенето, ако не си го пусна. Картинката е приятна и бих си я гледала за скрийнсейвър.

Я някой с реклами да каже, случва ли се нещо неприятно, ако не си пусна вифито? Все някога ще го пусна, но няма да е по команда.

# 621
  • До хладилника, който обичам
Този следобед картинката ми се смени на "Моля, пуснете си вифи-то за да си видите рекламите". Надявам се да не ми спрат четенето, ако не си го пусна. Картинката е приятна и бих си я гледала за скрийнсейвър.

Я някой с реклами да каже, случва ли се нещо неприятно, ако не си пусна вифито? Все някога ще го пусна, но няма да е по команда.
Нищо няма да стане, просто ще ти излиза все тя Simple Smile

Аз моето умишлено не го пускам, че чета заемна книга, на която й е изтекъл срокът за заемане и а съм пуснала ви-фито, а е спряло четенето й Laughing

# 622
  • Den Haag
Слушате ли музика на Кънчо докато четете? Каква?  Grinning

Какво правите с прочетените книги, триете ли ги или съхранявате някъде? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 18:52 от diana lobodova

# 623
Аз съм си направила папка ''прочетени'', нищо не трия. Освен, ако книгата не е много тъпа, което също се е случвало.
Музика слушам рядко, защото най-често чета, когато всички спят. А каква, ами каквато обичам, но ако е много бърза, не мога да се съсредоточа. Трябва да пробвам да кача малко класика, но тогава пък може да заспя.  Mr. Green

# 624
  • Den Haag
А папката "Прочетени" в Кирчо или на компютъра  Grinning

# 625
В Кирчо. Аз имам качени поредици и държа всичко да ми е под ръка - прочетено, непрочетено, да си стои.

# 626
  • срещу двата комина :)))
аз не мога да слушам музика и да чета, много се разсейвам  Joy

# 627
  • София
И аз се разсейвам на всичко освен на класическа музика.

# 628
  • USA, Steak State
Аз съм си направила папка "Прочетени" на компютъра. От Ки трия всичко да не го товаря старчока ми.  Mr. Green

# 629
Не слушам музика.
Трия прочетеното.

Общи условия

Активация на акаунт