Електронни четци - ІV

• 41 654
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, сега ще спра wi-fi, да видим как ще е. И да е дефектен, дано не е  Praynig, догодина ще го връщам.
Бу, този калъф на Ленте го слагам и вадя от кощниците - амазонски и ибейски - откакто си поръчах Киндъла. И мен ме притесняваше отварянето. Ти май ме отказваш окончателно. Аз съм с един червен от тайни дийл, но нещо не е точният  Rolling Eyes. Сега се чудя за бял евентуално newsm78.
П.С. Аз затова се чудя за wi-fi - след първото зареждане изкара повече, може би две седмици, не помня точно. Но ще го изключа.
Сега се зачетох по чужди форуми - с включено wi-fi повечето казват седмица до десет дни. А аз и не го ползвам, затова си взех 3G  Thinking. Когато ми потрябва, ще го включвам.
Каква сага стана...  Embarassed

# 106
  • До хладилника, който обичам
LemonDesi май има вертикален калъф, както и други хора, и им харесва Simple Smile Мога да ви снимам как стои вътре Кънчо. Сигурно ако си свикне човек така, няма да го притеснява. Аз съм предубедена Grinning

# 107
  • София
 Simple Smile Може, Бу, стига да не те затруднява.
Аз продължавам с моята дилема - вече повече от час през USB батерията не се е заредила - нарочно го eject-нах и включих да погледна. Уффф, сега се сетих, че 2рия път го заредих не с оригиналния кабел, а с този на телефона, който всъщност не е истински, а е китайски. Дано не се е повредил порта нещо.

# 108
Simple Smile Може, Бу, стига да не те затруднява.
Аз продължавам с моята дилема - вече повече от час през USB батерията не се е заредила - нарочно го eject-нах и включих да погледна. Уффф, сега се сетих, че 2рия път го заредих не с оригиналния кабел, а с този на телефона, който всъщност не е истински, а е китайски. Дано не се е повредил порта нещо.

Може и от кабела да е. Аз една седмица зареждах телефона си( htc) с неоргинално, мини usb. И въобще не зареждаше.

# 109
  • София
Бях видяла един сайт за калъфчета, където се изпраща картинка по избор и те ти правят калъфче с нея. Но не мога да го открия сега. Някой да помогне с линк  Praynig ?

# 110
  • DE
Бях видяла един сайт за калъфчета, където се изпраща картинка по избор и те ти правят калъфче с нея. Но не мога да го открия сега. Някой да помогне с линк  Praynig ?

http://app.medgestore.com/products/kindle/

Тук?

# 111
  • София
Даааа! Благодаря ти  Hug  bouquet !

Моят Киндъл вече е поръчан  Party , заедно с такова калъфче, но ми се иска да си направя още едно с моя картинка.

# 112
  • USA, Steak State
Kally May Сподели после за калъфчето, аз много го мислех точно това.

За Файър-а си поръчах твърд калъф тип портфейл. Ще го ползвам голичък, че по секси така.  Mr. Green
Бтв единственото му приложение за мен е да ползвам интернет, да чета списание / понеже е цветно/ и да избирам безплатни книги от Амазон, понеже така по привличат внимание като са им цветни обложките. Гледах и филмче на него онзи ден в Йутуб. Абе става... определено има какво още да му се оправя спрямо софтуера и хардуера. Като цяло искаха да ми подарят Галакси Таблет, но аз таблет не искам.  Mr. Green Тука вече си противореча... За мен Файър-а не е таблет, а цветен четец / а той си е направо най- слабият таблет на пазара/. От инат все казвах Файър та Файър и ей ми на Файър.  Mr. Green Няма ден в който да не ми се подиграват за него. Но аз си го заобичах. Вече си имам Ки и Фи.  Mr. Green

# 113
Отново имам въпрос за Sony PRS-T1: оказва се, че няма кирилица, т.е. въпросът е как мога да чета книги на български на него и изобщо възможно ли е? Мога ли да направя нещо, за да чета и на български.
Как стои въпросът с книгите на български при Kindle?

Аз имам такъв четец и чета книги на кирилица на него. Когато зареждам книги на български, те излизат с въпросителни, вместо с букви. В менюто на четеца, просто сменям шрифта на книгата от original на verdana, например, (има още няколко възможни шрифта) и всичко излиза без проблем. Правя го за всяка нова книга, не знам дали има друг начин.

# 114
  • No Line On The Horizon
Да споделя, че Kindle Touch не влиза в калъф за Kindle 4 Sad

# 115
  • Брюксел / София
Вейда, мерси много за инфото. Направи ми деня днес:)
Вече бях решила да ходя в магазина с USB и с файл на кирилица, за да пробвам дали се чете. Навила съм си, че ще си купя sony, но ми се иска и да мога да чета книги на български.

# 116
Това е таблет. Таблетът е компютър, а на всеки компютър може да се чете книга.  По въпроса как става... зависи от формата на книгата. Ако е PDF например, не е нужен допълнителен софтуер. 

# 117
Aбе хора, поръчах си калъф от този китайски сайт. Ей така, за осортимент, да имам и лилав. Да, ама не. Крайният срок беше вчера и още не съм го получила.
Май ще трябва да им пиша. Как попаднах на най-смотания сайт и аз, аааа.
Преди известно време най-накрая се сдобих и с лампа. От Кауфланд  Rolling Eyes за 4 лв. До този момент за киндъла ползвах..ай, няма да ви казвам какво, че ще се компрометирам.  Laughing

# 118
  • София
Клото, поръчвала съм от този сайт разни неща и всичко ми е пристигало за около месец. Бавнички са, но са коректни. Пиши им и си пусни диспут в Пейпал за всеки случай - ако се е загубило по пътя да си получиш поне парите обратно или да ти изпратят ново  Peace

# 119
  • Димитровград
В кауфланд къде ги търсите лампичките?Искам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт