Възглавница за бебета.... За или Против?

• 25 047
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Да, и седенето в разкрачени настрани в "W" изкривява крачетата, но и спането по корем също. Факт е, че малкия ми син си спи на възглавницата и почти никога не спи по корем, а без възглавница - гарантирано по корем. Peace

# 61
Моето дете спи без възглавница и не мисля скоро да предлагам такава

# 62
До една годинка е абсолютно излишна.Венци има една пеленка прегъната като под формата на възглавничка колкото да има нещо под главата,но то е супер тънко и му е много удобно.Веднъж му сложих възглавничка да пробвам и той беше доста неспокоен,докато не я махнах

# 63
  • Пазарджик
Моя син е с възглавница и пак спи по корем. Пъха си ръчичките под възглавницата и по коремче. Не знаех, че е проблем да спи по корем.

# 64
  • БУРГАС
Още не съм слагала възглавница,спи по гръб и настрани,по-рядко по корем.

# 65
  • Бургас
Аз от около месец му сложих една много ниска възглавничка, защото се въртеше и идваше на моята  Crazy 

# 66
На каква възраст може/трябва да се слага възглавница на бебето?

# 67
Не и преди годинката.  Peace

# 68
  • в рока
Моят син е на 3 и половина и досега спи без възглавница

# 69
До година и половина не съм слагала възглавница.
Сега спи на една тъничка

# 70
Нито съм за, нито съм против Simple Smile Мога да отговарям за моята възглавница, неговата си е негово решение. Направих проба,като му слагах 2 дни и го намирах навсякъде другаде но не и на нея. Спрях и така до преди 1 година,когато окупира моята Mr. Green и сега е негова, не я сменя за нищо а аз се принудих да си купя нова.

Иначе си мисля,че е добре да е без, ама ако му е по удобно и спи спокойно защо не.

# 71
  • на последния етаж
От възглавницата на Дормео за деца имате ли впечатления? Малката напоследък се научи да спи в нашето легло и заспива на моята възглавница - по-късно я маха. Иска ми се да й купя възглавница но се чудя каква да бъде?  newsm78 Вие какви възглавници ползвате за 2-3 годишните дечица?

# 72
Аз съм ЗА. Ползвам тънка на дупки на Чико против задушаване. Препоръча ми я педиатърка (смятам я за много добра) още за каката, която повръщаше много и един път се задави до посиняване. Малката също повръща много. А и на всичко отгоре сегашната ми бебка спи по корем и съм по-спокойна с възглавничката. ОБАЧЕ, не я слагам като при нас възрасните от врата нагоре, а цялата горна част на телцето (от кръстчето или коремчето), взависимост как спи.

# 73
  • Девето поколение софиянка
От възглавницата на Дормео за деца имате ли впечатления? Малката напоследък се научи да спи в нашето легло и заспива на моята възглавница - по-късно я маха. Иска ми се да й купя възглавница но се чудя каква да бъде?  newsm78 Вие какви възглавници ползвате за 2-3 годишните дечица?

Страхотна е има три нива, моята дъщеря спи на такава и смея да твърдя, че и е удобна.

# 74
И моята краде възглавницата ми , че и е голяма моята ooooh!но явно и е по удобно така и аз исках да питам , може ли на ортопедични възглавници да спят деца(моето е на 2г. почти)дормео нали е ортопедична

Общи условия

Активация на акаунт