ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

• 58 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Притесни ме сцената с Рене и ''банкера'' накрая,дано по-късно не стане нещо..

# 706
Мале,Портър е бащата на бебето,много ми хареса как пламенно обясняваше как няма търпение да види дъщеря си,надявам се Линет и Сюзън да се разберат и да позволят на Портър и Джули да гледат детето си,макар че Джули не я иска Cry
Жалният Бен,но "схватката" между Рене и лихваря беше ужасна,сякаш я заплаши.
Габи,както винаги мисли първо за себе си,и затова че излъга Карън,може би Рой и Карън ще си платят,а и след като тя узна за рака,че се е завърнал...дано пак го допусне в живота си.
Изключително интересна серия Hug
Чак сега си доглеждам последните 3 минути... Орсън ли е този,който праща писмата ?
Мале,ужас  Sick

# 707
Ами да,той пуска писмото... но мисля,че няма да участва само той в това...

# 708
Ужас,дано не направи нещо лошо на Бри ooooh!

# 709
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Сетих се нещо. Ами ако Бен е свързан по някакъв начин с Бри?  Thinking Сещате ли се, когато в ноща на Хелоуин, Бри, Габи и Линет отидоха в гората, за да изровят тялото, но него го нямаше и после се разбра, че Бен го е намерил. Той каза на Бри: "Някой ден може да ми бъдеш от полза".

# 710
Малко заплетено ми стана,но Орсън по всичко досега личи,че не е чист в мислите си,това изречение,което каза на Бри Ще видиш как ще свърши всичко или нещо подобно ме кара да мисля най-лошото  ooooh!

# 711
Уффф, много ми е противен Орсън на мен  ooooh!

А това за Бен и Бри...може и да има нещо такова....все пак той й направи голяма услуга, скривайки историята за трупа на Алехандро  newsm78

# 712
Да,наистина й помогна,да се надяваме,че не е замесен,а Орси наистина е адски противен тип,още от самото начало,сега изпитвам жал като е в инвалидна количка,но иначе ..  Sick
Дано Рой и Маклъски се съберат,никой не трябва да остава сам в живота Praynig

# 713
Хубав беше епизодът. Даже доста добър, предвид предните. И те ми харесаха, но този ме държа в напрежение.
Искрено се моля Орсън да го махнат по някакъв начин - по едно време ми беше симпатичен, но сега ми е изключително неприятен персонаж. Дано Бри се усети по някакъв начин, че я върти и лъже. ooooh!
Надявам се Бен Heart Eyes и Рене да се съберат, толкова много си отиват като двойка. Обаче все си имам едни мисли, че няма да стане...
Забавлявах се много, когато Линет разбра, че Джули е бременна от Портър. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 714
Дано погребението да е на Орсън.. никак не ми се иска Майк да умре. Има ли снийк пийкс за новия епизод?

# 715
Eто го промото на епизод 15

А ето и малко спойлери от епизод 16

Скрит текст:
- Сюзън убеждава Майк да отиде в полицията, след като разбира, че изнудвача на Бен е по петите му

- МакКлъски моли Бри да й помогне да сложи край на живота си.

- Габи е притеснена, че Карлос показва доста странно поведение на първия му работен ден.

- Приятелката на Том, Джейн, пуска бомба ей това не се сетих как да го преведа на Линет по време на парти за рожден ден на Пени.

# 716
  А Макласки не се ли води главен герой newsm78 Може на нейното погребение да са Peace

# 717
В бяло за следващия епизод: Джейн, приятелката на Том.. да не би бомбата на Рд-то на Пени да е, че са сгодени с Том или че смятат да се женят? Каквото и да е изглежда на Линет и предстои поредния удар.. И аз се замислих за възможността погребението да е на Маклъски.

# 718
Скрит текст:
Да, сигурно ще е така, сега другаде прочетох, че пише, че Джейн има новини за Линет  Peace

Скрит текст:
Изрично пише, че става въпрос за главен герой - мъж! Няма да е Маклъски.  Sad

Сега ще добавя още малко спойлери.  Mr. Green

Ето
Скрит текст:
8-17

Погребението на един от главните герои.

Една от жените е арестувана.

В епизода ще има няколко ретроспекции, в които се вижда 10-годишната Бри , заедно с майка си.  В ретроспекциите ще се видят също и първия й съпруг Рекс, както и майката на Карлос майка.

8-18

Андрю ще се жени, но Бри се съмнява в брака му.....с жена! 

Габриел посещава Агенцията по заетостта, с надежда за намиране на работа.

8-22/23 май 2012 г., ще бъде двучасов финал

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:34 от desex

# 719
В бяло за следващия епизод: Джейн, приятелката на Том.. да не би бомбата на Рд-то на Пени да е, че са сгодени с Том или че смятат да се женят? Каквото и да е изглежда на Линет и предстои поредния удар.. И аз се замислих за възможността погребението да е на Маклъски.

Скрит текст:
Няма да е Маклъски, ще бъдат Том и Джейн...  Laughing Това беше в кръга на майтапа, разбирасе. Ще бъде мъж, както казва desex.

Общи условия

Активация на акаунт