ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

• 58 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Добре де, седя и се чудя, кому е нужно да убиват главен герой няколко епизода преди финала?  newsm78 Определено няма време да вкарват нова интрига и само ще разочароват голяма част от феновете!
Трябваше да си завърши или с хепи енд или поне с отворен финал, в случай че им се прииска да правят филм.

За мен филмчето винаги е било повече развлекателно-комедийно, отколкото драматично и тежко. Кому е нужна такава рязка промяна и то преди финала!  ooooh!

Сърдита съм на Марк Чери!  Crossing Arms

# 721
Ахх, Орсън, животно такова! #Cussing out Винаги ми е бил мазен тип. Sick Харесвах Кийт за Бри, дано се върне! Praynig

Скрит текст:
Надяам се Орсън да убият! #2gunfire

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 20:44 от H0uSse_Baby

# 722
Скрит текст:
Орсън се води главен герой, миля. Възможно е да убият него. Така ще е хепи енд.

# 723
Скрит текст:
Орсън се води главен герой, миля. Възможно е да убият него. Така ще е хепи енд.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Последното изречение ме разби. Party Crazy
Някой май питаше дали Карън е главен герой - според мен не е.

# 724
Ей,най-после ви настигнах. Сега изгледах 14та серия. Чак не вярвам, че Бри е толкова наивна в този момент. Тоя Орсън много ме дразни,как хубаво си беше без него Simple Smile А сюзън и дъщеря й много ме дразнят в момента Sad Да видим какво ще стане с това бебче...

# 725
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Имам чувството, че Орсън май е полудял по Бри и се е превърнал в същия лунатик като Дейв.  Thinking

# 726
Кой беше Дейв? Онзи аптекаря ли?

# 727
съпругът на Иди Брит, който искаше да убие Сюзън

# 728
Ауууу, този пък съвсем го бях забравила....  ooooh!

# 729
Извинете ме за тъпия въпрос но по кой канал го дават и от колко часа - все не мога да го отцеля а той сигурно е на свършване вече... Thinking

# 730
Не мисля, че дават настоящия сезон по някоя бг телевизия. Аз, предполагам и повечето момичета тук, го тегля от замунда  Wink

# 731
  • Ню Йорк
Ахх, Орсън, животно такова! #Cussing out Винаги ми е бил мазен тип. Sick Харесвах Кийт за Бри, дано се върне! Praynig

Скрит текст:
Надяам се Орсън да убият! #2gunfire

И аз искам Кийт. Супер двойка бяха, Бри такава готина беше станала покрай него.

# 732
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
По Foxlife дават 7-ми сезон на Съпругите всяка делнична вечер от 20:00 ч., после го повтарят в 00:10 ч. и на следващия ден отново го повтарят в 9:50 ч.

Те бяха давали 5-ти и 6-ти сезон, сега дават 7-ми и като свърши предполагам, че ще излъчат и последния 8-ми сезон.  Peace

# 733
Хич не ми се вярва, че ще има хепи енд вече...  Sad

А в последния епизод Габи толкова много ме вбеси... Как може да е такава егоистка ?! Тя винаги си е била такава, но сега просто беше прекалено... Да гледа хората разделени и да не иска да се съберат, само и само да има кой да и гледа децата, който не може да възпита сама... Дано Маклъски да не умре, защото много ме радва  Sad

# 734
Трябва да се направи нова тема - 50 страница наближава!!!
Аз не мисля, че ще се справя, така че ще помоля някой кадърен да се заеме с това  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт