Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Любомира,добре дошла при нас  Hug
Още малко форумски съкращения: ТМ-твоя мъж,БНД-баща на детето

Честито на проходилите мъници!

Аз мисля да правя шоколадов кейк  Crazy и меденки(не днес)

Предложения за подарък на момиченце,което ще навърши годинка този месец,и още не е проходило? до към 40лв... Мисля за някаква музикална занимателна/образов.игра. Кукла? Играят ли си или още е рано за тях?

# 316
чопи, вземи шейна, актуално е Simple Smile

# 317
Момичета продавам тази пола http://prodavalnik.com/chisto-nova-pola-za-bremenni-na-miro-stil … poshtens-i3255363 сестра ми си я взе но не и стои добре.

# 318
чопи, вземи шейна, актуално е Simple Smile

ха, добра идея. ще поогледам какви има в наше село. И за Емо мога да взема,стига да не са много скъпи

Прощапулник ще правя когато Емил почне да ходи сам уверено и често. Сега не иска да се пусне и да ходи. Идва до мен пълзейки. Човек да не се похвали

# 319
Здравейте мамчета.
Отдавна не съм писала и не съм ви чела ама все не остава време,записах се на шофьорски курсове.
Вики вече е 9кг и 77 см.От два дена се пуска да крачи самичка.В къщи по рядко, само се хваща за мебелите и така се придвижва,но миналия ден навън направо ми стопи лагерите.Не я интересуваше дали има кой да я хване,важното е да се изстреля напред Grinning.И аз мисля да изчакам с прощъпулника да стане малко по стабилна,но като я гледам как напредва светкавично,ще е скоро.
Колажа е прекрасен,но иние го изпуснахме.
И аз си мисля за коледен подарък една шейничка да вземем.

# 320
ну заяц, защо и на детска няма да я пращаш?
за яслата и аз се колебая, но за детската смятам, че е необходимо да се социализират дребните.
Смятам да ползвам алтернативи, вече е пълно с подобни, нещо почасово или на половин ден.
Имам крайно негативно мнение за държавните ясли и градини.  И това в комбинация, че не "гоня" кариера и мисля да си стоя вкъщи.

# 321
Счетоводителите трябва да ми пуснат необходимите документи по мейла. След това който иска може да му ги пусна.
Вал, а ти ще кажеш дали са правилните документи.  Hug

аз съм желаеща.ако не е неудобно,де.... Blush

ех,как ми се иска и ММ да е поспалив и да е предал тия гени на малката,ама не би...ама поне е слабичък,та се надявам оттам да е хванала нещо Mr. Green

за количката-нямам намерение да взимам лятна.тя и в тая не се е качвала,откакто направи 8 месеца,та няма смисъл.

# 322
ех,как ми се иска и ММ да е поспалив и да е предал тия гени на малката,ама не би...ама поне е слабичък,та се надявам оттам да е хванала нещо Mr. Green
това ми напомня на майка ми - тя навремето като се е женила за баща ми той е бил 70 кила и тя все си галила корема и си викала "айде, дано се метне на него!" и аз съм се метнала, само че той сега е 150 кг. и аз никога не съм била слаба Simple Smile

# 323
това ми напомня на майка ми - тя навремето като се е женила за баща ми той е бил 70 кила и тя все си галила корема и си викала "айде, дано се метне на него!" и аз съм се метнала, само че той сега е 150 кг. и аз никога не съм била слаба Simple Smile

Joy hahaha те хората са казали " внимавай какво си пожелаваш"

днес бяхме на консултация- 10500, 76 см и накрая за чао казахме на лекарката "тао"  Laughing
Елчи, да пратих на Врачански много поздрави, а ако там някъде е Вергов ми звънни да идвам  Laughing Чух, че вече бил свободен, а заради него зарязвам и мъж и дете...... абе детето няма да мога  Laughing

# 324
  • ул. "Мечтание"
Момичета  Hug

За щастие се оказа малкото зло и до края на седмицата пак ще си имаме кола. Което не отменя нуждата от нова де.
Брат ми ми е намерил една, дано да стане сделката.

Въпреки добрите новини, аз цял ден съм като плесната с мокър палцал.  Sad Rolling Eyes

# 325
за ММ е сигурно-те цялата рода са слаботелесни.виж при мен има мат"рЯл Stop
ама за спането-ето сега цял ден не е мигнала,направо вече ми се реве(буквално).само се тръшка,реве,беснее,чупи де що докопа,а ако не може да го счупи се опитва да го изяде.

ако има желаещи давам я,ама после рекламации не приемам Mr. Green

# 326
Елч, поне има кой да я гледа. При мен няма за сега и искам не искам ще си стоя в къщи.
chopi, за момиченца кукли колкото щеш....
look_at_me , браво, твоето дете кога е родено?
Нощни очи, браво, айде до НГ да се похвалиш с ново возило, щом има нужда...
vladka_sun, не ти завиждам  Crazy аз ако бях да съм се хвърлила през терасата. Моя син ей сега заспа, на косъм бях да се метна  Crazy Crazy

# 327
  • София
kakche, кой модел ви е лятната количка. И аз се замислям за нова, че иначе и аз си побутвам 25 кила. Даже съм тичала нагоре по черни връх  бутайки количката  ooooh! направо не искам да си спомням.

Ето това е, модел Giro 2011 beige-dark brown - ABC Design:

Шейната я взехме от Sport Depot, в момента е на промоция и струва 39 лв.
http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/she … heini/2221-sheina

lyubomira_naidenova, добре дошла  Hug

Елч,
  hahaha

# 328
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, браво, айде до НГ да се похвалиш с ново возило, щом има нужда...

Благодаря!  Hug

Аз цял ден си мисля, да те поздравя с "Добре дошла!" в тайфата и все забравям...  Embarassed Та... Добре дошла!   bouquet

# 329
Ще се опитам да се включа, макар че мрънкалникът е запалил мотора, бръмчи, ядосва ми се и очаквам след малко да ме набие  Crazy

Любомираwavey

Честити ходещи дечица на Димара и нани-нани!   bouquet

Тути, мерси за интересната заливка, но искам да питам кога се слага на суфлето? Непосредствено преди консумация или преди това?
По въпроса за учителката на Таня, така, както описваш нещата тази жена не ми се струва много адекватна... Жалко, че има и такива преподаватели...

Рал, да оздравяват малките!  Praynig

Исках и още да пиша, но май ще е по-късно, че главата ми пуши - метнала съм една леща на печката (омазах всичко), а и Зорница ми виси по косата...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт