Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Враца
http://www.messalina.bg/index.php?cmd=collections_detail&col … &is_double=1#

нещо като този модел, но в друг цвят, но на кензол за зимната на 2011, която тр да има намаление сега или скоро, аз не видях такъв цвят....
не сако, а връхно палто имам предвид Peace

уф, то пък не праща линк към това, което гредах, а към някакъв съвсем друг модел, защо така... newsm78

# 376
  • Пловдив
Знам, че намаленията в ЕССО стартират по-късно, но другата седмица ще ходя до София и ще бъда благодарна някой да ме осветли дали тази година не са се прежалили по-рано  Mr. Green Хич не го харесвам МОЛ Сердика и само заради ЕССО ходя до там.  Laughing

# 377
не им разбирам брошурите на Карфур. Има ли намаление на дрешки сега?

# 378
Към 7-8 януари дали ще има някакви намаления в The mall ,как мислите? Или е още рано?

# 379
Към 7-8 януари дали ще има някакви намаления в The mall ,как мислите? Или е още рано?

Tрябва да започнат вече, доста магазини стартираха с намаленията в последните дни на 2011. Повечето от споменатите марки на предната страница имат магазини в Дъ Мол  Peace

razel_dazel, много харесвам обувките на ЕССО, но откакто закриха магазинът, който беше близо до нас, ми е трудно да ги следя, дано някой се включи с информация

# 380
  • София
Една приятелка каза, че чула по радио ли не знам точно къде, че в Комсед ще има намаление 40% от 5-ти до 10-ти януари....аз никъде в нета не намирам инфо обаче  newsm78
Някой друг да е чувал нещо подобно ?!

# 381
момичета, аз искам да си купя палто тип елегантно вълнено, в цвят ярко жълто-зелено, но повече бие към жълто / незнам как да обясня цвета, виждала съм го по списания Rolling Eyes/
някоя от вас има ли идея къде има такива, и дали са вече намалени в съответният магазин?

дано някоя да се включи, че ми е фикс идея, а не обикалям мн по магазините Flutter

Нещо подобноThinking

# 382
Една приятелка каза, че чула по радио ли не знам точно къде, че в Комсед ще има намаление 40% от 5-ти до 10-ти януари....аз никъде в нета не намирам инфо обаче  newsm78
Здравейте! Ако може да се вмъкна и аз в темичката Simple Smile
За Комсед инфото е вярно, гледах реклама по Супер7 newsm10 смятам да се заредя на 5-ти сутринта  Laughing
Аз се интересувам от Карфур и Некст, дано някой да има идея дали ще има супер намаления и кога.
Успешен ден

# 383

И на мен една приятелка ми каза  Grinning

# 384
  • У дома !
Момичета,дайте инфо за окаиди и некст.....колко е намалението вече? Rolling Eyes

# 385
здравейте,а в кои магазини на комсед ще има намаление,във всички ли

# 386
В магазин Celio (в Сердиката) дали има намаление?

# 387
  • София
Ето какво пише на сайта на Комсед. Въпросът е какво е останало след голямото пазаруване.
http://comsed.net/index.php?p=news

# 388
Днес някой да е бил до Зара? Май намалението е останало същото като преди Нова година...поне както виждам от сайта.

# 389
  • Варна
Тук във Варна, намалението в Зара, пише, че важи до 27.01.12г

Общи условия

Активация на акаунт