Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 067
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Знаете ли кога започват намаленията в Дика? Трябват ми за работата 2-3 костюма, а там ми харесват.

# 406
Peak & Cloppenburg като стъпиха в България, първото им намаление беше много добро. Последните 2 намаления обаче сякаш бяха много постни.  Crossing Arms

# 407
В Peek&Clopenberg намалението ще започне от 12-ти януари. Системата май пак ще е с някакви ваучери и клиентските карти.

все се чудя... има ли някаква полза от тази клиентски карти? реално получаваш ли съществена отстъпка? мъжът ми им е голям фен и почти всички си купува от тях..

# 408
  • София
В Peek&Clopenberg намалението ще започне от 12-ти януари. Системата май пак ще е с някакви ваучери и клиентските карти.

все се чудя... има ли някаква полза от тази клиентски карти? реално получаваш ли съществена отстъпка? мъжът ми им е голям фен и почти всички си купува от тях..
Мъжът ми си получи картата след половин година чакане ooooh! Има полза, доста минимална обаче.

# 409
Кога е между другото намалението там? В P&C ? Мъжът ми е голям фен на Napapijri, само там продават техни неща, но колкото пъти и да проверявам цените никога не са намалени с повече от 20% Sad

# 410
А, 12 януари, сега видях. А каква е далверата от клиентските карти? Колкото повече пазаруваш, получаваш някакъв процент ли?

# 411
За тези, които питаха за Карфур: сега им разглеждах новата брошура и пише, че разпродажбата на дрехи е все още -50%

# 412
  • София
Малко тъп въпрос - ама моля ви да кажете, работят ли магазините в МОЛа на Стамболийски, след инцидента?

И друго въпросче - колко е намалението в магазин Саламандър?

# 413
Малко тъп въпрос - ама моля ви да кажете, работят ли магазините в МОЛа на Стамболийски, след инцидента?

Работят  Peace
Вчера бях.

# 414
От кога и с колко в benetton?

# 415
От кога и с колко в benetton?

В момента е -30%

# 416
От днес намаление 30 и 50% в Сваровски

# 417
ОТСТЪПКА -40% ОТ ЦЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНИТЕ НА КОМСЕД АД В СОФИЯ ЗА ПЕРИОДА ОТ 05.01.2012 ДО 10.01.2012год.

# 418
  • София
А, 12 януари, сега видях. А каква е далверата от клиентските карти? Колкото повече пазаруваш, получаваш някакъв процент ли?
Не е много голяма далаверата - с картата получаваш още някакъв минимален процент отстъпка от дрехите, които са в акция. А и получаваш на мейла информация кога ще им започне намалението.

# 419
  • София
Не е много голяма далаверата - с картата получаваш още някакъв минимален процент отстъпка от дрехите, които са в акция. А и получаваш на мейла информация кога ще им започне намалението.

На мен ми харесаха цените когато стъпиха в България.След това на намаление нищо не ми харесва,защото това което ми е харесало твърде вероятно съм си го купила на редовна цена. Колкото до клиентската карта при намаление получаваш по пощата плик с ваучери, чиито отстъпки за мен са никакви - примерно на летните бяха нещо от сорта, ако стойността на покупките ти е 50 лв получаваш отстъпка 5 лв.Изчислявах,че на най-високата сума намалението беше преко сили 25%.Е това, ако е намаление здраве му кажи! 

Общи условия

Активация на акаунт