Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 006
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ако някой си спомня миналата година кога почна намалението във Фурла да свирка  Whistling

И аз го чакам това намаление, дано ми останат парички дотогава. А миналата година някой възползвал ли се е - имат ли спомен какви бяха цените? трябва ми чанта за работа- т.е. голяма, тип А4?

Те преди НГ стартираха с 30%  Peace

А иначе, сигурно в началото имат горе-долу хубави неща, но после остават само разни модели със странни цветове.
Аз 2 сезона дебна една чанта, но на намаление я заварвам или сива или розова, в зависимост от сезона, което крайно не ме устройва.

# 481
  • София
Моля,ако някой знае до кога е 30% намаление на Бенетон да сподели.По-конкретно ме интересува от кога започват 50%?Понякога на витрините пишат и дати.
Пише, че е до 15.01 2012. Peace

Благодаря!  bouquet

А какъв в порядъка на цените във Фурла при намаление? Rolling Eyes

# 482
Хиполенд с онлайн магазин:
http://eshop.hippoland.net/

# 483
Моля,ако някой знае до кога е 30% намаление на Бенетон да сподели.По-конкретно ме интересува от кога започват 50%?Понякога на витрините пишат и дати.
Пише, че е до 15.01 2012. Peace

Благодаря!  bouquet

А какъв в порядъка на цените във Фурла при намаление? Rolling Eyes

Ми зависи от първоначалната цена  Wink
Има чанти между 300 и 800  Money Може и по-скъпи да има, но отказвам да помня такива суми.
Портфейлите между 150-300.
От тези цени вадиш 30%
Не мога да си спомня пускаха ли -50% по някое време  Thinking

# 484
Комсед в Скай сити изглежда почти празен. Дрехите с по две три бройки, колички, колела ит.н едри неща почти липсват.  Прибрани са  поне половината конструктори на Лего, трансформерите, по-големите и скъпи Бионикъл-и, Halo на Мегаблок - въобще най-популярните играчки, с които в момента си играят по-големите момчета. Аз водих с мен три деца и те заявиха, че няма аболютно нищо интересно и не си купиха нищо. Моят син си беше набелязал предварително три големи Лего конструктора, за които в 10.30 казаха, че се били свършили  Mr. Green Мъжът ми отскочи до големия Комсед до бул. България - там положението с Легото е същото - почти всичко е прибрано.

# 485
  • I want it all and I want it now.
От Комсед това им е второто намаление. Имаха и пред празниците. Вижте и в Карфура и в Младост, някой беше казал, че са отворили магазин. На предишното е имало доста от играчките.

# 486
Аз ще мина днес през карфур, но и аз също търся Лего- нещо за момче и по-големичко
Миналия път в Младост караха постоянно играчки с едно бусче, дано и сега изкарват периодично по нещо

# 487
  • София
Комсед в Скай сити изглежда почти празен. Дрехите с по две три бройки, колички, колела ит.н едри неща почти липсват.  Прибрани са  поне половината конструктори на Лего, трансформерите, по-големите и скъпи Бионикъл-и, Halo на Мегаблок - въобще най-популярните играчки, с които в момента си играят по-големите момчета. Аз водих с мен три деца и те заявиха, че няма аболютно нищо интересно и не си купиха нищо. Моят син си беше набелязал предварително три големи Лего конструктора, за които в 10.30 казаха, че се били свършили  Mr. Green Мъжът ми отскочи до големия Комсед до бул. България - там положението с Легото е същото - почти всичко е прибрано.
споделям същото. На Т. Каблешков от Lego, което ме интересуваше нямаше и помен, а и магазина беше препълнен. Нямаше място на паркинга

# 488
  • София
Фурла имат -50 Peace Към края на януари, началото на февруари. Аз така точих лиги на една чанта от щраусова кожа, ама останах без пари за нея Crossing Arms Цял сезон я гледам Sad
От друга страна, като ми го няма якето в Масимо, нямам нужда и от чантата Mr. Green

# 489
споделям същото. На Т. Каблешков от Lego, което ме интересуваше нямаше и помен, а и магазина беше препълнен. Нямаше място на паркинга
И аз дапотвърдя за магазина на Т.Каблешков Simple Smile Ходих с децата, но гледах основно за баткото..Ами почти нищо, взехме си Лего пожарна, книжки и едни формички за рисуване. Но за Легото - и на мен ми направи впечатлиене, че ги няма по-големите серии, които вървят към 100-на и повече лева. Wink Искахме по-голямо, но толкова, няма друго. Имаше доста хора, смятам, че след два дни съвсем няма да има избор.
Успех с покупките newsm53

# 490
  • Sofia
Fisher Price дали има в Комсед или е прибран?

# 491
Komsed- Люлин - има Лего обаче в двете крайности - или малките комплекти или най-големите и скъпи. Поне има много Hero Factory, комплектите Забавна наука и едни други дървени конструктори за сглобяване.

# 492
  • София
Само да вметна, че ми прави днес впечатление леко раздвижване в цените на сайта на Зара.
Аз ги следя там много изкъсо, както вече се разбра. Joy
Примерно блузки, които бяха намалени на 29лв. и която аз си купих за толкова на 30.12.. днес е "намалена" на 25лв.
Просто отбелязвам. Mr. Green
Иначе ботите, които бяха намалени на 69лв, още са си толкова, но на живо ме разочароваха леко, защото имаха като одраскано по кожата.

# 493
  • в ябълковата градина
Аз да споделя също, че Комсед в Мола на Цариградско е пообран откъм играчки.
Влязох в Плейлайф. Следя си няколко неща. На витрината табела -50%.
Няма такова нещо. Цените не са пипнати от преди, когато беше -20%.

Ми не бързам. Всъщност, нека почакат още малко и няма да ми останат пари  Mr. Green
Защото влязах в Капаска и си взех две нещица от там.  Grinning

# 494
  • sofia
Зара от днес -до -50%, същото е и в Celio...При другите не забелязах раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт