ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 32 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, присъединявам се към не ваксиниращите майки. Доста време ми отне да взема решение, но знам, че това е правилният избор. Дано все повече родители да имат възможност да вземат наистина информирано решение.Защото истината е че повечето хора дори не знаят, с какво бодат децета им, камо ли пък за страничните ефекти. Някои умишлено не търсят информация, за да не се плашат и чинно изпълняват лекарските препоръки. Жал ми е за дечицата от детската консултация, всеки път се моля да не им се отразят сложените ваксини.

n_alex76  кураж и търпение Hug

# 436
Да споделя, че детенцето мои познати е с  ревматоиден артрит след поставянето на Пентаксим Twisted Evil.

# 437
А според вас има ли някаква връзка между ваксините и хемоглобина?  Thinking

# 438
А според вас има ли някаква връзка между ваксините и хемоглобина?  Thinking
Хванах нещо...

http://holisticabg.com/pages.php?page_id=123&lang_id=1&curr_node=5

Чуждият белтък провокира остро имунната система. Той може да е белтъчна отрова от насекомо или влечуго, гама-глобулин при лечение на различни заболявания, обменно кръвопреливане на чужда кръв или биомаса, ваксинации (съдържат тежки метали, които трайно нарушават функциите на белтъчните молекули в организма).

http://www.podkrepazakarmene.com/%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BC%D0%B5% … 80%D0%B8-125.html

Хемоглобинът е белтъчна молекула, свързана с железен йон.

# 439
Да споделя и за нашите приключения. Както знаете, Точица до момента не беше боледувала хич. Изведнъж ми вдигна 40 градуса и не я свали три дни. Взех да и давам температуропонижаващи, които имаха ефект за час - два и пак същото. Отиваме на лекар. Приемат ни в болница. Правят снимки и ни казват .. тумор ... Полудях. Искаха да я слагат под пълна упойка, за да и правят допълнителни изследвания, отказахме. Започнаха да говорят и за паразит в белите дробове ..  Shocked . Накрая и направиха още една ренгенова снимка и казаха .. няма нищо ...
Казвам ви, досега съм имала кошмарни Коледи, но тази бие всички. Радвам се, че запазихме самообладание да не позволим да я упояват в това състояние, че там вече изходът можеше наистина да е плачевен.
Резултатът е, че девойката получи за Коледа всичко, което поиска, а на мен ми е време да се започна да се боядисвам, но пък си влизам в дрехи, които смятах, че никога няма повече да облека Simple Smile.
БТВ, температурата я свали самостоятелно преди още да и сложат първия антибиотик.
Мислех да не го пиша това, защото още не мога да преценя мотивите зад тези диагнози, надявам се, че всичко е било с най-добри намерения, затова не смятам да споменавам имена.

# 440
  • Къде ли не
Berend Botje, това което разказваш е ужасяващо! Чудесно е , че всичко е минало! А за докторите, мисля, че по - скоро е от невежество, от колкото от добри намерения!

# 441
Berend Botje, знаеш ли какво става? Хората се освобождават малко по малко от илюзията наречена здравеопазване. Далеч не са всички, но все повече хора отхвърлят скъпоценното лечение на лекарите, в резултат на което се чувстват по-добре и някак си магически оздравяват Wink

Направила си една голяма грешка... всъщност две.
1. Завела си я на доктор. Аз бих завел дъщеря си в изключително редки случаи! Дори бих викнал някой у нас, а не да я водя насам-натам.

2. Направила си рентгенова снимка! Рентгеновите лъчи са причина за появяване на рак малко по-късно през живота Sad

Няма да се оправим, докато имаме и 1% вяра на лекари за  каквото и да е!
Колко статистики още са нужни - когато лекарите стачкуват смъртността пада!!!
#2gunfire

# 442
Berend Botje, направо ще ни побъркат тези доктори! #Cussing out
Добре, че няма нищо. Hug
Аз съм в период на изчакване 1 година/до м.май 2012г./, за да си кажат твърдата дума за детенцето ми.Това е най-дългата година за мен. Sad

# 443
Berend Botje, дъщеря ми беше на 3год и 8 месеца, когато вдигна 40 градуса и не я смъкна 3 дена... даже по едно време беше над 40. Мисля, че тогава и кашляше. И понеже ние пък бяхме пред Великден, тук всичко беше затворено (трябваше да поръчам едно Хо л-во), лекарят хомеопат, с когото поддържаме връзка не искаше да рискуваме без да я вижда наживо (тя е в БГ, аз не) и без да я подпомогна със съответното определено хом. лекарство, се стигна до АБ. Който аз вътрешно бях убедена, че не и трябва, пи го само 3 дена, а беше предписано 10. Пълно подобрение настъпи още на 2-я ден. Преди това я мъкнах до 2 болници, имаше 2 рентгена съответно. Естествено казаха пневмония. В едната казаха, че има конюктивит и трябваше и за това да давам АБ (изобщо не съм третирала с нищо). В другата казаха, че има вече и отит като ни смениха АБ с друг по-добър (дадох вече този втория).  Joy между другото там тя вече се хилеше и закачаше, видимо нищо и нямаше.
Това и беше първият и засега последен АБ в живота и. И по-сериозно неразположение.
Но какво да се прави..аз тогава бях бременна и нещо ме накара да се притесня. Сега, когато се връщам назад, е нямало за какво.
След приетия АБ зъбите и пожълтяха. Сигурна съм, че беше от него. А също така пи и хо л-во.

Когато се обърнах за пръв път към Х-ята, дъщеря ми кашляше безспирно 3 месеца, ден и нощ, изпи всичко що имаше в аптеката. С определеното хо л-во и мина точно за една нощ.
Така че, за да съм по-точна, 2 пъти ме е притеснявала по-така.

За изминалите години имала е и други леки кашлици, хреми, Т-и. Но от 3 години насам смея да твърдя, че много по-рядко и се случва и ако и се случи, кара по-леко и кратко.

Онази 3 месечна кашлица се появи 4 месеца след последната ваксина, която я биха на 1год и 10 мес.

# 444
Моите и двете са с бронхит. Никога досега не са имали заболяване, слязло по-надолу от сливиците. ooooh! Не успях да се справя този път с хомеопатията - на антибиотик са.

# 445
Мече, скорошно оздравяване! Praynig
И ние с Хриси кашлицата я излекувахме само с АБ. Confused

# 446
Бързо да оздравяват малките мечетаPeace
n_alex76, прекрасно е момиченцето ти!  Hug
Комисиите по ваксините могат ли да освобождават или само отлагат /с колко време?/ и трудна ли е цялата процедура, гадняри ли са? Сигурно сте писали в предишните теми, но моля пишете пак.  Praynig  bouquet

# 447
...Комисиите по ваксините могат ли да освобождават или само отлагат /с колко време?/ и трудна ли е цялата процедура, гадняри ли са? Сигурно сте писали в предишните теми, но моля пишете пак.  Praynig  bouquet

Наскоро звънях в РЗИ (бившето ХЕИ) по въпроса с освобождаването от ваксини. Казаха ми, че лекарят на детето има право да отлага поставянето на ваксини максимум 6 месеца; при по-упорити здравословни проблеми комисията може да го отложи за 1 г. или максимум за 2 г.; и само в изключителни слuчаи, при много тежки здравословни проблеми, свързани с ваксините, може да бъде освободено от ваксинации.
Моето тълкуване на това изказване на доктора, с който говорих е, че на едно дете може да му бъде спестен риска от увреждане от ваксина, само след като е вече увредено от ваксина...
Можеш да им се обадиш по тел. да ги питаш точно каквото те интересува. Имай предвид, че са много любопитни, ще те нападнат с въпроси кой, как, защо..., подготви се да не даваш лична информация ако не желаеш.

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 09:53 от magi1111

# 448
Бързо да оздравяват малките мечетаPeace
n_alex76, прекрасно е момиченцето ти!  Hug
Комисиите по ваксините могат ли да освобождават или само отлагат /с колко време?/ и трудна ли е цялата процедура, гадняри ли са? Сигурно сте писали в предишните теми, но моля пишете пак.  Praynig  bouquet
Гадняри са. Мои познати ходиха с дете увредено от ваксина и освен, че ги обиждали и им прибрали документите, друг ефект нямало. Разбира се, това не значи, че вие няма да попаднете на по-културни хора, но се подгответе с копия на всички документи, с които разполагате, по възможност заверени с вярно с оригинала.

# 449
Не знам за вас, но аз не бих отишъл никога да чуя мнението на псевдо специалист. Казвам псевдо, защото си гледа жълтиците, които получава след сложена ваксина. Които като се умножат по х хиляди и стават основна част от заплатата им.

Разбирам, че пари са нужни на всички, но защитавайки нещо супер вредно, като ваксините и настоявайки всички да се ваксинират ги поставя в една доста гнусна категория в обществото ни!

Жалко, че UPS и DHL почиват покрай коледа и нг иначе щях да ви зарадвам с филми и книжки Wink

Общи условия

Активация на акаунт