За спането да добавя, че ако Владко си спеше в неговото легло сам, нямаше да спи с нас. Не съм искала да обидя никого. Както и бях написала, когато си спи в неговото легло, винаги се буди през ноща и докато не го вземем не спира да реве, първо започва да мрънка и ако не го вземем мрънкането прераства в реване.
С игрите ни е много трудно, всичко бързо му омръзва. Сега най-много обича, песнички - пеем и танцуваме. Обича постоянно само нови неща да му се показват, като се повтори нещо повече от 2 или 3 пъти вече не го отразява. Харесва Буба лази и го изморявам като се прибираме от разходка, да качваме пеша стълбите. Качва се до 6-тия етаж сам, естествено като го придържам под ръцете. Вече иска да качва през две стъпала
От началото на януари, не мога да изкарам количка от пред входа от сняг, и заради това излизаме пеша. Нося го малко повече навън, че не се чувства много стабилен на снега и го е страх. Но започва да дава ръка като ходи и се чувства по-стабилен.Заради снега и трудното излизане, започнах да му готвя и до кухня вече не ходим. Пък и беше престанал и да я ядем, та вече му готвя.
Лека и спокойна нощ, на всички.
!Много ми е полезно ,че някой от игрите ги бях забравила .Аааа Бебчо ,я разкажи по-подробно и за вашите и те не са ми познати.
.Добре че отвреме ,на време ходим по съседски на гости ,че така се разнообразяваме и двете.
).
(освен ако не измайсторим някоя цица, както дядото-Робърт Де Ниро в "Запознай се с нашите 2"
! Аз все още не знам дали ще й прилагам т.нар. тайм-аути (мисля, че се знае този термин в Б-я), но ако го правя, ще е на място, където мога да я виждам, както и тя мен. Не знам, може да е прекалено меко от моя страна, но затварянето изолирана в стая не ми харесва никак.
.