Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
И понеже и Шалимар инисиал ми е в главата...може ли да помоля за отзиви -как е,трае ли ,колко трае. Thinking

При мен трае, но прави шлейф за много кратко. Лично на мен много ми харесва, нося го с голям кеф, много е лесен за носене. Сладичък малко като гурме с пудреност като от гримове, червила. Определено си има и от първообраза доста. Пачулито много ми харесва колко е мекичко и приятно в парфюма. Абе много си струва да се пробва, аз вече казах, че е невероятен и Герлен са си свършили работата чудесно с парфюма. Бутилката е мега красива също, и е розова течността със синя капачка-много му отива. Разкошотия!

# 346
  • Варна
Ковачева, поносих Sensuous noir, харесах го. Има обаче нещо в него, което ми го прави леко отегчителен. Една спокойна сладост от средата към края, която ми стои толкова монотонно и плоско, че чак започва да ме дразни със спокойствието си. Бе не го усетих на място, от тестовете на ръка беше съвсем друго, почти се бях изсилила да го купувам.
Определено Ню едп ми харесва в пъти повече (понеже, нали, намирам прилика). Много по-елегантен, претенциозен и подчертано изразителен.

Елфчка, далеч не всички ниш имат ретро звучене  Peace

Зимна, при мен Шалимар инисиал трае много часове, и шлейфче си има. Радвам се, че ме обича този парфюм.
Успех в начинанието!

# 347
Ковачева, поносих Sensuous noir, харесах го.
 ..................
Определено Ню едп ми харесва в пъти повече (понеже, нали, намирам прилика). Много по-елегантен, претенциозен и подчертано изразителен.
Мимси, аз не съм тествала особено обстойно Sensuous noir, но ми се стори значително по-ефирен и сладък от едп-то на NU, към което се завърнах с огромно удоволствие. Heart Eyes Като имам него си мисля, че Sensuous noir не ми е нужен, защото ще е NU след няколко часа носене или...?

# 348

Елфчка, далеч не всички ниш имат ретро звучене  Peace

Аз казвам какво е моето усещане...не твърдя,че са лоши  Wink .Просто на мен никак не ми допаднаха.Стоят ми "прикачено",не могат да се впият в кожата ми и да затанцуват заедно,а стоят отгоре и "наблюдават".Много са ми сходни КМ и Шанса...незнам...не ми харесват  Rolling Eyes Пробвам ги и от ръка и от тампонче...тцъ.От пуловера е маалко по-добре  Rolling Eyes
Напръскала съм се достойно с КМ,ще видим на сутринта....може пък да го усетя различно  Thinking

Но определено към Армани Коуда отношението ми е съвършено различно,веднага ме грабна и си душкам ръката постоянно и влюбено Heart Eyes

P.P. Стигам до извода,че харесвам парфюми с мед и ванилия в основата,в никакъв случай роза...та в този ред на мисли,може би и Клое няма да ми допадне   newsm78

# 349
P.P. Стигам до извода,че харесвам парфюми с мед и ванилия в основата,в никакъв случай роза...та в този ред на мисли,може би и Клое няма да ми допадне   newsm78
Ми той Клое е само и единствено роза... Laughing

# 350
Официално първо закупен от мен за мен парфюм след началото на парфюмните ми страсти-    Heart Eyes

Сега ако може Дядо Коледа да пусне едно Торенте на летището...или Черен Кашмир...или една Среднощна отрова под елхата и ще съм послушно и разумно момиче до края на зимата. А! Изключая Червената перла Grinning

# 351
  • гр.Добрич
Aз също си поръчах Sensuous noir и цял ден го чаках да си вдигна настроението. От Спиди такава тенекия ми вързаха, че съм бясна. Никой не се появи. Най-тъпите куриери са. Дано поне парфюмада ми хареса, че го поръчах по спомени.

# 352
  • Варна
Ковачева, поносих Sensuous noir, харесах го.
 ..................
Мимси, аз не съм тествала особено обстойно Sensuous noir, но ми се стори значително по-ефирен и сладък от едп-то на NU, към което се завърнах с огромно удоволствие. Heart Eyes Като имам него си мисля, че Sensuous noir не ми е нужен, защото ще е NU след няколко часа носене или...?

Бижу, да, по-сладък е Sensuous. При мен не се превърна в Ню (а исках, защото е все по-трудно откриваем, пък и скъп). Ако трябва да направя някакъв паралел - Ню си остава пиперен до края, въпреки че на моята кожа се стопля много хубаво и стои меко и ласкаво, докато Сеншуъс отива по към нещо амброво и цветно и лично върху мен - малко задушливо. Липсва ми пипереца (само миниатюрна щипка им се е откъснало от сърцето на създателите), който за мен дава голяма част от очарованието на Ню едп, където е щедро вложен. Може би по-голямата прилика ще е с Ню едт, но пък него не съм носила много, а беше и отдавна и не мога точно да сравня.

Аз утре ще си взема от Спиди Булгари Блек. Чудя се ще изрева ли или ще подскокна, че и аз по бегли спомени  Simple Smile spinki, яла съм им и аз попарата, затова вече искам да доставят до офис, а аз отивам да си получа, когато ми е удобно.

Ох, водих болен, посран котарак на доктор сред нощите.  Tired

# 353
  • Козлодуй
Valandin,не знам дали сама си вярваш,но ние тук трудно се връзваме на подобни обещания Mr. Green Краят на зимата е твърде далече,за да минеш само с един парфюм под елхата Whistling
Кое Торенте те плени?Някога L'or de Torrente го купувахме от fragrancex.com(но го няма в момента,и ЕДП е по-хубав от ЕДТ),не съм го виждала по бг онлайн магазини,не съм чула да се намира в реални такива.И по летищата май е съмнително да го намериш,както и Кашмира.
Ню ЕДП си го имам,но го нося само в лют студ,много ми идва пипера иначе.Сенс.Ноар го наподобява,но ми е по-мек,кадифен и женствен.Реших,че трябва да го имам Grinning
Мимси,бързо оздравяване на другото ми любимо момче Heart Eyes Дано не е нищо сериозно fingerscrossed

# 354
Емиа, на мене отливки много биха ми харесали за подарък, но на малкия процент като нас, които пишем тука, ни е интересно разнообразие, не количества или опаковки. Повечето хора не са така.

Миналата година подарих на много близка (на не-близки не бих се решила), допълнително към дизайнерска цяла бутилка, няколко екзлузиви в отливки. Обясних какви са, и че са сравнително редки. Имаше интерес към дизайнерската бутилка. След няколко месеца разбрах, че моите екслузиви дори не са пробвани както трябва  Sad.

Мимс, надявам се оправя бързо котаракът!! Лунен сън, много хубав тигров котарак виждам.

# 355
Валандин, честит Опиум -   bouquet!

Сега ако може Дядо Коледа да пусне едно Торенте на летището...

Предполагам търсиш L'Or de Torrente. Прекрасен аромат, но вече все по-трудно откриваем. По летища и магазини (дори и чуждестранни), никога не съм го виждала.
Имаше го по едно време във fragrancedirect - ЕДТ версия, но това беше поне преди година. Сега го няма. Подочух ужасяващия слух, че ще го спират от производство, но засега се въздържам от запасяване. Освен и-бей или помощ на приятел от чужбина, друг начин на закупуване не се сещам.

# 356
Главата си залагам че парфюмна отливка би се оценила само от парфюман от никой друг PartyУбедена съм на 98% че ако беше така обикновените рефански и други шишета да се харесват повече от дизайнерските производителите нямаше да се бъхтят толкова hahahaНа една единствена мацка бих подарила отливки и то не за празник а просто да ги пробва и сме го правили и двете обаче на незаинтересуван човек абсурд.Моето хоби може да не е нейно хоби па ако ще да е ексклузив.Но то това е така защото аз не обичам да разчиствам по този начин, тя приятелката няма да е виновна че аз имам много отливки  я  Grinning

# 357
Бижу, да, по-сладък е Sensuous. При мен не се превърна в Ню (а исках, защото е все по-трудно откриваем, пък и скъп). Ако трябва да направя някакъв паралел - Ню си остава пиперен до края, въпреки че на моята кожа се стопля много хубаво и стои меко и ласкаво, докато Сеншуъс отива по към нещо амброво и цветно и лично върху мен - малко задушливо. Липсва ми пипереца (само миниатюрна щипка им се е откъснало от сърцето на създателите), който за мен дава голяма част от очарованието на Ню едп, където е щедро вложен. Може би по-голямата прилика ще е с Ню едт, но пък него не съм носила много, а беше и отдавна и не мога точно да сравня.

Ох, водих болен, посран котарак на доктор сред нощите.  Tired
Да, носих едТ на NU известно време и нещо в него не ми достигна. Thinking Няма характера на едП. Сега се сещам че е и по-сладък някак от едП, което го оприличава наистина със Sensuous, който явно сега е новата мода.  Wink

Да оздравява котьо, поздрави от нашия кот и от мен! Hug             

# 358
  • на североизток от Рая
   Hug

Аз си ви чета и ви се радвам. Независимо,, че имам негласно изказан СТОП за поръчки на парфюми. ooooh!

Много ми се искаше и аз да си поръчам така коментирания тук Sensuous noir. Мислех си, че след Кристал ноар ще е той, но уви. Няма да е скоро.
 Не ми върви и това е. вчера и на шоф.изпит ме скъсаха. Cry
 Една буца ми е заседнала и се чудя къде да се навра да се нарева на воля. Май ще отида на гробищата, поне там плача без да се крия. Извинете за черните мисли . То и денят е един мрачен, чак ми призлява от това време.

Главата си залагам че парфюмна отливка би се оценила само от парфюман от никой друг Party

Аз значи да се смятам за парфюман.  Blush Много, много обичам отливки. И ги ценя. А пък не се смятам за парфюманка. Лаик съм по-скоро.

Желая ви хубав и ароматен ден!  Hug Hug Hug

# 359
  • София
аз бих се зарадвала повече на няколко малки отливки отколкото на голямо шише  Flutter
разнообразието преди всичко  Blush

Шалимар Инисиал и при мен е безкрайно траен и прави шлейф  Heart Eyes

пък днес напук на хубавото време и на мен ми е като на Нелката  Cry даже парфюм не ми се носи  Crossing Arms
"бързо оздравяване" на болния котьо, изпращаме му двойна доза МЪР от нашата хасиенда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт