My Toys - В света на играчките - 44!

• 45 194
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Ау, зебрата е на супер цена...който я е пропуснал, сега е момента да закупи!
 bouquet Благодаря за темата, за разясненията относно робота , а на Дени за разхода, в който ме вкара   Heart Eyes
Хаха, ти се реваншира подобаващо с този Мечо пух. Той като Мики Маус ли е/онзи, който Диди Heart Eyes така любезно препоръча и аз едва се стърпях/, май е същия,но в друга "опаковка". Мислех, че няма да е интересен за по-големи деца. Всъщност, ако ще ми осигури мир за 45 мин. бих се жертвала....
Като стана въпрос за разказване на приказки, кога ли ще пуснат на български език от онези книжки, дето се четат сами. Имат по един химикал към тях и когато детето мине с него върху реда от книжката, той сам им го чете. Виждала съм ги в Щатите, предполагам и по другите държави ги има.
Лъки , защо ти трябваше да го даваш този линк с парочистачката. Все лабилни сме в темата! Започвам да пестя за робот! Като няма кой да чете приказки вместо мен, да има поне кой да изчисти. hahaha

# 16
Хей, момичета, спрете се. И мен ме зарибихте по тази прасохмокачка  hahaha. Усещам, че мъжът ми скоро ще ми спре достъпът до бг-мамма Joy.
Ето тук се коментират тези прахосмокачки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268282.0. Ако решите да правите поръчка - бройте и мен  Joy. Само трябва да си избера Simple Smile.

# 17
За прахосмукачката бройте и мен. Отдавна искам такава Grinning

# 18
И от мен един глас За зебрата..

# 19
  • София
Здравейте дами,
Изгубих Ви две теми. А, сега още с влизането съм изкушена. Сега се чудя Мики Маус ли да купя да ни разказва приказки или Мечо Пух.  Hug
Моля за съвет за подарък на почти 5  годишно момченце - блокирах. Praynig

# 20
ето ме и мен Hug  bouquet

# 21
  • Велико Търново
Аз взех календара на Барби, не знам дали сте го обсъждали миналата година, но сега като преглеждам коментарите в сайта, се оказват доста достоверни - от отворените досега имаме 2 чифта обувки, очила, две чантички, герданчета - всичко аксесоари за куклата и съвкупно едва ли се равняват на цената на календара, но пък ежедневната тръпка от отварянето на нова вратичка е гарантирана  Peace

# 22
  • Димитровград
Аз чакам един календар с понита и един на плеймобил,също искам да купя за догодина като ги намалят.Ще отваряме другата седмица като дойдат.

# 23
  • Някъде там...
Аз само да добавя, че игрите на Елк с пчеличките и маймунките са на същата прекрасна цена в Амазон и в самия сайт на Елк.  Wink

# 24
Тази година купих тези календари:

Четиригодишната ми госпожица изобщо не е от търпеливите, изтрая само първите пет дни и после ми се молеше да и дам шаферчето, пък тортата, пък нещо друго и накрая го отворихме целия, за да играе. Тя си подрежда цели сцени с всевъзможни играчки и си разиграва ситуации. И тези ги е наредила сега и много се сърди, ако случайно и бутна нещо.
На мен ми харесват и двата. От миналата година имаме с динозаврите и с пощенската станция, а от по-миналата - онзи с животните. Тази година купих от новия с животните, но е подарен вече. Със сигурност е много хубав и той - има повече животни от предишния.
Който и да изберете, няма да сбъркате.

# 25
Във вторник ще пускам поръчка  Peace Искам да питам ако на единия ми акаунт е пратен код за -10% отстъпка мога ли да го използвам на другия и ще има ли усложнения?Да споделя че след като 2 пъти им писах за липсващия в поръчката ми артикул са ми писали,че ще ми го изпратят с ДХЛ  Hug Това да си контактуваш с немци е направо фантазия в сравнение с франсетата   Rolling Eyes

# 26
  • София
 Cesari/ Olia Сина ми е на 5г и му поръчах играта със задръстването. Взела съм и пластелин плей до, който ощее на мода у нас  Mr. Green

# 27
Ох, кой пак ще ми пусне един артикул? Сестра ми сега реши какво да поръчва за племеницата  Rolling Eyes.

# 28
  • Варна
Моля препоръчайте адаптер от тези http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Toilet++Trainer&productsPerPage=40 , като основно вниманието ми е насочено към този http://www.mytoys.de/KidsKit-Toilettentrainer-3-in-1-bunt/T%C3%B … .11.04.03/2262578
И още нещо - видимо това не е коледен подарък, дали е по-добре да го поръчам през януари (намаленията) или е достатъчно намален и сега.

Може ли да ми кажеш, каква беше цената на KidsKit-а, че вече е изчерпан като артикул. Благодаря!

# 29
Здравейте и от мен в новата тема Simple Smile
Продавам това влакче 40 лв. http://www.mytoys.de/MEGA-BLOKS-MAXI-Gro%C3%9Fe-Musikeisenbahn/M … r01.24.04/2054471  Hug

Общи условия

Активация на акаунт