My Toys - В света на играчките - 44!

• 45 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Кой дявол ме доведе в тази тема  ooooh! Да не си легна като хората, ами цяла нощ да чета 30-ина стр. в темата за роботи ...
вместо само запис

# 31
  • Варна
Изпуснала съм, че има нова тема. Blush  bouquet

# 32
И от мен един глас За зебрата..
Ето я зебрата пак на 28 паунда.
Искам да питам ако на единия ми акаунт е пратен код за -10% отстъпка мога ли да го използвам на другия и ще има ли усложнения?
jerry, не е проблем. Много често момичетата преотстъпват кодче, за да се пусне обща поръчка от някой друг, за да го ползват повече хора.

# 33
  • София

Out of Stock е обаче тук...

# 34
  • Sofia
Кой дявол ме доведе в тази тема  ooooh! Да не си легна като хората, ами цяла нощ да чета 30-ина стр. в темата за роботи ...
вместо само запис

Като прочете 30 стр., би ли споделила някой предпочитан модел , да помогнеш на тези , които са легнали преди 3,30 ч.  Wink
Аз се рових в българския сайт, но изобщо не мога да си избера конкретен модел .

# 35
  • велико търново
serenity,ИнаТ,iva 52,shantal  благодаря ви за отговорите за Коледните Адвенчар Календари  bouquet  bouquet  bouquet
Shantal голям колекционер съм на Кондер играчките ,но за първи път виждам и календар.Моля те би ли споделила от къде го купи благодаря  bouquet .
Днес облякохме Булката с роклята и сложихме булото и много красива и реалистична изглежда.Ние не отваряме по написаният ред календара ,но въпреки това само по едно прозорче на ден и без сърдити после го прибираме до другата сутрин ./Календара с булката на Плеймобил/
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 36
  • Sofia
Shantal голям колекционер съм на Кондер играчките ,но за първи път виждам и календар.Моля те би ли споделила от къде го купи благодаря  bouquet .

От Хит, имаше няколко модела.

# 37
  • велико търново
Какво е Хит ?Предполагам магазини в София,но не съм ги чувала.благодаря  bouquet
Забравих да питам момичета може ли да ми кажете правилата на играта с пантофката на Пепеляшка .http://www.mytoys.de/Jumbo-Disney-Princess-Das-magische-Schuhspi … t.sl.sl04/1462945     bouquet

# 38
  • Sofia
Да Simple Smile Хранителни магазини са ... А правилата на Пепеляшка в миналата тема, мисля Дени ги беше постнала някъде.

Редактирам тук,  зебрата е до 19 кг. , т.е. до към 5 - 6 г. , ако съдя по теглото на дъщеря ми .

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 22:27 от Shantal

# 39
вместо само запис

Като прочете 30 стр., би ли споделила някой предпочитан модел , да помогнеш на тези , които са легнали преди 3,30 ч.  Wink
Аз се рових в българския сайт, но изобщо не мога да си избера конкретен модел .
А, вие спете, пък койт няма акъл в главата ...  Wink
За 30 страници разбрах, че предпочитани са моделите, посочени от Лъки 581 и 555, като 555 сякаш върши същата работа като 581 или поне няма кой знае каква разлика, но пък е по - евтин. Най - важното което ми се стори е, че момичетата препоръчват да са roomba роботчетата, по - качествени били от другите марки на БГ пазара. Другият който се поръчвал в последно време е roomba 770 - по - висок клас, по - нов модел, но пък още нямало консумативи за него на пазара (бг и не само) и освен, че първоначално даваш повече пари  (с roomba 555 разликата си е съществена), ами и в последствие може да се окаже, че са доста по - скъпи частите за него - батерия и т.н. Най - изгодни били в някакъв понеделник в немския амазон, когато пускали промоции. Сякаш roomba 555  е най - приемлив вариант, а като глезотийка, ако не ви бърка разликата в цената, може и 581 (има дистанционно Simple Smile Това аз отсях за себе си, това се и повтаря като инфо в последните 30 стр. от темата  Crazy
Нещо обаче ме притеснява - доста често говорят момичетата за проблеми с роботчетата ...  Confused

П.П. Аз да попитам - зебрата до каква възраст може да се ползва?

# 40
Рея, благодаря за смеленото инфо.....доста сме си мързеливи, но пък луд умора няма! До 3,30ч. направо заслужи медал!  hahaha За зебрата-Ния е на 4,5г. /15кг./ и яко тормози зебрата на сестра си. Mr. Green

Правилата за Пепеляшка съм си ги копирала от Марианик, още по времето, когато за първи път ни зариби с тази игра и през няколко теми ги препубликувам  typeuu:"Има зарче, 5 купчинки по 4 бр.карти , четири пепеляшки и възглавничката със стъклената обувка(много красива,издава звуци и свети).И така почва най- малкия  играч,хвърля зарчето ,предвижва пепеляшката си,на която картинка стъпи,такава карта тегли. Ако стъпи на добрата фея,натиска обувката,ако последва мелодия-обръща картата(напр.тиквата на гърба е каляска-т.е. става магия) Ако се падне обаче часовник- не обръща. И така докато събере всички 5 възможни карти,нееобходими на Пепеляшка, за да отиде на бал."   Ех, тя също изчезна от темата!  

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 23:07 от Dennia

# 41
Out of Stock е обаче тук...
Оф, толкова бързах да го постна, ако някой иска да може да я поръча, че не съм видяла  ooooh!
Сякаш roomba 555  е най - приемлив вариант, а като глезотийка, ако не ви бърка разликата в цената, може и 581 (има дистанционно Simple Smile
Рея, по-съществената според мен разлика е във виртуалните стени. Модел 555 има само една стена. Модел 581 има 3 и те освен стени, може да бъдат и "пропусквателни пунктове" както ги бях нарекла - чрез тях румбата чисти стаите една по една, а не хаотично целия апартамент. Другото основно е, че 555 го дават за по-малка квадратура, не знам батерията колко време издържа. Иначе и аз хвърлих едно око на темата, но последните 3-4 страници ми бяха достатъчни, за да ме откажат. Много писано, малко казано. Някой, ако има въпроси да не се притеснява да ми пише на ЛС. Аз се чудих повече от година коя да взема, накрая говорих с 2 момичета, които имат такива и взех решение за 2 дни коя да бъде и откъде да я купя, за да не е "фалшива" или дефектна Peace

# 42
Еййй, какъв съм заплес с тази зебра, значи  ooooh! 5-6 години, 4,5 години ... ццц ... Още като бяхме на година и половина реших, че сме големи вече за нея и не взех, сега май след дъжд - качулка ... ако попадна на добра оферта, ще се поправя  Mr. Green че какъвто е бяс моето момиче ...  Crazy

Лъки, не споменах за стените, понеже бях останала с впечатлението, че ти си споменала ... ама то от толкова четене, може да съм се заблудила къде какво чета  Crazy
А и повечето уж казват, че нямало такова значение една ли, две ли ... не се ползвали всичките. Може би преценяваш - екстри - цена - възможности и като сложиш на кантара ... ние сме в къща на етажи и така или иначе не мога да си позволя да я оставя да шета навсякъде (ако можеше и стъпала да чисти, хич нямаше и да му мисля  Tired) и за това една стеничка (пункт) ще ми е ОК - да не пада по стълбите, на етаж имам по едно цяло помещение или две помещения - стая с баня и си мисля, че няма много да се пошматква а и цената бързо ме убеди, че мога на части да я пускам - днес едно помещение, утре друго  Mr. Green
Хубаво е да чуваме мнения от личен опит, то моето са само догадки и инфо от тук и там ...  Hug

# 43
Момичета, в 18 часа в немския амазон ще има оферта за румба 770, а в 19:00 Uhr за румба 780. Офертите за деня можете да видите тук. За тези, които не са наясно да поясня - в 18/19 часа става активна обявята. Под нея се появява меню за записване в листата на чакащите. Показва ви кой сте по ред и има ли шанс да закупите от продукта. След известно време (ако ви дойде реда) ви се появява прозорец, от който можете да сложите продукта в кошницата в рамките на 2 мин. След това в рамките на 15 мин трябва да платите иначе продукта се актуализира на редовната му цена. Ако пропуснете някоя от тези стъпки можете да се запишете отново в листата на чакащите. Успех!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт