My Toys - В света на играчките - 44!

• 45 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Русе
Аз за цвета да кажа, има зелени и червени:
http://www.mytoys.de/Laufr%C3%A4der/Fahrr%C3%A4der-Co/KID/de-mt. … filter=brand.PUKY

А за опасното, не мисля, дори го препоръчват за по-добър баланс и по-бързо научаване да карат колело без педали.
Между другото да ви кажа тук в Русе хич не са популярни колелетата без педали, виждала съм само едно дете с едно дървено и го гледаха като извънземно едва ли не.

Love&Light, мерси много за това що годе положително мнение Simple Smile. Точно това ми е идеята, да видя дали ще искат да карат колело, после ролери (приятели имат на Худора, много са доволни, сега взеха и за малката, скутер също поръча Худора, каза, че й харесал, не можах да го видя, само в кашона). Мисля и се надявам, че като цяло марката не е толкова лоша.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 12:38 от Meggysan

# 736
Но аз все пак мисля да пробвам като за начало с по-евтини колелета, така или иначе ще са ни първите, да видим как ще подкарат, а после вече може да помисля за нещо по-сериозно.

Нали знаеш, че временните неща са най-постоянни? А и лично за себе си - не си представям да купя две 12-цолови колела и след няколко месеца още две 12-цолови колела, които са с по-добро качество. Моят син кара 12-цолово колело 1,5 година и го надрастна.

Не те разубеждавам да купите Худората - все пак 30 евро за колело е съвсем малка сума. Особено пък като задължително трябва да се купят 2 колела - изгодна сделка е, откъдето и да го погледнеш.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:30 от Анонимен

# 737
  • Русе
Охх, Жасмин, много си права именно за временните неща. Ясно е, че няма място за сравнение между двете марки, дори и по картинка си личи. Ще помисля още малко, довечера ще свикаме семейния съвет, пак да се чудим. Но имах предвид като първо колело евентуално да вземем по-евтино, а вече догодина може би да купим по-големи и по-хубави, които вероятно ще се карат две години. Аз затова питах именно този модел 12 " до каква възраст или височина по-скоро някъде може да се ползва, предвид това, че лятото ще сме на 2,5г.
А на теб трябва да ти плащат за страхотната реклама на Пуки, която правиш. Simple Smile

И още един глупав въпрос може би. Сега примерно караме 12 " после направо 16" ли ще можем да вземем с педали. Гледам, че на Пуки най-малкия модел е 16", а го дават от 3г. До колко обаче? Гледам това http://www.misto-bg.com/puky/z6.htm

# 738
Моят син мина точно от 12-цолово на 16-цолово, като стана на 4 години. Значи 12-цоловото го е карал от 2,5 до 4 години. После направо си подкара 16-цоловото без помощни, такава добра координация беше развил. Сега 16-цоловото ще го кара и това лято, като стане на 5 години (юни месец). Подкара го на точно 3г.10 м. Но догодина ще му е малко - значи сумарно, пак около 1,5-2 години може да се кара.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:32 от Анонимен

# 739
  • Русе
Дааа, точно това ме интересуваше, че каквото и да вземем ще може да го караме 2г. Точно като вас по възраст ни се пасва и на нас. Много много съм ти благодарна.

П.П. Писах ти на лични.

# 740
  • sofia
А ако за нещо пише, че е само за Германия, но ми дава да го поръчам и платя, ще ми го доставят ли? Става дума за едно столче за кола, което ми стои в кошницата от няколко дни, но от днес е с гадното Nur in Deutschland lieferbar Sad  Минавам през всички стъпки на плащането без проблем /остава само да си въведа данните от картата/, но не искам после да ми го откажат и да ми пратят само дреболиите, които пускам за пълнеж..  Praynig някой знае ли? 

# 741
... може и късмет да е било, но излезе много здраво и практично ...
... Въпреки, че моето дете е едно и откъм разхподи е по-лесно, все пак не мога да нацелвам интересите му на 100%, да взема нещо скъпо, което после я мога да продам, я не, ако не го хареса, просто не ми се рискува...
Меги  Heart Eyes  на добрите хора, добри колела се падат  Laughing  Винаги ще помня милото ти и коректно отношение при решаване казуса "2 колела в един кашон"  Crazy
А сега съм сериозна  Sunglasses   само сте ме чакали да си обърна гърба ... и веднага сте ми оплюли Худора-та  Joy  В предишния си пост, надълго и нашироко споделих лично критериите, които ме водят при избора на "нещата" и съответно "марките"  Wink От постовете ви след това, виждам, че съм на прав път  Grinning  от части или изцяло всички правите така  Laughing  
Така че, правилно Меги-сан, марката не само че не толкова лоша, ми си е много добра  Peace

Въпросът с интресите ... и при нас положението е абсолютно същото като при Жасмин  Grinning  Дъщерята имаше колело (10"), което караше, колкото да не ходи пеша до парка ... и при нас е на 2 крачки, там го паркираше и приключвахме с колоезденето. Радвах се, че не купих Пуки. И тя като Софи много обича ролери, отдава й се и би ги карала всяка свободна минута. Синът обаче нула интерес към неговите. За сметка на това, изтърка гумите на бебешкото колело от каране ... не слизаше ... в парка на него ядеше, на него пиеше  Laughing  И за 4 г РД получи Пуки 16" шарко Grinning  

Имаме си една Маги-шантал  Laughing и тя може да сподели "марков" опит  Mr. Green  Преди време беше складирала цялата гама марки за 1-4 г всички разновидности ... не зная до къде стигнаха разпродажбите, дано Моника расте по-благосклонна и сговорчива Crazy  
За мен Жасмин  Heart Eyes е ненадмината и феноменална, при това с фантастичен немски  Laughing влакове, раници, превозни средства, игри, лего, плеймо ... отваряме сайта и все едно сме й на гости  Laughing

Aila , ролери имаме Худора, моделът рядко се появява и размерите бързо свършват. Бяло с лилаво-розово са и мойте и на дъщеричката, беше на 4.5 г като ги подкара.  Много много много съм доволна и от моите и от нейните ... случили сме и ние на добри модели  Grinning  От личен опит съм на мнение, че се кара по-приятно и удобно на +1 размер.
Скутерите ... нямам много опит, търсехме си нещо за "от време на време" и при пътуване, бяхме свикнали да разнасяме бебешката тротинетка. Пробвахме скутери на приятели ... най-различни модели и размери на гумите ... децата си избраха Худора 144, сребърно с червено, сгъваема, с ремък за рамо. И от тази покупка съм доволна,  ползваме я от миналата пролет.

Доби  Heart Eyes  много се радвам и вашите буболечета да са наредени на опашката за колела  Grinning  Чети, инфо се, прекрасни мнения и много личен опит са споделили майките на дребосъчета  Hug  И гледай мин 12" ... за 100 см-рова принцеса даже сте и за по-голямо  Peace  но щом и братчето ще го кара ... може да се "жертваш" и с 12", бързо ще смените размера.
Цветовете за момчета, ако не са с "герои", са подходящи и за момичета. Виж обратното не бих казала, въпреки че децата са различни. Може да се консултираш с "каката", като направите предварително уговорката, че после ще го кара братчето и да лимитирате розово-лилавата гама, без принцеси и красавици.

Паста  Grinning  бързо попълай данните и пускай поръчката ... може и да "отшуми" проблема, но може и да не ... Преди време томно това си говорехме с Диди, имах 4-5 нещо в същото положения ... поръчах всички, всичко поучих. Някой "забрани" отпаднаха, някои, обаче не. Успех и да се похвалиш скоро  Hug

# 742
# 743
  • София
  Меги, за възрастта и размерите. На каките се наложи да си карат 12 инчовите с педали до петият си рожден ден. Малко преди това се научиха да карат без помощни и бяхме вдигнали и седалките и кормилото. Тъй като пробвахи  16-ките трябваше още при купуването да се повдиганта седалка и кормило, макар да бяха малко големи им взех направо 18-ки. Реално те ги караха само месец и сега напролет ще са им перфектни. Твърдо за каски съм и аз.
  Пукито 12 инчовото, макар и без вдигнато кормило и седалка, едната кака обожеваше лятото да го кара и тя, хем е била на пет годинки  Simple Smile
  Моето пуки няма да става според мен много за продажба след като го ползва малката, но със сигурност да го подаря на някои да го ползва ще стане.
  Мерси за линка на раничките. Само, че има огромен избор, за дете на 6 години в предучилищна, дребнички и слабички, към какво основно да се насоча да гледам. Ако може и нещо по-евтино защото ще трябва или по две или вече и по три да купувам....

# 744
Здравейте момичета Simple Smile Не съм пазарувала досега от сайта и понеже с малкия не мога да се съсредоточа да изчета всичко, може ли два кратки въпроса:
- Колко е доставката до БГ - сайтът ми показва 15 евро ... Има ли някаква отстъпка за първа покупка, имам смътни спомени от една съфорумка, която си купи количка от там и май й свалиха цената до 6 евро ?
- За колко време пристигат, т.е. има ли надежда ако поърчам днес да пристигне преди Коледа ?
Мерси!

# 745
Ето това е актуалната тема, така че там може да получиш отговор на въпросите си.
Аз мога да само да ти "кажа", че има код за намаление при първа регистрация, а иначе доставката е 16 евро. Като чета коментарите на момичетата, вече е късно за коледни поръчки! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт