My Toys - В света на играчките - 44!

• 45 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Те и моите обичат, но не оцеляват и докато разберат за какво служат реално, може и да не работят или да се се претъркулили няколко пъти Wink. За степенката ми е ясно, същото си помислих и аз. Доколкото разбирам сте на 2,5 г така ли, досега с кой модел сте били? За съжаление си ми маааааааааааааалко далеч, за да пробваме, иначе с удоволствие.

П.П. За банята не ми говори, оплаквала съм се и преди - нямам суха баня, даже и като не ги къпем във ваната, на нещото като душ кабина пак си правят локвички и мокрят навсякъде. С рев излизаме Simple Smile Simple Smile. Важното е да са щастливи децата.

# 706
  • София
Меги, и от мен един глас за вторите, точно заради степенката, много добре се развива координацията като си сложат краката на нея, дори не е нужно да има надолнище и на равно става като се засилят, събират погледите на всички, е на мен ми се изправя косата всеки път, особено като се засилят към една ограда тук отзад, че всеки път спират на сантиментри от нея Close А за спирачката си права, при нас не оцеля, спират с крака  Simple Smile

Иве, и аз търпеливо чакам  Heart Eyes Ама как толкова рано свършват намаленията, аз нищо не съм поръчала още Crossing Arms

# 707
  • София
Меги, колко му е да направим едно кръгче до Рс, пътищата са разчистени  Laughing

отговорих ти на ЛС

# 708
  • Русе
Меги, колко му е да направим едно кръгче до Рс, пътищата са разчистени  Laughing

отговорих ти на ЛС

Разчистени те, само главните, ела в Русе да видиш какво става Wink.
Чета на лични.

Ние май тук се събираме все едни маймуни Wink от близнашкия, ама то с две, няма как да е друго.  Laughing Laughing Laughing

# 709
 детското яке на Санета  е намалено на 23.99 евро ,,някой да не го получи вече да каже хубаво ли е Crazy

# 710
BIG-BOBBY-CAR виждали ли ли сте го по-намален? Нали колелата не са шумни? А има ли и други бутащи се колички в my toys, че нещо не намирам?

# 711
  • Русе
http://www.mytoys.de/Knaller-der-Woche/KID/de-mt.mk.knaller/

Какво означава това, че още 5 дни ще бъдат намалени ли? Ако е така, има ли желаещи от Русе да направим обща, че мисля да поръчам 2 колелета.

# 712
детското яке на Санета  е намалено на 23.99 евро ,,някой да не го получи вече да каже хубаво ли е Crazy
Ne znam za koe iake pitash, az poluchih edno i mi haresva kolkoto sie predstaviah, ne ni \u00E4htl erh\u00E4lt purvoto na sanetta. Moje bi edna malka ideia umaleno, no moje i da burkam, za sledvashtata zima go vzeh

# 713
  • София
  Чак ме е яд, че имам такова на Пуки, за доста повече пари при това, веднага бих купила показаното по-горе иначе. Много съм доволна от колелото без педали на малката, определено и е по-лесно и приятно да кара, отколкото каките с 12-ките с педали навремето.
   Меги на Елена взех 12-ка Пуки за вторият и рожден ден, беше и високо и не можеше да го кара, докато не порасна достатъчно за да стъпва стабилно широко разкрачена на земята. Есента вече обикаляше навсякъде с него, вдига крачета и пази равновеси е и изминава огромни разстояния. С две думи страшно доволна съм. Моето е вариант с една спирачка, дискова на задното колело, засега не може да я ползва, но страшно лесно се натиска, надявам се евентуално напролет да свикне. Не исках да купувам 10 инчово, именно защото бях сигурна че около две годинки и половина вече ще може да го кара, а и десетките на пукито бяха с плътни гуми, не надуваеми и без опция за спирачка.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 00:19 от Aila

# 714
 Чак ме е яд, че имам такова на Пуки, за доста повече пари при това, веднага бих купила показаното по-горе иначе. Много съм доволна от колелото без педали на малката, определено и е по-лесно и приятно да кара, отколкото каките с 12-ките с педали навремето.

Aila, не съжалявай! Не случайно Пуки е по-скъпо и си държи цената - досега не съм го видяла на 40% намаление. С тези пластмасови части (джантите най-вече) има защо да е толкова по-евтина Худората - евтини материали, ниско качество, ниска цена.
Отзивите с 3 и 2 звезди за Худора, никак не са ласкави: "твърда седалка, изглежда напълно износена след кратка употреба, спирачката също бързо се износват, лагерите блокират, трудно се регулира спирачката", "Ако искате да използвате тази колелото като ежедневен спътник, тогава по-добре стойте далеч. Но ако детето ви е само в началото и за къси разстояния, тогава човек все още може да го купи. Какво очаквате за тази цена, когато другите колела струват почти три пъти за едно и също оборудване? На спирачния барабан е трудно да се приспособят, материалите, които не са много надежден (пластмасова дръжка на седлото, джанти не е гума, но пластмаса ...), а също и на цялостното впечатление е евтино."

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:31 от Анонимен

# 715
  • Русе
Знам аз, че Пукитата са най-добрите, но ако имах 2 деца едно след друго определено бих взела от тях. Поне да могат да ги покарат. Но не ми се дават 350-400 лв наведнъж и след една година да трябва да купувам по-големи. Вярно, че се продават, но все пак. Иначе и мен ме притесняват пластмасовите капли, но ще видим. Така или иначе искам нещо разумно като цена - качество.

# 716
  • София
  Жасмин, благодаря за споделенето. На каките миналата година купих пуки с педели от 18-инчовите, но ги караха само месец. Имаш ли някакви впечатления и от тях. Незнаех че ги има в тойса, аз ги купувах от представител тук, добре че поне за колелетата на каките, ми направи сериозна отстъпка.
  Меги права си цената не е никак малка, и с повече деца си е сериозен разход, именно затова и аз обикновенно се оглеждам за по-изгодни неща. Като цяло аз не купувам обаче играчки и други дреболии и напоследък си позволявам да купувам ако трябва по-скъпи неща, ако си го навия на пръста. В интерес не истината за каките взех пукита, просто защото ми трябваше 18-ка като размер.

# 717
 Жасмин, благодаря за споделенето. На каките миналата година купих пуки с педели от 18-инчовите, но ги караха само месец. Имаш ли някакви впечатления и от тях.

Да не са им били големи и тежки? Ние имаме 16-цолово Пуки с педали, синът ми е на 4,5 г. и му е точно. Ето снимка на 4 г. със 16-цоловото колело: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/33808_18085 … 807_5438461_n.jpg
Това лято пак ще си го кара, а ще бъде на 5.

Но има и един момент при момичетата, че не си падат особено по велосипеди - моята щерка и тя с мъка се качва да кара, а живеем на 30 метра от Южния парк - алеи бол. Предпочита ролери, дори скейборд, но колело не пипва - купихме й тази пролет голямо - да го е карала макс.5 пъти. (на 10 г. е) Преди това изобщо отказваше - имаше едно колело, като беше на 4 г. и от 5 до 10 г. не е карала. Докато синът ми навън без колело не тръгва.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 00:33 от Анонимен

# 718
  • Русе
То и аз не купувам много много играчки, но все пак от време на време и то аз като реша, че са ни омръзнали нашите, а и на тази възраст бързо го израстват и трябва да има с какво да се занимаваме. А за колелетата какво да кажа, принципно имам възможност да купя скъпи, но ми се иска да им купим и други неща за градината (двора, че беше станало объркване преди Wink). Люлка имаме, пясъчник, катерушка някаква, басейн и т.н. Някои неща ние ще правим, но все пак са си разходи. Така де, отплеснах се Wink. Но коментарите са ми страшно много полезни, особено на Жасмин за превозните средства.
За русенки важи офертата все още.

П.П. Това е една от любимите ми снимки Wink.

# 719
  • На дивана, под юргана
Meggysan, каква им е височината на юнаците ти?

Общи условия

Активация на акаунт