ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ъъъъ, пак аз! Прочетох и някои друго работи.
Виза за Македония не трябва, тук може и само с лична карта да се дойде (ако идвате - свиркайте, ще ви покажа гостоприемството си). Но туристическият престой е 90 дни,  а аз живея тук все пак и ми трябва виза за временно пребиваване на чужденец. Така 3г и после ще се интервираме за гражданство...

# 106
Здравейте момичета!

Аз пак последна да се доредя да драсна 2 реда.

Честита месечинка на Аничка Баничка, да здрава, весела щастлива, да папка добре и да спинка добре също.
Благодарим за милите думи за нас. Почувствахме се много специални  Embarassed
Ние днес станахме на цели 7 месеца и черпим с любимата ни торта
mama na ani килимчето го взехме от тук, но искам да предупредя, че ако се пере без дунапрените вътре, те се набутват доста трудно след това, затова и постиламе нещо отгоре за да перем по рядко.

Pupitka, мушмулка има лек рефлукс, който на моменти се обостря и направо изпадам в ужас в такива дни.

Днес цял ден бяхме по лекари. Водихме я на контрола за кожния проблем, там всичко е ОК . Бяхме и при друга педиатърка, че нашия хич го няма. Тя каза, че е добре и да я захранвам по-усилено, заради рефлукса, но така се опули като и казах, че  на изследванията изкара хемоглобин 147.

Плодове давам от около месец, но приготвени на пара, пресни не смея за сега.
Мъглата, доколкото ми е известно никак не е "полезна" за бебетата, едно заради високата влажност на въздуха, друго заради насищането му с всякакви газове. Ние в мъгливо време предимно си стоим вкъщи.

magnet, понеже и ние сме с цедене от самото начало ми стана много мило, като прочетох за  цокането ви. Аз съм я пробвала няколко пъти, но не суче ефективно. Два три пъти се е нацоквала (егати думата) и то сутрин, иначе ме ползва за залъгалка, ако реша да и пусна аванта.

Ушите- като Пуц процедираме с тях.

Цитат
Сега все едно ми е продължение на ръцете, направо съм като Шумахер   с едната ръка бутам, качвам/свалям бордюри и т.н., с другата си говоря по телефона... Понякога я бутам само с шкембето, защото си отварям вафличка, например....  

Мели, това просто ме разби от смях!

За спането да кажа, че нощем си спи в своето креватче, а денем обикновено е при мен.

Майче, последния ти пост звучи като откровена покана за гости  Laughing

Олях се, но забравих да пожелая на Пупи приятно младоженстване.

Моите два реда, станаха.....
Извинете ме за телеграфния стил, но ако съм по-обяснителна, едва ли ще има кой да ме прочете.

# 107
Честити месечинки на Аничка и на Магдалена да са живи и здрави и много послушни  Hug Hug

# 108
Добро утро Simple Smile
 Rolling Eyes един колектор празен - всичката урина в памперса - сега чакам с 2-я да видя ще имам ли успех. Всичко прилежно залепено, не разместено, ама празноооо.
 kaffeetrmker_2

# 109
Дубрутру! Честита месечинка на Ния Магдалена, да расте здрава и весела!   bouquet

Девил, остай ти това с лепенето, по-лесно е да допреш колектора/контейнера и просто да го изчакаш да се изпишка. Може да го насърчаваш с пишшшш".  Laughing Аз така два пъти взех успешно. Е, не един след друг, разбира се, а след известен интервал, примерно около час.

Бухалката снощи изяде пълна порция каша, 80 гр. според инструкциите на опаковката, посука двайсетина минути и откара до 11 и половина. После пак се буди в 2 за лека закуска, та да не ми приказва докторката колко повече засищала кашата, никаква разлика не виждам, само дето след каша суче по-кратко, но обратното сериозно ми бе разтревожило.  Laughing

# 110
  • UK
Добро утро! Благодаря за хубавите пожелания!
Честита месечинка и на бебата на Нини.Тя Ния Магдалена ли се казва или аз нещо не съм дочела.Много хубаво име е това , за пръв път го срещам.

Чета за опитите ви с колекторите и събирам информация , че скоро и намен ще ми се наложи.Но сестарата на Педито ми каза че ако не успея ще минем и без урина.

ИрПуц  ти си заместила едно вечерно хранене с каша, така ли? Аз това съм го замислила да го направя като захраня,точно с идеята да се засища за през ноща и ти сега ме разби.А ти имаш ли друго заместено хранене.

А да и да ви попитам и вие ли се намирате в зоната на здрача, или мъглата е толкова гъста само при мен?

# 111
Такааа - втория колектор го постави мъж ми и имаме успех 30мл урина, явно мъжка ръка си требе по-му разбира на атрибутите Simple Smile. Взеха кръв на Диди - той плака нормално като за интервенция. След малко ще го водим да коментираме резултатите и май ще му слагат ваксина.
mama na ani Ела да видиш в Русе какава мъгла има, вече 2-ри ден.
Честито на порасналата бебка   bouquet

# 112
  • Sunshine state
Девил,успех с изследванията!  Hug
Нини,честито на теб за порасналото момиче.   bouquet
Мама на Ани,тук пече слънце,но някак си през облаците.Не е студено.Снощи имаше много гъста мъгла. Peace
Мая,как върви при вас?
Мел,къде се подвизаваш?  Hug
Пуц,много си права за кашата.Не засища май особено много.И ние уж ядем цяла порция,но се буди и това си е. Rolling Eyes
Снощи си изяла цялата порция каша и в 2 и 30ч. цъфнала.Майка ми се опитала да я залъже с водичка,но не успяла и в 3.30ч. се предала и й дала мляко. Laughing После си помислила,че ще откара до сутринта,но в 6ч. Лора била отново на линия за папане. Wink
Вчера са я боцнали,не е плакала и са дали урина.Днес чакаме резултатите и ще пиша какво е станало.Претеглили са я на везната на приятеля на майка ми и там е била точно 7кг..Знаех си аз,че е по-тежка отколкото я изкарват на нашата ДК.
Всичко е наред,весела е и не й липсва нищо.Ние се затъжихме малко,но не е фатално.
В петък се дипломирам и днес ще ходя да си оправя косата и да си избера някой тоалет по повода. Peace

# 113
  • София
Здравейте мамита
Ей ме, подпряла съм клепачите с клечки и лоча кафе... Тая нощ Димитрището ми го върна тъпкано за спящите нощи. Спала съм всичко на всичко 30 мин. Не ми се впуска в обяснения - рева като обезумял. Тръгнали са му зъбите до горните предни два (преди кучешките), не знам дали е от това, ама добре, че е направо "зоната на здрача" навън от мъгла, та да не ме е яд, че нямам сили да го извеждам на разходка.
Нини, честити 7 месеца на хубавото голямо момиче!   bouquet Наистина хубаво име - Ния Магдалена, преди да разбера пОла на малкия, когато бях бременна, Виктория и Магдалена ми бяха фаворити за име на момиче.
Пупи, как върви младоженстването?  Wink Охх, така ми се ходи и на мен на фризьор, и по магазините... Да имаше на кого да оставя детето, и да живеехме в един град, без капка срам щях да се натреса с теб!  Mr. Green

# 114
И тук е мъгливо, прекрасно е.  Blush

Мама на Ани, "заместено" е силно казано, колкото и да изяде, после иска и да посуче. Ако се е нхранила добре, суче 5 минутки, ей така да не е капо. Ако изяде към 150 гр. пюре е възможно да се залиса и да ревне за мляко, но досега се е случвало точно веднъж и после ревна за следобедна закуска предсрочно.

Да се похваля, днес й препекох съставките за пюрето и прибягнах до купеното - пълен крах, смърди отвратно на рапично олио, едва хапна две-три лъжички милото дете и почна да се дави от погнуса. Даже на мен ми беше гадно като го пробвах. Tired

# 115
  • София
Пуц, какво пюре й даде?

# 116
Тиквичка и картоф. Не е прекалено неприятно на вкус, но тая смрад... Confused

# 117
  • Sunshine state
Резултатите са й готови.Всичко е наред,хемоглобинът й е 135.Била готов кръводарител,казаха от лабораторията. Mr. Green
Пуц,какво е това гадно пюре,на коя марка?  newsm78

# 118
  • София
Тиквичка и картоф. Не е прекалено неприятно на вкус, но тая смрад... Confused
Аз към него сложих и чиста тиква и стана за ядене.

# 119
Пупи, на Хип. Браво на кръводарителката.  Mr. Green

Магнет, може и да става, да, ама нямах време да почвам тепърва да варя. Ако издържа повече от 24 часа, може утре да пробвам да добавя...

Общи условия

Активация на акаунт