Въпроси към Класически хомеопати 19

• 46 523
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Така....Днес посетихме нов хомеопат, уж класически - детето е на7 г., с кашлица, но вече почти отшумява. Изписа му Sil 200 - за 5 дни. Освен това - хубаво било зелена енергия и още нещо си на аквасорс, както и 3-4 вида шуслерови соли, сега не ги помня. Ако тръгне да се разболява, някога си - предписа ми схема пак със соли, осцилококцинум/?!/ и пак от "зелените"... Иначе, като казах предишния боаронски хомеопат как ни е лекувал /вече 4 години/, не беше във възторг. Незнам какво да правя, непрекъснато ме гризе съвестта, че не взимам правилните решения. Писна ми.

# 556
  • Пловдив
Така....Днес посетихме нов хомеопат, уж класически - детето е на7 г., с кашлица, но вече почти отшумява. Изписа му Sil 200 - за 5 дни. Освен това - хубаво било зелена енергия и още нещо си на аквасорс, както и 3-4 вида шуслерови соли, сега не ги помня. Ако тръгне да се разболява, някога си - предписа ми схема пак със соли, осцилококцинум/?!/ и пак от "зелените"... Иначе, като казах предишния боаронски хомеопат как ни е лекувал /вече 4 години/, не беше във възторг. Незнам какво да правя, непрекъснато ме гризе съвестта, че не взимам правилните решения. Писна ми.

На мен не ми прилича на класически... Tired особено с тези добавки...

# 557
  • Добрич
И на мен не ми прилича на класически, особено пък с това изписване на шуслерови соли паралелно с ХЛ  ooooh! водораслите не са чак такъв проблем, лично мнение  Peace

# 558
 Здравейте,
от една седмица чета тази тема и много се радвам ,че я открих!
Благодарение на Lavander,Меча,Александър и всички майки задавали въпросите си научих много неща, които трябва да знае пациент посещавайки хомеопат!
 Моля да коментирате нашия случай с дъщеря ми,която е на 1 година и 8 месеца:
Преди 4 месеца и се образуваха кожни обриви по дланта на лявата ръка,на сгъжките на ръцете и краката ,отпред на бедрата ,на прасците ,а вече и по цялата периферия на лицето. Не сам давала Кортикостероиди!
Заведох ме я при Д-р Михайл Костадинов гр.Варна след максимум 15 мин. разговор ни изписа TuB 30 около 5 гранули еднократно и TuB 7B по 3 гр. вечер 20 дни.На 10 ден започна стичане на секрет в гърлото и кашляне ,но рядко.Прегледа я лекар и каза ,че образува повече слуз от прекаляване с млечни продукти. На 3 ден сме с бронхит и АБ .
Втора среща с Д-р Костадинов не повече от 5 мин. ,а преди нас бяха минали 40 човека(колко много безумие има и от моя страна разбира се)за около 3 4аса.Разказах му за бронхита ,а тои не изкоментира нищо . Попита дали има подобрение или не. Беше се влошила , и незнам дали не беше и от 4 зъбчета които и никнеха тогава ,но будуваше и по джа часа всяка нощ.Беше нормално жизнена.

# 559
  • Пловдив
Нали каза,че си чела темата...По това,което пишеш май не е така.Според мен хич не ходи и не трови детето!А и Туб. е много дълбоко лекарство и не си дава просто ей така за преглед от 15мин. Naughty Не се давай и парите на вятъра,а поискай координати от мамите тук на Истински,Класически хомеопат и ще видиш Огромното разлика Peace

Успех!

# 560
 Продължавам от там докъдето бях стигнала.
Изписа ни CTna 200 еднократно веднага ,CTna 1М еднократно 3-4 часа след това и 3 по 3 гр. 20 дни. Тогава още реших ,ако и това не помогне сменям хомеопата ,без да знам ,4е хомеопатията може и да вреди.
 На 13 ден от ХЛ се разболя много странно лекарат си помисли ,4е е с гнойна ангина ....да не обеснявам много спрях ХЛ , а и АБ, защото получи разстройство ,на 3 ден доктора се чудеше дали не гледа друго дете. Друг хомеопат и др. ХЛ тоя път Calcarea phosphorika 15 ch по схема 2 седмици 5 гр. 3 пъти в седмицата, 3 седмици 5гр. 2 пъти в седмицата, 1 път седмично 2 месеца. Давах и 4 седмици и спрях .Имаше само избледняване ,сърбежа не намаля ,а и се появиха и др. на лицето.Тук вече идва момента в който започнах да чета и ви открих.
LAVANDER моля за коментар !
Това TuB туберкулин ли е ? CTna какво е?
 Коментирайте случая.

# 561
Нали каза,че си чела темата...По това,което пишеш май не е така.Според мен хич не ходи и не трови детето!А и Туб. е много дълбоко лекарство и не си дава просто ей така за преглед от 15мин. Naughty Не се давай и парите на вятъра,а поискай координати от мамите тук на Истински,Класически хомеопат и ще видиш Огромното разлика Peace

Успех!
След като я прочетох разбрах, разбира се, че Туб е подтиснал и е засегнал бронхите ,като по важен орган. Интересуват ме други коментари ,като,колко време може да действа Туб в тази потенция  месеци,години или това не се знае ?
LAVANDER моля да ми кажете някой СЪВЕСТЕН хомеопат във Варна ,а ако не знаете там такъв в София!

# 562

Успех!
След като я прочетох разбрах, разбира се, че Туб е подтиснал и е засегнал бронхите ,като по важен орган. Интересуват ме други коментари ,като,колко време може да действа Туб в тази потенция  месеци,години или това не се знае ?
LAVANDER моля да ми кажете някой СЪВЕСТЕН хомеопат във Варна ,а ако не знаете там такъв в София!

Излиза , че не е само мое мнение , че във Варна няма такъв хомеопат. По описаното от теб лечение ме прилича на нашият бивш хомеопат , който и на мен не ми приличаше на класически.

# 563
Добрич е съвсем наблизо  Wink
Добър хомеопат има там

# 564
  • В къЩи.
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър хомеопат в Пловдив-Пазарджик ?

# 565
  • Пловдив
От снощи(2ч) Наско се събуди с Т 38,3 и повтаряйки,че му е топло.Целият беше топъл-слава,ръце,крака...Направихме един лек душ,охлади се и заспа.Сега е 37,но...прекашля от време на време,което не е типично за него.Естествено не иска да яде и пие.

Та вие кога се обаждате и отивате при хом.?Т.е. днес или утре,ако да речем днешните симптоми са малко и...Или само за една Т не ходите Rolling Eyes

# 566
  • Пловдив
 Mr. Green Аз бях в същата чуденка. Вкъщи всички се натършкахме с една температура, ама висока. Стискахме докато си я свалим, чакайки да се прояви нещо характерно, ама нъцки. Хрема и леко кашлица...
Отидохме при хом-ката, че започна пак да се вдига проклетата ТТ. Дано да са ни били дори предписанията с тази постна картина...

# 567
  • Пловдив
Mr. Green Аз бях в същата чуденка. Вкъщи всички се натършкахме с една температура, ама висока. Стискахме докато си я свалим, чакайки да се прояви нещо характерно, ама нъцки. Хрема и леко кашлица...
Отидохме при хом-ката, че започна пак да се вдига проклетата ТТ. Дано да са ни били дори предписанията с тази постна картина...

Дано! Peace

# 568
  • в матрицата
Защо изобщо се чудите, дали да се обадите на хомеопата??? Какво значи постна картина??? Че нали той има досие на децата ви, ако си разбира от работата, дори и една Т ще му е достатъчна, за да помогне. Както се казваше в една реклама " Звънета, а не се чудете"  Mr. Green

# 569
  • Варна
Колкото пъти съм се чудила дали да звънна на хомеопата, понеже примерно се е изкашляла няколко пъти /при нея винаги е предвестник на пристъп/, толкова пъти се е влошавала за по-бързо време. Така че предпочитам да звъня, пък нека хомеопата ми каже дай еди какво си, или пък изчакай до утре.

Общи условия

Активация на акаунт