Коледа 2011 - тема 4

  • 93 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Мнения: 835
Кои рецепти са подходящи за приготвяне от днес? Знам, че няма време да ги чакам да омекнат и се чудя какво да приготвя.......

# 706
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
роял айсинг, белтъчна глазура или кралска глазура?
Това е едно и също  Mr. Green
Не знам какъв ефект би имало, но според мен ще се прецака айсинга и ще се втечни, да но говорим,ч е би могло да пресече и шоколада.....

Бико, за къщичка мисля е най-добре рецептата на Джули. За меденки Лабрекс наскоро препоръча тези на Селма, Мароканските, на Ванчето, че вече не остана време.....
Уникат, горното е и за теб
Лимона помага за по лесното разбиване на белтъците...
Можеш да я сглобиш върху всичко. Аз бих направила и основа от меденото тесто, за да мога да и направя "сняг" и прочие екстри.  Peace

Бианка, пак прекрааасна идея. Толкова се изкефих на тези човечета, че едва се удържах да не хукна да си търся джинджърмени сега....  Crazy Ама не - няма време. Догодина ще съм се снабдила обаче. И мен пуловерчето на чашката ме грабна мнооого.

kiara69, страхотна елха!

# 707
  • Мнения: 1 450
Купих си готов роял айсинг С каква боя да го  оцветя -течна или на прах ?

# 708
  • Мнения: 123
роял айсинг, белтъчна глазура или кралска глазура?
Това е едно и също  Mr. Green

...Не съм много наясно Laughing Embarassed
Благодаря за съвета Hug

Искаше ми се нещо шоколадово newsm78

# 709
  • Мнения: 31
Искаше ми се нещо шоколадово newsm78

Вземи готовата шоколадова глазура на Д-р Йоткер (има и карамелена и бяла с лимон, ако искаш.) Аз миналата година с нея сглобявах. Само добавяш вода.

# 710
  • Мнения: 123
 
Искаше ми се нещо шоколадово newsm78

Вземи готовата шоколадова глазура на Д-р Йоткер (има и карамелена и бяла с лимон, ако искаш.) Аз миналата година с нея сглобявах. Само добавяш вода.


HugБлагодаря!

# 711
  • Мнения: 155
Момичета, много е красиво всичко което сте направили. Тази тема ми внася много коледно настроение.

# 712
  • Мнения: 1 243

marata, според мен, в тези формички най-добре направи някакви бонбони.. напр. тути-фрути с бял шоколад.. назад в темата има рецепта - ефектни са и ще се получат добре! може и някакви други, разбира се, но аз ако имах тази формичка, щях да направя бонбони, а не кексчета..

от моята готова смес за РА се получи ужасно гъст айсинга.. разреждах го доста, и после се измъчих тотално докато украсих меденките.. догодина със сигурност ще си го забъркам вкъщи, въпреки паническия страх на мъжа ми от сурови яйца..

по-късно ще сложа снимки! страхотно, страхотни неща сте направили, момичета! всеки път отварям темата с удоволствие!
 Heart Eyes

# 713
  • Мнения: 68
Момичета дайте една идейка, направих слепени  Коледни сладки - Weihnachtsplätzchen  от линка на Умбра но формата на звездичките ми много се разля(то си пишеше че е желателно формата да е изчистена ама...), та с каква глазура да ги покрия, че са много грознички сега а са вкусни... newsm78

# 714
  • Мнения: 29

marata, според мен, в тези формички най-добре направи някакви бонбони.. напр. тути-фрути с бял шоколад.. назад в темата има рецепта - ефектни са и ще се получат добре! може и някакви други, разбира се, но аз ако имах тази формичка, щях да направя бонбони, а не кексчета..

от моята готова смес за РА се получи ужасно гъст айсинга.. разреждах го доста, и после се измъчих тотално докато украсих меденките.. догодина със сигурност ще си го забъркам вкъщи, въпреки паническия страх на мъжа ми от сурови яйца..

по-късно ще сложа снимки! страхотно, страхотни неща сте направили, момичета! всеки път отварям темата с удоволствие!
 Heart Eyes
Тези тути-фрути получават ли се мекички или са твърди.В смисъл може ли да се отхапе от тях или на една хапка трябва да се ядат.Ех,че тъп въпрос се получи Embarassed

# 715
  • София
  • Мнения: 248
Купих си готов роял айсинг С каква боя да го  оцветя -течна или на прах ?

От къде си купи роял айсинга? Embarassed

# 716
  • Мнения: 1 054
Изпекох линцеровите сладки днес. Като не получих отговор пекох в средата на фурната и станаха. Peace Понеже нямам форми за изрязване Embarassed взех от детските сервизи на щерката една малка чашка, а от едни капки взех капачето. Пуснах ги за малко в гореща вода да са чистички и си намерих форми  Mr. Green
И така се получи това:



Ако позволите бих искала да си похваля и помощницата мамина!  Heart Eyes

# 717
  • Мнения: 302
Привет и от мен, момичета! Страхотни неща показвате! Дълго време набирах смелост и аз да покажа нещичко. Това са моите коледни подаръчета за колегите    
Откраднах идеята от тук http://evatoneva.com/index.php?option=com_content&view=artic … shi&Itemid=12
А тук са вече опаковани
Мога да ви уверя, че на вкус са разкошни, рецептата на Ева е страхотна! Понеже не можах да преценя дали една доза ще ми е достатъчна, та забърках двойна доза, от която направих 30 бр. снежковци, елхички и еленчета, а от остатъка стъкмих към 40 бонбона за домочадието. Ето ги и тях  

# 718
  • Мнения: 0
Мили момичета, може ли малко помощ за тези коледни сладки Simple Smile))
Как се прави глазура като тази и такива релефни декорации? И с какво се прави така тъничко, прецизно... newsm78 ?
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви! Хубава вечер! Simple Smile




# 719
  • Мнения: 302
Съжалявам, нищо не съм успяла да ви покажа  Embarassed Ще опитам да дам линк към снимките http://misterioen.snimka.bg/cooking/koleda.642041.25887929

Общи условия

Активация на акаунт